Strona 9 z 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#58163 - 24/08/2004 16:33 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

Meldunek: 27/02/2004
Gadalem wczoraj z nimi na live i koles po krotkiej wymianie zdan odeslal mnie do supportu wiec napisalem do nich ostro ich jeb...i napisalem na adres polskiego marketingu i kasa ma byc lada chwila na koncie,wina polskiego banku.do czego sie przyznala i ksiegowa z bet at home bo ona mi odpisala jak i polski bank

pozyjemy zobaczymy pozdro

Do góry
Bonus: Unibet
#58164 - 24/08/2004 16:55 Re: bet-at-home
kola Offline
journeyman

Meldunek: 04/08/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał vulcanor:
[qb]Oto co dostałem w odpowiedzi na mojego mejla z pogrózkami że tak się z klientami nie postępuje (chodzi o mecz FC KOLEN-WOLFSBURG-puchary wynik 0:3 a póxniej federacja niemiecka zmieniła wynik na 2:0 wszystkie firmy UZNAŁY WYNIK osiągniety na boisku 0:3 dla wolfsburg jedynie BET AT HOME UZNAŁO WYNIK FEDERACJI NIEMIECKIEJ)

""""""""Other terms and conditions
3) The winner of a sporting event is the individual or team declared to be
the official winner by the adjudicating sporting officials at a time no
later than 24:00 (local time at the site of the event) on the day the
sporting event took place. This also applies to long-term bets. Any changes
in classifications after this point in time regardless of the reason shall
have no influence on the payment of winnings.

The correct score was 2:0

Your Bet-at-home.com - team!""""""""

Jednym sówem uke: BET AT HOME=BANDA uke: ZŁODZIEI
Odradzam wszytskim grac u tych s****ieli uke: uke: [/qb][/QUOTE]vulcanor to nie sa zlodzieje, bo maja taki zapis w regulaminie a ty rejestrujac sie potwierdziles znajomosc regulaminu. Zastrzezenia powinienes miec do druzyny z Wolfsburga ktora wsytawila nieuprawnionego CHristova. DOkladny zapis z regulaminu Bet-at-home brzmi, ze wynik meczu moze ulec zmianie tylko i wylacznie do godziny 24.00 dnia w ktorym mecz zostal rozegrany. Zastrzezenia mozesz miec do Federacji niemieckiej, ktora przyznala walkower o godzinie 21 a wiec doslownie kilka godzin po meczu, niestety stalo sie to 3 godziny przed czasem i dlatego Bet-at-home zmienil wynik. Gdyby niemiecka federacja zmienila wynik na drugi dzien tak jak robi to UEFA (przyklad PAOk ktory przegral 1:2 a na drugi dzien byla wiadomosc o walkowerze 0:3) to wtedy wynik 0:3 bylby zaakceptowany, niestety Federacja zmienila wynik o 21 tego samego dnia dlatego Bet-at-home zmienil wynik. Informuje ze nie tylko Bet-at-home zmienil wynik tego spotkania, niestety wiekszosc bukow ma tai zapis w regulaminie ze jesli krajowa ederacja, badz europejska zmieni wynik meczu do godz 24.00 w dniu rozegrania to wynik ten jest ostateczny, po tym terminie wynik nie moze ulec zmianie w firmie bukmacherskiej.
Mam nadzieje ze wytlumaczylem wam cala ta sytuacje, niestety ona mnie tez spotkala, ale poniewaz siedzie juz w bukmacherce kilka dobrych lat to znam te wszytskie przepisy, i niestety w tym wypadku maja racje.
Glowa do gory
Pozdrawiam
kola

Do góry
#58165 - 24/08/2004 17:28 Re: bet-at-home
vulcanor Offline
enthusiast

Meldunek: 02/08/2004
No niby tak kola ale zobacz jak te mecze rozliczyli np gamebookers albo w betandwin jako wygrana wofsburga poza tym w betandwin ma taki zapis w regulamienie że dla nich wiążacy jest wynik na boisku cytuje:

"Spółka uznaje tylko takie wyniki, które zostały osiągnięte na boisku lub podium. Rezultaty wynikające z zastosowania środków dyscyplinarnych przez sąd sportowy lub inny sąd, nie są uwzględniane. W przypadku sportowych niezgodności prawnych, spółka zastrzega sobie prawo do zamrożenia i niewypłacenia wygranych."

