Sacramento tak dzielnie walczyło. Duża zasługa Wellsa, który trzymał wynik, szalał na parkiecie, był niedozatrzymania

. Już myślałem, że będzie niespodzianka,ale po trzeciej kwarcie mogłem iść spać

Kluczem do sukcesu okazała się dobra gra SA w pomalowanym.
..., a dzisiaj:
Detroit - Milwaukee
Tutaj jest już chyba po ptokach

Każdy inny wynik niż dzisiejsze zwycięswto Tłoków będzie dużym zaskoczeniem. Trudno jest się rozpisywać o spotkaniu, które jest w 99% przesądzone na korzyść gospodarzy. Bucks chyba podświadomie już odpuścili. Małoprawdopodobne, dla niektórych wręcz niewykonalne aby dzisiaj gospodarze przegrali. Mieli pecha, że trafili akurat na taki zespół. Pesymiści przewidywali im wynik 0-4, tymczasem zdołali urwać jeden mecz i to w jakim stylu.
Kurs na win Detroit jest śmieszny, dlatego niewiadomą pozostaje rozmiar wygranej Detroit. HC (-11,5) wydaje się niezbyt wygórowany, ale jak wiemy tego typu mecze mogą mieć różny przebieg..., a szczególnie końcówki spotkań. Moim zdaniem mecz skonczy się w okolicach 8-10 dla Pistons.
Cleveland - Washington
Tutaj się pewnie zacznie polemika

Miało byż już 3-1 dla stołecznych, a po jednej nazwijmy to niefortunnej akcji jest 2-2. Jestem zdania, że skończy się to na 4-3 dla Cavs (chyba pana "J" nie może zabraknąć w drugiej rundzie

),ale wolałbym ujrzeć w ich miejsce Wiz.
Rywalizacja podobna do NJ-IND czyli nikt nic nie wie. Jak wyjdzie mecz Arenasowi to Wizards mogą pokusić się o win. Dla mnie są lepszą drużyną od Cavs, ale zarówno u jednych jak i u drugich wszystko zależy od wspomnianych wyżej.
Cieszyłbym się jakby Cavs odpadli,bo gwiazdor NBA powinien jeszcze zaczekać na drugą rundę do przyszłego roku, bo jak narazie to jest zajęty biciem własnych rekordów (nigdy nie będzie gwiazdą pokroju MJ

).
Dlatego,żeby dzisiejszej nocy nie było nudnawo to lekko na Wizards
3.1