#5685309 - 29/12/2012 03:01
Re: Śmieszne [108]
[Re: Platini]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Tekst fajny. Niezły czub z tego ojca musi być  Jedyny minus to taki, że najwyraźniej jakiś gimnazjalista to pisał. Pełno tam jakichś slangowych zwrotów, a w co drugim zdaniu jakieś "XD". Tak się zastanawiam. Po jakiemu oni tam mówią w tych gimnazjach? Tam chyba lekcje języka polskiego są traktowane na równi z językami obcymi.
|
Do góry
|
|
|
|
#5685612 - 29/12/2012 05:36
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2008
|
Tekst fajny. Niezły czub z tego ojca musi być  Jedyny minus to taki, że najwyraźniej jakiś gimnazjalista to pisał. Pełno tam jakichś slangowych zwrotów, a w co drugim zdaniu jakieś "XD". Tak się zastanawiam. Po jakiemu oni tam mówią w tych gimnazjach? Tam chyba lekcje języka polskiego są traktowane na równi z językami obcymi. Chlopak wyraznie w tekscie napisal ze ma 22 lata .
|
Do góry
|
|
|
|
#5685629 - 29/12/2012 05:59
[Re: Fanatyk_1984]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Tekst fajny. Niezły czub z tego ojca musi być  Jedyny minus to taki, że najwyraźniej jakiś gimnazjalista to pisał. Pełno tam jakichś slangowych zwrotów, a w co drugim zdaniu jakieś "XD". Tak się zastanawiam. Po jakiemu oni tam mówią w tych gimnazjach? Tam chyba lekcje języka polskiego są traktowane na równi z językami obcymi. Chlopak wyraznie w tekscie napisal ze ma 22 lata . Tia, tu na forum też wszyscy są na plusie 
|
Do góry
|
|
|
|
#5685959 - 29/12/2012 16:01
[Re: kubi20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5686079 - 29/12/2012 19:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
nie mów, że to przeczytałeś a co w tym takiego trudnego? czytac nie umiesz, Twoj problem Tekst zajebisty, sam jezdze czesto nad wode i z checia przeczytalem do konca jak chcesz moge Ci napisac w paru zdaniach o co chodzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#5686155 - 29/12/2012 20:04
[Re: HAGIi]
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
nie mów, że to przeczytałeś a co w tym takiego trudnego? czytac nie umiesz, Twoj problem Tekst zajebisty, sam jezdze czesto nad wode i z checia przeczytalem do konca jak chcesz moge Ci napisac w paru zdaniach o co chodzi. Teraz to ojciec powinien napisać w odpowiedzi. Jakiego ma syna niechcącego z nim jeździć na rybki. Miejscowki obadane lokalne na cal. Wszystkie lektury obcykane, wiadomo co i jak. Najnowsze trendy blaszek, haczyków, spławików, podbieraków itd. A kuzwa syn woli siedziec przed kompem i łowić na Fishing simulatore. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5686194 - 29/12/2012 20:26
[Re: [T]-error]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
-error]A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ... No właśnie, problemu z przeczytaniem tego nie ma żadnego. Młodsi ode mnie nie cierpią czytać z tego co widzę. Ja, gdzie ryb i połowów nie cierpię z chęcią doczytałem do końca  Ostatnio pytam ludzi z klasy maturalnej jakie gazety czytają to .. zapadła cisza. Nic, zero. Takie tytuły jak Forum, Wprost czy nawet Uważam Rze nic im nie mówią Stwierdzili, że tylko lektury trochę czytają, bo muszą.
|
Do góry
|
|
|
|
#5686568 - 29/12/2012 23:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2003
|
-error]A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ... No właśnie, problemu z przeczytaniem tego nie ma żadnego. Młodsi ode mnie nie cierpią czytać z tego co widzę. Ja, gdzie ryb i połowów nie cierpię z chęcią doczytałem do końca  Ostatnio pytam ludzi z klasy maturalnej jakie gazety czytają to .. zapadła cisza. Nic, zero. Takie tytuły jak Forum, Wprost czy nawet Uważam Rze nic im nie mówią Stwierdzili, że tylko lektury trochę czytają, bo muszą. o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90 
|
Do góry
|
|
|
|
#5687590 - 30/12/2012 17:27
|
enthusiast
Meldunek: 09/08/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5687619 - 30/12/2012 17:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
-error]A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ... No właśnie, problemu z przeczytaniem tego nie ma żadnego. Młodsi ode mnie nie cierpią czytać z tego co widzę. Ja, gdzie ryb i połowów nie cierpię z chęcią doczytałem do końca  Ostatnio pytam ludzi z klasy maturalnej jakie gazety czytają to .. zapadła cisza. Nic, zero. Takie tytuły jak Forum, Wprost czy nawet Uważam Rze nic im nie mówią Stwierdzili, że tylko lektury trochę czytają, bo muszą. o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90 Nie rozumiem tego zdziwienia,skoro ludzie od 20 lat czytaja GW i to w starszym wieku - poziom ten sam.
|
Do góry
|
|
|
|
#5687636 - 30/12/2012 18:07
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90 Chyba nie do końca się zrozumieliśmy  Nigdzie nie zaznaczyłem, że to akurat Tobie nie chciało się przeczytać. Jednak zdecydowana większość młodych ludzi widząc tak długi tekst odpuszcza, nie chce im się czytać. Wolą zwykłe krótkie gówno na jednym z portali i tyle, to daje im wiedzę i pogląd na życie. Stary jeszcze bardzo nie jestem, za takiego się nie uważam 
|
Do góry
|
|
|
|
#5687641 - 30/12/2012 18:10
[Re: TriumfWoli]
|
kierownik zamieszania
Meldunek: 20/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5687645 - 30/12/2012 18:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2003
|
o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90 Chyba nie do końca się zrozumieliśmy  Nigdzie nie zaznaczyłem, że to akurat Tobie nie chciało się przeczytać. Jednak zdecydowana większość młodych ludzi widząc tak długi tekst odpuszcza, nie chce im się czytać. Wolą zwykłe krótkie gówno na jednym z portali i tyle, to daje im wiedzę i pogląd na życie. Stary jeszcze bardzo nie jestem, za takiego się nie uważam a ja akurat nie miałem uwag do Ciebie  i nie chodziło mi o długość tekstu tylko o jego poziom, zerkając i widząc błędy ortograficzne, źle skonstruowane zdania, bluzgi, znaki typu xD... świadczy to iż nie jest zbyt ambitny i tyle
|
Do góry
|
|
|
|
|
|