Także betandwin rozliczył to jako wygrana wolfsburga tak samo expekt i Unibet z tego co się pytałem ludzi, nie mówiąc o bukach naziemnych.
Także tylko Bet-at-home sie wyłamał i ja juz tam nie zagram na pewno al:

Do góry
#58166 - 24/08/2004 17:42 Re: bet-at-home
kola Offline
journeyman

[qb]No niby tak kola ale zobacz jak te mecze rozliczyli np gamebookers albo w betandwin jako wygrana wofsburga poza tym w betandwin ma taki zapis w regulamienie że dla nich wiążacy jest wynik na boisku cytuje:

"Spółka uznaje tylko takie wyniki, które zostały osiągnięte na boisku lub podium. Rezultaty wynikające z zastosowania środków dyscyplinarnych przez sąd sportowy lub inny sąd, nie są uwzględniane. W przypadku sportowych niezgodności prawnych, spółka zastrzega sobie prawo do zamrożenia i niewypłacenia wygranych."

Także betandwin rozliczył to jako wygrana wolfsburga tak samo expekt i Unibet z tego co się pytałem ludzi, nie mówiąc o bukach naziemnych.
Także tylko Bet-at-home sie wyłamał i ja juz tam nie zagram na pewno al: [/qb][/QUOTE]Bet-at-home nie wylamal sie, taki ma regulamin i kazdy kto tam gra go akceptuje, nikt ci nie kazal sie tam rejestrowac nie znajac regulaminu. Nikt Cie nie oszukal, sam sie oszukales nie znajac regulaminu. Rozumiem ludzi ktorzy naprawde narzekaja bo zostali oszukani, zle wpisany wynik, nie wyplacona kasa, ale tu wszystko jest jasne, jest jasny zapis w regulaminie i tak musi byc, wiec nie czuj sie oszukany gdyz oni przestrzegaja regulaminu ktory ty zaakceptowales.

Do góry
#58167 - 24/08/2004 18:09 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

A tobie, Kola, tak z ciekawosci jak sie u nich gra?

Do góry
#58168 - 24/08/2004 18:40 Re: bet-at-home
vulcanor Offline
enthusiast

A jak się ma grac jak tam jest bardzo uboga oferta , tam własciwie nie ma co grać ja tam grałem za bonusa hehehe, ale i tak mnie oszukali na tym meczu, a tak poza tym to jest jaks parodia buka ja juz tam niegram , oni sa w stanie zmienić ci każdy wynik meczu żeby tylko wyjść na swoim :rolleyes: :eek:

Do góry
#58169 - 24/08/2004 19:02 Re: bet-at-home
LuNo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/08/2003
[qb]A jak się ma grac jak tam jest bardzo uboga oferta , tam własciwie nie ma co grać ja tam grałem za bonusa hehehe, ale i tak mnie oszukali na tym meczu, a tak poza tym to jest jaks parodia buka ja juz tam niegram , oni sa w stanie zmienić ci każdy wynik meczu żeby tylko wyjść na swoim :rolleyes: :eek: [/qb][/QUOTE]co - twierdzisz tak na podstawie tej nieszczesnej federacji niemieckiej, ktora zmienila wynik czy tez miales podobna sytuacje w przeszlosci ?

Do góry
#58170 - 24/08/2004 19:40 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

Vulcanor pytam raczej kogos kto gra tam dluzej za wieksza kase i wiecej niz tylko pare razy pozdro trzym sie

Do góry
#58171 - 24/08/2004 19:52 Re: bet-at-home
vulcanor Offline
enthusiast

Wiesz co ci powiem dobrze że nie wpłaciłem tam kasy swojej bo ci powiem że szczerze bym tego tak nie zostawił jeżeli by chodzilo o moje pieniądze ale i tak jestem wsciekły bo już ten bonus troche rozmnożyłem

Do góry
#58172 - 24/08/2004 19:53 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

Ja tego tak nie zostawilem i rozmawialem juz chyba z kazdym z bet at home,i kasa ma byc na dniach doslownie,podobno polski bank dal dupy jak zwykle

