#565736 - 16/05/2006 19:02
Re: Sportingbet [12]
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Quote:
Witam, ... No to wchodze i probuje walnac screen shota, ale niestety jestem lamerem w takich sprawach i nie umiem zrobic tego screenshoota. Wysylam im maila z kopia dowodu wplaty z mojego banku onilne, tlumaczac ze niejestem w stanie zrobic tego jebanego screenshoota.
Instrukcja obsługi "screen shota": 1. Na stronie, którą chcesz pokazać, naciskasz z klawiatury klawisz "Print screen". 2. Otwierasz najprostszy program graficzny, np. Paint w Windowsie --> Programy--> Akcesoria. 3. Naciskasz Ctrl V (wklej) i masz obrazek w w Paint. 4. Obrabiasz go dowolnie i zapisujesz w formacie np. .jpg.
Powodzenia skottie
|
Do góry
|
|
|
|
#565737 - 16/05/2006 19:19
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Quote:
Instrukcja obsługi "screen shota": 1. Na stronie, którą chcesz pokazać, naciskasz z klawiatury klawisz "Print screen". 2. Otwierasz najprostszy program graficzny, np. Paint w Windowsie --> Programy--> Akcesoria. 3. Naciskasz Ctrl V (wklej) i masz obrazek w w Paint. 4. Obrabiasz go dowolnie i zapisujesz w formacie np. .jpg.
Powodzenia skottie
dzięki ! Mam nadzieję że mi w końcu zaksięgują tą moją mega kwotę. A tak prawdę mówiąc, wszystko dobrze robiłem aż do punktu 3, zamiast wcisnac ctrl+V , szukalem tej opcji w plik, edycja, narzedzia ale bałwan ze mnie Ojro
pozdrawiam, Ojro
|
Do góry
|
|
|
|
#565738 - 17/05/2006 08:49
|
stranger
Meldunek: 11/09/2005
|
witam,czy ktos moglby napisac jesli pamieta,warunki promocji,ktora byla jakis czas temu a mianowicie,w ktorej mozna bylo dostac 50usd... wplacilem 100zl i dostalem 162zl,lacznie wiadomo 262zl  no i jak to jest z tym bonusem,3 krotny obrot wraz z suma wplacona? tak czy nie? i czy po jakims minimalnym kursie ? tak czy nie? z gory dzieki za odp,wyslalem meila do sp ale nic nie odpisali,wiec maja u mnie minusa...
|
Do góry
|
|
|
|
#565740 - 22/05/2006 07:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
Witaj Macieju, Moja dziewczyna potrzebuje troche gotowki ("na waciki"  ) i dlatego jestem zmuszony wyplacic od Was pare groszy, ale chcialbym miec przy tym pewnosc, ze kwoty: wyplacana i ta, ktora ostatecznie dotrze na moje konto bankowe beda sie w 100% zgadzaly i wobec tego mam pytanie: czy rozwiazaliscie juz problem podwojnego przewalutowania?, a jesli nie, to czy moglbys mi podac - w miare konkretny termin - kiedy to zostanie naprawione? Pozdrawiam Andrzej PS Ostatecznie Frankowski wszystkich wykiwal i w zwiazku z tym chcialbym tak niesmialo zasugerowac, ze Sportingbet moglby wszystkim tym, ktorzy liczyli na bramki Franka, jakos zrekompensowac te nieudana promocje... 
|
Do góry
|
|
|
|
#565741 - 22/05/2006 08:42
|
enthusiast
Meldunek: 05/05/2005
|
Quote:
witam,czy ktos moglby napisac jesli pamieta,warunki promocji,ktora byla jakis czas temu a mianowicie,w ktorej mozna bylo dostac 50usd... wplacilem 100zl i dostalem 162zl,lacznie wiadomo 262zl no i jak to jest z tym bonusem,3 krotny obrot wraz z suma wplacona? tak czy nie? i czy po jakims minimalnym kursie ? tak czy nie? z gory dzieki za odp,wyslalem meila do sp ale nic nie odpisali,wiec maja u mnie minusa...
