punter UK
old hand
Meldunek: 02/11/2003
Wojtek, absolutnie nie płaci sie podwojnej prowizji!
przy bardzo niskich wygranych netto, prowizja nadal stanowi czesc wygranej wyrazonej w procentach, jednak przedstawiona jest ona jakby 'od tyu' czyli najpierw pobrana jest klasyczna prowizja natomist później obrazują to prcenty.
Dzieki za odpowiedz - musze na to zwrocic uwage pozniej - teraz nie chce mi sie pisac do supportu - za mala kwota.
Przy jeszcze mniejszych rzeczywiscie prowizje bywaja rozna np: Back subtotal: -2.72 Lay subtotal: 2.91 Market subtotal: 0.19 Commission @ 5.26%: 0.01 Net Market Total: 0.18
Meldunek: 08/11/2005
Quote: jaki musze zrobic obrut zrobic aby dostac te 25euro bonusu po uzbieraniu tych 50pkt? i czy jest jakis minimalny kurs okreslony?
za 3 okolo euro straty/zysku dostajesz 1 pkt, to jak zyskasz lub stracisz 150 euro to wtedy bonus zostanie Ci dopisany, kursu minimalnego nie ma, ale grajac po 1,01 to troche duzymy stawkami trzeba grac, zeby ukulac te 50 pkt
uważajcie na azjatyckie handicapy , tam jest tylko 1% prowizji a więc otrzymujemy 5 razy mniejpunktów betfair tak się własnie naciąłem myśląc że będzie 50p i bonus a tu kicha 5 razy mniej
ja mam pytanie co do tego konkursu BF w którym pula to 1,4 mln ojro.Czy jest założony w sprawie tego konkursu jakiś osobny temat na forum bo ja takowego nie widziałem.Jeżeli nie ma to pytanie jak wam w nim narazie idzie i jaką daliście odpowiedź na 1/4 finału?? ja puki co 2/3 nie trafiłem pierwszego pytanie a aktualnie dałem 0-2 red cards-jak dla mnie tu może zdarzyć się wszystko a będzie to zależało od dużej ilści czynników. Zastanawia mnie jeszcze tylko to czy w finale dadza proste pytanie dzieki ktorym sporo ludzi wygra kase ale niekoniecznie dużo czy pytanie bedzie trudne i mało osób wygra sporo kasy pozdrawiam