Do góry
#58173 - 24/08/2004 20:03 Re: bet-at-home
kola Offline
journeyman

Maverick ja tam gram od dosyc dawna i do tej pory nie mialem nigdy wiekszych problemow z wyplata, a bardzo denerwuja mnie takie osoby jak ten caly vulkan ktory nie przeczyta regulaminu a pieprzy glupoty ze ten bu k jest w stanie zmienic ci kazdyw ynik byleby wyjsc na swoje. Ty chyba jestes jakis dzieciak ktory placze nad tym ze przegral bonus ktory dostal w wysokossci 10zl. Czlowieku wyluzuj, tu graja ludzie za naprawde duza kase i naprawde do tego buka nie mam wiekszych pretensji. Bet-at-home ma konto w polskim banku i zlecaja temu bankowi wyplaty tyle tylko ze Bet-at-home to firma autriacka i takie zlecennie idzie z Austrii dlatego sa kilkudniowe opoznienia, bo musi dojsc do polskiego banku zlecenie a dopiero polski bank rozsyla pieniadze. Niedlugo juz Bet-at-home sam ma zarzadzac wlasnym polskim kontem i wtedy wyplaty beda realizowane na biezaco, ale ja do tej pory wyplaty robie doysc czesto 2-3 razy w miesiacu i pieniadze dochodza na moje konto w przeciagu 5 -7 dni raz zdarzylo sie 10 dni ale to z mojej winy bo zloztylem prosbe o wyplate w sobote a wtedy moje zlecenie wyuyplaty zostalo zepchniete na dalszy plan bo ci co zlozyli w poniedzialek to byli wczesniej, dlatego rada jest taka zeby skladac zlecenia o wyplate w dni robocze. Jesli chodzi o oferte to maja bardzo wysokie kursy, i oferte takze dosyc bogata, np w expekcie nie ma tenisa damskiego a tu jest. Oczywiscie excpekt ma kilka innych dupereli ale ogolnie et-at-home jest w porzo i ja nie mam wiekszych uwag. Na pewno Bet-at-home nie jest zlodziejem i oszustem gdyz to austriacka firma znana na calym swiecie.
Pozdrawiam
kola

Do góry
#58174 - 24/08/2004 20:09 Re: bet-at-home
Adizek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/06/2004
Vulcanor jak sie zraziles to zmien buka tylko pamietaj aby nastepnym razem przeczytac ale to PRZECZYTAC Regulamin to sie naprawde przydaje

Do góry
#58175 - 24/08/2004 20:12 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

siema kola!
Twoj post byl super wiele rzeczy mi wyjasnil,wiesz ja tez gram w bet at home juz dosyc dlugo i za duza kase. I tez z przymruzeniem oka patrze na tych co tak objezdzaja tego buka, choc ja na wyplate czekam juz 7 dzien roboczy jest to taka sytuacja po raz 1 ale tez zlecilem wyplate z zeszla wyplate wiec moze i tak jest jak mowisz. Jesli chodzi o opinie na tego buka to tak jak z kazdym sa rozne,jedni pisza ze maja kolege w austrii i on bardzo poleca tego buka inny ze tez ma tam kolege i nie poleca. Wszystko zalezy od przygod z tym bukiem i kazdy mu wystawia swoja opinie. Nie twierdze ze to super buk ale gra mi sie u nich dobrze. Dla odmiany Unibet zablokowal mi konto po tym jak poprosilem zmiane waluty. Mam teraz wszystkim glosic zeby sie nie zapisywali tam?NIE nie na tym to wszystko polega,raczej wole radzic innym albo pytac o rade co robic w przypadkach z innymi bukami. Poki co z gry w bet at home jestem zadowolony oprocz systemu wyplat, a gram u nich naparwde juz duzo, zawarlem wiele zakladow i kasy tez wyplacilem sporo i kazda wyplata dotarla.