to była promocja www.zloteczasy.pl // niestety już chyba zakończona chociaż można się zarejestrować tam. Za póxno się zarejestrowałem więc pewnie juz bonusika nie zgarnę. Odnowi kiedyś sportingbet tę promocję ?
|
Do góry
|
|
|
|
#565742 - 23/05/2006 16:37
|
member
Meldunek: 27/03/2005
|
Cos sie obijac zaczynaja:P.Zawsze z MB kasa odrazu na koncie a teraz czekam....czekam....co jest grane???????? Maciej jak mozesz to zrob cos z tym bo chce przegrac cos na pokerku u was:D
|
Do góry
|
|
|
|
#565745 - 27/05/2006 12:51
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/09/2002
|
Czy ktos z tutaj obecnych zalapal sie juz do VIP CLUBU?
Wedlug moich obliczen dokonalem juz wymaganego obrotu ale za nic w swiecie nie moge sie skontaktowac z Panem Mazurem odpowiedzialnym za VIP CLUB poniewaz moje maile albo nie dochodza do niego albo nie dochodza do mnie jego odpowiedzi albo po prostu Pan Mazur olewa mnie i nie bardzo chce mnie "wposcic" do VIP CLUBU.
Prosze o komentarz do tej sytuacji Sportingbet.com
|
Do góry
|
|
|
|
#565746 - 27/05/2006 13:00
|
journeyman
Meldunek: 01/07/2005
|
Sportingbet powinien płacić za każdą bramkę Rasiaka :d
|
Do góry
|
|
|
|
#565747 - 27/05/2006 21:18
|
enthusiast
Meldunek: 19/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#565748 - 28/05/2006 11:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/09/2002
|
No niestety musze to napisac. Sportingbet troche leci sobie w kulki z niektorymi graczami. Chodzi o VIP CLUB. Otoz wedlug moich obliczen ( historia zakladow ) dokonalem obrotu (okolo) 7650 EUR w miesiacu maju i dokonalem wymagnego depozytu. Natomista gdy pytam sie na LIVE Chacie to dostaje odpowiedz ze dokonalem obrotu za zaledwie 5400 EUR ( pytam na chacie poniewaz kontakt z Panem Mazurem odpowiedzialnym za VOP CLUB jest raczej niemozliwy , wysylam juz od ponad tygodnia zapytania do Pana Mazura i jak dotad nie otrzymalem zadnej odpowiedzi.....totalna olewka )
W takim razie zrobilem kilkanascie screenow z historii mojego konta i wyslalem do supportu z prosba o dokladne policzenie. Zaznacze ze nie jest to pojedynczy przypadek.
Powoli mam dosyc z uzeraniem sie z ich systemem liczacym obrot. Zastanawiam sie w jaki sposob lub jaki algorytm jest zastosowany do liczenia obrotu.
|
Do góry
|
|
|
|
#565749 - 28/05/2006 13:07
|
member
Meldunek: 12/07/2004
|
Quote:
No niestety musze to napisac. Sportingbet troche leci sobie w kulki z niektorymi graczami. Chodzi o VIP CLUB. Otoz wedlug moich obliczen ( historia zakladow ) dokonalem obrotu (okolo) 7650 EUR w miesiacu maju i dokonalem wymagnego depozytu. Natomista gdy pytam sie na LIVE Chacie to dostaje odpowiedz ze dokonalem obrotu za zaledwie 5400 EUR ( pytam na chacie poniewaz kontakt z Panem Mazurem odpowiedzialnym za VOP CLUB jest raczej niemozliwy , wysylam juz od ponad tygodnia zapytania do Pana Mazura i jak dotad nie otrzymalem zadnej odpowiedzi.....totalna olewka )
W takim razie zrobilem kilkanascie screenow z historii mojego konta i wyslalem do supportu z prosba o dokladne policzenie. Zaznacze ze nie jest to pojedynczy przypadek.
