Opcje tematu
#5603273 - 26/10/2012 18:34 Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003

BNP Paribas Masters

Miejsce : Paryż, Francja
Ranga turnieju : ATP Masters "1000"
Termin : 29.10-4.11 2012 r.
Aktualny czas :
Nawierzchnia : twarda halowa
Pula nagród : 2'427'975 €
Uczestnicy : 48 zawodników w singlu / 24 pary w deblu
Oficjalna strona : www.bnpparibasmasters.org
Drabinki : Singiel || Debel || Kwalifikacje
Plan Dnia : Zobacz
Wyniki na żywo : Oficjalny Livescore
Transmisja TV : Polsat Sport Extra i Polsat Sport News

Qatar Airways Tournament of Champions

Miejsce : Sofia, Bułgaria
Ranga turnieju : Mistrzostwa cyklu "International"
Termin : 30.10-4.11 2012 r.
Aktualny czas :
Nawierzchnia : twarda halowa
Pula nagród : 750'000 $
Uczestniczki : 8 zawodniczek w singlu
Oficjalna strona : www.sofia-tennis.bg
Drabinki : Singiel
Plan Dnia : Zobacz

Finał Pucharu Federacji

Ranga turnieju : Drużynowe Mistrzostwa ITF
Termin : 3.11-4.11 2012 r.
Oficjalna strona : www.fedcup.com
Drabinki : Grupa Światowa || Grupa Światowa II || Grupa I || Grupa II || Grupa III

Przydatne linki :

www.tenisbet.pl - livescore, rankingi, plany startowe
www.lshunter.tv - live video
www.tennis.matchstat.com - statystyki zawodników
www.tennisbetsite.com - wyniki meczów z przebiegiem punktów
www.atpworldtour.com - strona ATP
www.wtatennis.com - strona WTA
www.itftennis.com - strona ITF

Do góry
Bonus: Unibet
#5611100 - 01/11/2012 14:50 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
Juan Martin Del Potro - Michael Llodra

Juan Juan Juan... ile kasy jeszcze na Tobie stracę. Finał, finał i finał, a przecież Ty masz problemy ze zdrowiem. No nic, i tym razem konsekwentnie gram przeciwko Tobie. Wczoraj postawiłem na A. Falla i dostał baty. Dziś liczę, że skoro Falla dwa razy potrafił go złamać to Llodra ze swoim serwisem powinnien co najmniej seta ugrać - i też taki zakład zaproponuje jako bezpieczny bet dnia. Osobiście mam pograny WIN Francuza.
Właśnie serwis Llodry może mieć spore znaczenie nie tylko w gemach ale i TB, Potro może mieć problem z zebraniem małych punktów w taju, jeśli przeciwnik będzie dobrze serwował. Isner poległ, a wiadomo jaki z niego serwismen.
Własna hala, kursy, dyspozycja w turnieju, 3 finały Potro - to wszystko argumenty dlaczego gram na Miszela.

Michael Llodra (+1,5 sets hcp)

Do góry
#5611570 - 01/11/2012 20:42 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
mb3 Offline
member

Meldunek: 12/03/2009
ATP - SINGIEL: Paris (Francja), twarda (w hali)
Raonic M. (Can) - Querrey S. (Usa)
01.11.2012 17:05
Typ: Querrey
Kurs 2.08
Bukmacher: Pinnaclesports

