U mnie forum nie dzialalo od 19:56 wiec tez nie zdarzylem wyslac swojego typa nr #5 . Szczescie jednak sie usmiechnelo do mnie bo Arcy nie podal nr typa i jego typ nr#5 jest niewazny . Roan wedlug mnie i Twoj typ jak i Marcina nie moga byc zaliczone , bo jest wyswietlone i widoczne ze zostaly wyslane po czasie .
Wg mnie nie masz racji _sliwa_, typ podałem jakimś cudem o czasie, bo o 19:59, co widać - natomiast od razu po tym zacytowałem posta i dodałem, że to nr 5 (już abstrahuje od tego, że normalnie to po 15 sekundach powinno wysłać, gdyby nie awaria forum), ale zgodnie z regulaminem, nie ma to żadnego wpływu, bo: typ podałem o czasie bo do
19:59, natomiast czytamy:
4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów (w przypadku błędu należy jeszcze raz napisać typy w osobnym poście, zaznaczając że są one przepisane z poprzednich, bo tam nie podaliśmy np. daty, kursu, na kogo stawiamy itp.)
i pkt 9:
Każdy typ musi zawierać wszystkie informacje podane powyżej i musi być wysłany we właściwym temacie. W przeciwnym wypadku typ trafiony NIE będzie się liczył i zostanie potraktowany jako niewysłany (można będzie w jego miejsce wysłać później inny). Nie trafiony typ zaś będzie się liczył jako WAŻNY i będzie traktowany jako typ przegrany czyli -100zł.
Jeśli zapomnisz podać część danych to możesz je dodać w osobnej wiadomości, aż do rozpoczęcia spotkania.wydaje mi się, że spełniłem wszystkie warunki, aby typ był ważny, jedynym ogranicznikiem czasowym jest dodanie nr typu, daty (po prostu błędu) aż do czasu rozpoczęcia spotkania, co zrobiłem.