Pozdro trzymajcie sie wszyscy jestem zdania zeby walczyc z bukami a nie ze soba, a co najciekawsze nawet z najlepszym bukiem na swiecie moze sie przydarzyc taka przygoda ze szkoda gadac.
Pozdro iwo:

Do góry
#58176 - 24/08/2004 20:14 Re: bet-at-home
vulcanor Offline
enthusiast

Ale bzdury piszesz człowieku po pierwsze nie jestem dzieciakiem al: po drugie ta ich oferta jest bardzo uboga jest mało zdarzeń a i kursy sa takie sobie , po drugie nie można w 95% stawiać podwójnej szansy po trzecie się odstosunkuj ode mnie , chciałbym zbaczyc twoją mine jak stawiasz tą swoja grubą kasę na ten wolfsburg cieszysz sie z wygranej , a na drugi dzień wstajesz imasz debet albo 0 na koncie :rolleyes: . Na drugi raz zastanów się co piszesz o innych bo ja nic do ciebie nie mam a to co zrobili mnie i wielu innym gracziom stawiającym na ten mecz mozna zrobic tylko :eek: :rolleyes: uke: w takiej kolejnosci moja noga a raczej klik myszki już tam nie stanie al:

Do góry
#58177 - 24/08/2004 20:21 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

vulcanor ty do mnie to piszesz??Stary czy ja cos na ciebie napisalem?Nie musze ci nic udowadniac bo i tak nie mam nic do ciebie poza tym nic na ciebie nie napisalem,jesli chodzi o ciebie to przyznaje ci racje,z regulaminem niestety nie wygrales bo ktos ci juz udowodnil ze jednak oni mieli racje bo w ten sam dzien zmienila wynik niemiecka federacja, ale miales sie prawo wk...wcale sie nie dziwie,a jesli chodzi o mnie to dzieciakiem juz nie jestem dawno,szkoda bo to dobry wiek teraz wiecej problemow na glowie, a jesli chodzi o gruba kase to wlasnie nia gram w bet at home i nie narzekam trzymaj sie

Do góry
#58178 - 24/08/2004 20:27 Re: bet-at-home
vulcanor Offline
enthusiast

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maverick7000:
[qb]vulcanor ty do mnie to piszesz??Stary czy ja cos na ciebie napisalem?Nie musze ci nic udowadniac bo i tak nie mam nic do ciebie poza tym nic na ciebie nie napisalem,jesli chodzi o ciebie to przyznaje ci racje,z regulaminem niestety nie wygrales bo ktos ci juz udowodnil ze jednak oni mieli racje bo w ten sam dzien zmienila wynik niemiecka federacja, ale miales sie prawo wk...wcale sie nie dziwie,a jesli chodzi o mnie to dzieciakiem juz nie jestem dawno,szkoda bo to dobry wiek teraz wiecej problemow na glowie, a jesli chodzi o gruba kase to wlasnie nia gram w bet at home i nie narzekam trzymaj sie[/qb][/QUOTE]No to peace iwo: ja mogę być zły tylko na siebie i bet at home ,nie chce się z innymi kłócić ,mnie bet at home zawiódł i juz tam nie zagram a miałem chęć wpłacic tą swoja kasę. Teraz zagram w betandwin za swoja kasę a regulamin juz przestudiowałem

Do góry
#58179 - 24/08/2004 20:29 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

vulcanor nie ma co sie zloscic i klocic wystarczajaco nerwow zjadaja buki,pozdro iwo:

Do góry
#58180 - 25/08/2004 02:31 Re: bet-at-home
DANI1927 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/11/2002
Witam wszystkich. Mam takie pytanie bo chciałbym pierwszy raz wpłacić pieniądze do internetowego buka i własnie do Bet at Home.Tylko juz jak bym chciał wyjąć pieniadz to mi prześlą na moje konto bankowe czy jak bo nie mam pojęcią każdy tu pisze że gdzieś przelewa czy cuś Prosze kumatych o o dpowiedź Pozdrawiam!

Do góry
#58181 - 25/08/2004 02:44 Re: bet-at-home
Maverick7000 Offline
veteran

Przesla ci na twoje konto bankowe w dowolnym banku,wyplata od 3-7 dni

Do góry
#58182 - 25/08/2004 17:13 Re: bet-at-home
jabolukas Offline
enthusiast

Meldunek: 21/09/2003
parodia, mam 3,7zł na koncie i nie moge obstawic bo najnizsza stawka to 1euro!

Do góry
Strona 9 z 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >

Moderator:  rafal08