W tym meczu nie ma wyraźnego faworyta do zwycięstwa, Querrey zaskoczył mnie wygraną z Djokovicem , przegrał wówczas pierwszego seta 6-0 ,a w drugim już przegrywał 2-0 by wygrać 6-7, 4-6 . Raonic ma ostatnio kiepską formę i myślę ,że jest spokojnie do ogrania. Jak do tej pory panowie spotkali się ze sobą 1 raz i lepszy okazał się Querrey , a było to w zeszłym roku na Wimbledonie. Raonic ostatnio w dwóch turniejach odpadł już w pierwszej rundzie i drugiej. W Szanghaju poległ w drugiej rundzie z Baghdatisem , a w Valenci także na twardej nawierzchni poległ z dużo niżej notowanym Mullerem i dla mnie to była nie mała niespodzianka. Querrey pogrywa sobie całkiem dobrze i po ostatnich wynikach wnioskuję ,że i w dzisiejszym meczu powinien być lepszy . Serwis jaki prezentował w drugiej części meczu z Djokovicem pokazuje jego moc ,a co ciekawe przełamał Djokovica 2 razy , na którego przełamanie wynosiło kurs 10. Querrey gra bardzo ambitnie i w meczu z Serbem to było widać , myślę ,że jak zagra tak samo dobrze to Raonic nie ugra tutaj nawet seta , bardzo możliwy będzie tajbrek , gdyż także Raonic posiada potężną zagrywkę , jednak ja nie widzę tutaj jego szans w meczu z Amerykaninem. Raonic zaczynał tutaj od drugiej rundy i sporo się namęczył z Chardym , był blisko odpadnięcia jednak , wyratował się w tym drugim secie i ostatecznie wygrał 6-7,7-6,6-3 . Mimo tego ja nie widzę szans dla niego w meczu z Querreym , fakt ,że jest to olbrzymi talent ,ale dziś polegnie i odpadnie z turnieju.

Do góry
#5612775 - 02/11/2012 16:10 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
mb3 Offline
member

Meldunek: 12/03/2009
Dyscyplina: Tenis ATP - SINGIEL: Paris (Francja), twarda (w hali)
Data: 02.11.2012 19:30
Spotkanie: Tsonga J-W. (Fra) - Ferrer D. (Esp)
Typ: Ferrer
Kurs: 2,21
Bukmacher: Betsson

Na godzinę 19:30 zostało zaplanowane spotkanie ćwierćfinałowe turnieju atp w Paryżu,a zmierzą się Tsonga z Ferrerem. Będzie to jedno z najciekawszych spotkań dzisiejszego wieczoru jak nie największe, gdyż zmierzy się piąty zawodnik rankingu atp , czyli Hiszpan i ósmy Francuz. Jak dla mnie to faworytem w tym spotkaniu jest Ferrer ,ale to Tsonga gra u "siebie" i to jemu będzie sprzyjał ten fantastyczny doping kibiców. Jednak dla mnie to za mało by mógł wygrać z Davidem , Ferrer gra ostatnio na twardej nawierzchni świetnie , wygrał turniej w Valencii, wygrał tam gładko z Almagro 6-3,7-5 , z którym Tsonga się męczył wczoraj ,lecz wygrał 7-6,7-6 . W Valencii Tsonga odpadł już w pierwszej rundzie gdzie został pokonany przez Malisse. Tutaj w pierwszej rundzie pokonał rodaka Benneteu 2-1 , w którym także zwycięstwo było zagrożone , w decydującym secie wygrał mecz po tajbreku. ,a w drugiej jak już wcześniej wspomniałem ograł Almagro 2-0. Ferrer ograł Grannolersa-Pujola 2-0 ,a w drugiej rundzie czyli wczoraj Wawrinkę 2-1 i były to dosyć łatwe wygrane, uważam ,że i w tym spotkaniu Tsonga nie będzie miał łatwo ,a co ciekawsze myślę,że nie ugra nawet seta ,ale mi wystarcza typ na zwycięstwo Ferrera, do tej pory grali już obaj na nawierzchni twardej i lepszy okazał się wówczas Hiszpan pokonując Tsonge 2-1 i także wtedy kursy na to spotkanie były podobne , twierdzę jednak ,że będzie to ciekawe spotkanie i zobaczymy w nim wiele długich i ciekawych wymian , w których górą częściej będzie wychodził Ferrer. Polecam.

