[QUOTE]Oryginalnie wysłał LuNo:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gwozdecki:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał LuNo:
[qb]Nie mniej jest to jednak wciaz najlepszy polski buk...jesli natomiast chodzi o livebetting to strasznie u nich kuleje...polecam zdecydowanie B&W![/qb][/QUOTE]Czemu tak uwazasz ja mam zdanie calkiem odmienne. Po pierwsze to nie polski, a po drugie to zobacz sobie jak czesto ich strona nie dziala i jaka maja okrojona oferte. Ostatnio napisalem ze ich strona nie dziala to odeslali mi maila ze to wina lezey po mojej stronie

Tylko ze tysiacu osob tez nie chodzila. Pogralem tutaj troszke ale zdecydowanie widze braki w ich ofercie jak i kursach. Dlatego zmieniam na B&W. Jezeli ktos jest chetny to pomoge wplacic kase bez prowizji w banku. Moje gg 3834718. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]zgadza sie, jednak nie ma chorych limitow i wygranie tam, a pozniej wyplacenie do 20k nie stanowi najmniejszego problemu...obok zdaje sie unibetu...a co do funkcjonalnosci..hmm moze strona sie zapycha jak siedzi iles tam tysiecy osob na livie...normalne...[/qb][/QUOTE]Strona sie zapycha nawet jak nie ma nic w livie. Oni to tlumacza atakami, a ciebie k*** bierze ze nie mozesz obstawic. Teraz puki co stronka dzialala dobrze ale poczytaj w archiwum ile to razy niedzialala. Oferte maja uboga to chyba przyznasz? Jedyne co jest OK to szybka wyplata, za to maja u mnie wielkiego +, jednak za caloksztalt maja z*** minusa. Pozdrawiam.