Witam,
miarka się przebrała !
W niedziele pod wieczór dałem dyspozycje przelewu z mojego banku [ING Bank Śląski] na konto Sportingbet [BPH].
Jedyne czego nie zauwazylem to fakt iz zmienily sie troche zasady przelewow. Nalezalo wpisac w tytule wplaty ID, PL i na poczatku jakis kod [prawdopodobnie kod do SB]. Ja natomiast wpisalem nazwe uzytkownika i numer ID - jak to zawsze robilem.
Dzis wtorek kasy nie ma, moze przyjdzie jutro [pisalo ze wplaty ksiegowane sa do 3 dni roboczych].
A teraz co do kontaktu z supportem SB.
Najpierw livechat: od ok. 15:30 probuje skontaktowac sie z jakims operatorem, niestety wyskakuje mi co jakis czas "Nasz operator w tej chwili komunikuje sie z innymi Klientami. Dziekujemy za cierpliowosc. Nasz operator przyjmie Pana/i zapytanie juz wkrotce." - ilez to można czekac. Rozumiem ze kazdy z nas ma przerwe w pracy, ale ze nie idzie skontaktowac sie z jakims operatorem w ciagu 2h 30 min

Teraz mail: wyslalem maila z prosba o rozwiazanie problemu z tym tytulem wplaty. Support napisal mi ze mam wyslac im dowod wplaty. No to wchodze i probuje walnac screen shota, ale niestety jestem lamerem w takich sprawach i nie umiem zrobic tego screenshoota. Wysylam im maila z kopia dowodu wplaty z mojego banku onilne, tlumaczac ze niejestem w stanie zrobic tego jebanego screenshoota. A oni odpisuja mi takim samym mailem jaki dostalem za pierwszym razem
Qrwaaa...prawie srodek tygodnia a czlowiek juz sie musi wqrwiac
pozdrawiam,
Lukasz Paruzel
p.s. wspomne tylko ze przelewalem bardzo malo ilosc srodkow pienieznych 8,33 PLN

ale az strach sie bac gdyby bylo to np. 833 PLN albo 8333 PLN