Do góry
#5614909 - 03/11/2012 18:53 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
WITAM
Dzisiaj ciekawy mecz Polaka z Simonem.Oczywiscie takie mecze trzeba grac i nie ma na co czekac.Powiem tak obstawilem za tysiac zloty po kursie 1.58 na Simona.
Czym sie sugerowalem otoz jak historia pokazuje po takich spektakularnych wyczynach nadchodzi koniec zabawy.Krotko mowiac Janowicz dzisiaj nie podola zadaniu .Nie ma co sie rozpisywac nad tym kto ma wiecej atutow i tak dalej ,moim skromnym zdaniem po pierwsze zje go trema i zmeczenie ,po drugie simon nie jest z pierwszej lapanki ,po trzecie gra u siebie.
Co ciekawe postawilem na simona ale calym sercem jestem za Janowiczem i to jemu kibicuje:D
Pozdrawiam hazardzistow.

Do góry
#5616101 - 04/11/2012 01:33 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
RAFTER Offline
old hand

...COZ MOGE POWIEDZIEC ,,,jedno napewno mamy w koncu tenisiste ktory bedzie goscil w telewizji czesto .Odnosnie zwyciestwa nad simonem czyli mojego wtopienia....Gdyby czlowiek przez chwile choc przypuszczal ze ten mlody czlowiek ma taka psychike nigy bym tak nie postawil .Szczerze nawet leciutko mi sie lezka zakrecila jak ten mecz ogladalem nie z powodu przegranej ale w koncu JEST Polski Tenis .JJ jeszcze odrobi dla mnie to co wtopilem dzisiaj to napewno .Jutro odpuszczam sobie mecz z ferrerem bo to juz by nawet nie byl hazard tylko loteria i to kiepska.Moze jutro wygra tego mu zycze bo jestem pod wrazeniem jego tenisa powaznie .Po przegranej dzisiaj troszke sie sfrustrowalem ale wiem ze to odrobie w tym tygodniu po niedzieli .Kazdy kto interesuje sie tenisem wie ze mamy w nim zemieslnikow czyli dobrych graczy solidnych i czolowke z blyskiem z iskra z tym czyms np djokovic szybkosc wydolnosc i psychika,nadal zawzietosc i rotacja,federer wszystko plus finezja i technika mozna by wymieniac,do czego zmierzam ana do tego ze jak ogladalem 3 ostatnie mecze JJ MIALEM nieodparte wrazenie ZE ten koles MA TO COS czyli serwis ,forhend,i totalny luz w grze plus wariactwo ktore jest jego stylem ,tylko zawodnicy z tym czyms sa w czolowce ATP i nasz rodak to ma.Ktos moze pomyslec ze wpierdolilem tysiaka ale kto przy zdrowych zmyslach wierzyl ze ten czlowiek da rade dzien po dnu eliminowac elite? ja w to nie wierzylem ale uwierzylem ,,,,i tyle na ten temat.

Do góry
#5616157 - 04/11/2012 02:07 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
akagi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2009
Jutro finał,
a zasada jest taka, że finały powinno się oglądać, a nie grać.

Mając jednak, jako przedmówcę, tak znamienitą postać,
która stawiała na jednego, a całym sercem dopingowała drugiego ( czego mój umysł nie mógł przyswoić ), zdecyduję się tym razem postąpić wbrew zasadzie.

Gram Jerzego, a dlaczego ?

No właśnie,
większość zapewne go widziała, więc nie ma sensu tego rozkładać na czynnniki pierwsze.

Moim zdaniem, na podstawie ostatnich dokonań w Paryżu,
po prostu dorósł do tego zwycięstwa,

ale najważniejsze, że go realnie na to stać
i ja to kupuję.

Kursy na tę chwilę, od 2.55 do 3.0, spełniają moje oczekiwania.

W takim razie : Jerzy Janowicz - Polska

Do góry
#5616175 - 04/11/2012 02:22 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
jencz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/02/2010
Ja również stawiam 100 na Jerzyka i kibicuję mu mocno. (jak wygrał z rudym to dał mi 150 :))

Do góry
#5616182 - 04/11/2012 02:30 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: akagi]
fechu Offline
I love mecz.pl

Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: akagi
Jutro finał,
a zasada jest taka, że finały powinno się oglądać, a nie grać.