Powoli mam dosyc z uzeraniem sie z ich systemem liczacym obrot. Zastanawiam sie w jaki sposob lub jaki algorytm jest zastosowany do liczenia obrot
maja univeralne rozwiazanie tego typu problemow,a mianowicie gdy zaczęło mi "grozić" przyjęcie do vip-clubu,to szybciutko przyznali mi status gracza zawodowego i jest po problemie
|
Do góry
|
|
|
|
#565750 - 28/05/2006 14:38
|
stranger
Meldunek: 28/05/2006
|
Witam, mati55 - a skoro zyskales "zaszczytny" status gracza zawodowego, to bardzo Cie zlimitowali? chodzi mi glownie o baseball. I jeszcze pytanie do graczy, czy grajac MLB w Grand Salami home teams@away teams , zaklad jest wazny pomimo zmiany starting pitcher'a? pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#565751 - 28/05/2006 14:59
|
enthusiast
Meldunek: 08/04/2005
|
gram dzisiaj zaklady na zywo w tenisa i stawiam ze zawodnik utrzyma swoje podanie... i jak narazie mam 4 zaklady ktore sa rozliczone jako won ale nie dostalem za nie pieniedzy buahahah... czyli tak jakbym je przegral... nie ma to jak porzadny bukmacher...
|
Do góry
|
|
|
|
#565752 - 28/05/2006 15:58
|
stranger
Meldunek: 28/05/2006
|
Oj sorry...oczywiscie pytanie bylo do BiZkiT'a a nie do mati55....pierwszy dzien na forum:)
|
Do góry
|
|
|
|
#565753 - 28/05/2006 15:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
Quote:
gram dzisiaj zaklady na zywo w tenisa i stawiam ze zawodnik utrzyma swoje podanie... i jak narazie mam 4 zaklady ktore sa rozliczone jako won ale nie dostalem za nie pieniedzy buahahah... czyli tak jakbym je przegral... nie ma to jak porzadny bukmacher...
a pier*** sie rakieta w glowe ... tak jakbys przegral to bys tej kasy nie mial ... , a SB ci tak kase napewno dopisze ... oni tak maja
|
Do góry
|
|
|
|
#565754 - 28/05/2006 21:25
|
member
Meldunek: 13/05/2005
|
Quote:
Quote:
Powoli mam dosyc z uzeraniem sie z ich systemem liczacym obrot. Zastanawiam sie w jaki sposob lub jaki algorytm jest zastosowany do liczenia obrot
maja univeralne rozwiazanie tego typu problemow,a mianowicie gdy zaczęło mi "grozić" przyjęcie do vip-clubu,to szybciutko przyznali mi status gracza zawodowego i jest po problemie
Potwierdzam ! Miałem tą sama sytuację, gdy spełniłem warunki uczestnictwa to w przedzień nagle okazało się, że stawki na zakłady zostały mi ograniczone a po kontakcie z suportem dowiedziałem sie, że jestem szczęsliwym posiadaczem statusu wielkiego zawodowca !!
Nie polecam nikomu żadnych starań o uczestnictwo w tej niby promocji!!
Żenada
|
Do góry
|
|
|
|
#565755 - 28/05/2006 22:08
|
member
Meldunek: 12/07/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Potwierdzam ! Miałem tą sama sytuację, gdy spełniłem warunki uczestnictwa to w przedzień nagle okazało się, że stawki na zakłady zostały mi ograniczone a po kontakcie z suportem dowiedziałem sie, że jestem szczęsliwym posiadaczem statusu wielkiego zawodowca !!
Nie polecam nikomu żadnych starań o uczestnictwo w tej niby promocji!!
Żenada
reasumujac,mozna powiedziec ze vip program sluzy do wylapywania graczy ktorzy ich skubia lub mogliby oskubac na grubsza kase(oczywiscie pan Maciek bedzie temu zaprzeczal-w koncu za to mu płacą),a to swiadczy tylko o pogarszajacej sie kondycji firmy,stawiajacej na nowicjuszy,bo normalnie to przeciez gracz robiacy duzy obrot to zyła zlota,nawet jezeli wygrywa-wystarczy dobrze pilnowac budowy ksiegi zakladu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|