No właśnie kolego, finały powinno się oglądać... grin

Całe, a nie tylko w przerwie meczu ligowego wink

Natomiast co do Jurka to myślę, że kurs over 3 jakim raczy nas obecnie Pinek jest warty spróbowania. Bez szaleństw oczywiście.

Do góry
#5616620 - 04/11/2012 16:32 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
RAFTER Offline
old hand

...ja odpuscilem kurs na ferrera jest zbyt maly by pokusic sie o odrobienie strat na tym meczu.Moge tylko doradzic tym co obstawiaja ze wygra ferrer 2-0 6-4 7-5. Jednak kto wie cuda sie dzieja jak ten chlopak gra zawodnicy przy nim glupieja traca koncepcje gry.Na pewno nie bedzie dlugich wymian bo JJ nie lubi grac dlugo i bedzie strzelal po kilku pilkach albo bedzie trafial albo nie zobaczymy.Ja zapisalem w swoim dzienniku nowe nazwisko Jerzy Janowicz z dopiskiem na kredycie -1000pln.Chlopak wie ze musi odpracowac to co wczoraj przegral i inwestowanie w niego ma sens.Jak pokona ferrera to bedzie to precedens na skale swiatowa .
Pozdrawiam.

Do góry
#5616641 - 04/11/2012 16:56 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
zegarek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/11/2006
Dzis o godzinie 1500 zapraszam Szanownych Kolegow na pokaz golenia. Golącym będzie Ferrer, golonym - Janowicz. To jeszcze nie ta półka, szanując dokonania Polaka w tym turnieju pragne zwrócic uwage ze Ferrer spedzil pare ladnych godzin mniej na korcie w Paryzu. Do dropshotow Jerzego bedzie dobiegal trzymając w drugiej ręce tacę a kanapkami i herbatą.

Tak więc Ferrer - Janowicz typ 1 kurs 1.42 baw

Zyczę powodzenia

zegarek

Do góry
#5616755 - 04/11/2012 18:21 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
Tallus Offline
veteran

Meldunek: 11/01/2008
Turniej w Paryżu wygrali młodzi zawodnicy, którzy później wyrastali na zawodników z czołówki, np. Berdych.
Za Ferrerem przemawia return, mniej godzin na korcie, i żelazne płuca, doświadczenie.
Za Janowiczem serwis i jeszcze raz serwis, duch walki tudzież młodość.

Ja stawiam dziś na serwis i młodość i odkrycie tego turnieju!

Żal, aby Polak tego nie wygrał turnieju bijąc solidnych zawodników po drodze do finału.

Viva Jurek!

Do góry
#5616778 - 04/11/2012 18:40 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
lucmacher Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/05/2005
RAFTER wyszedłeś z pierdla? laugh
To może czas zapisac sie na kurs leczenia od hazardu, albo do psychiatry?...
Nie jesteś inwestorem tylko wjebanym hazardzistą laugh
Napisz to sobie cyrilicą na suficie i wejdź w problem inaczej czyli leżąc, bo stojąc bąki niepuszczane ulatniają Ci się do mózgu zakłócają jego pracę, ogarnij się laugh

Do góry
#5616807 - 04/11/2012 18:57 Re: Paryż, Sofia, Fed Cup - 29.10-4.11 [Re: Goget]
Drunken Master Offline
enthusiast

Meldunek: 01/09/2012
Ferrer - Janowicz 1 1,45
Ferrer potrafi grać z zawodnikami prezentujacymi podobny styl do JJ.
Poza tym Hiszpan jest dużo bardziej doswiadczony,ograny i to dzisiaj zadecyduję.
To jest finał wielkiej imprezy, i tutaj poza zmęczeniem dochodzi dodatkowy stres, z którym będzie się musiał zmierzyć Janowicz.
Absolutnie nie widzę innego rozwiązani niz zwyciestwo Ferrera.
10/10

Do góry

Moderator:  rafal08