Słuchajcie chętnie wyrusze z wami na ten zlocik, ale daje 50%, że będe. Powód koniec studiów nie wiem poprostu kiedy wypadnie mi termin na obrone pracy licencjackiej. Teraz jestem w trakcie egzaminów. Jak tylko będe wiedział kiedy będzie obrona pracy to napisze. Pozdrawiam
ja proponuje żeby ten temat był jako główny we wszystkich tematach na forum wtedy będzie napewno chętnych więcej bo większość nie przegląda wszystkich tematów tylko ma jakieś ulubione i nawet nie trafia do "to i owo" a ja sam bym chętnie sie wybrał na taki zjazd mimo że nikogo nie znam pozdrawiam
T3NnIs Chi3F
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
Quote: Słuchajcie chętnie wyrusze z wami na ten zlocik, ale daje 50%, że będe. Powód koniec studiów nie wiem poprostu kiedy wypadnie mi termin na obrone pracy licencjackiej. Teraz jestem w trakcie egzaminów. Jak tylko będe wiedział kiedy będzie obrona pracy to napisze. Pozdrawiam
ja też mam obrone magisterki a wogóle to narazie mam 1 rozdział napisany ..jakoś nie moge sie zabrać za pisanie a czasu coraz mniej
Quote: Słuchajcie chętnie wyrusze z wami na ten zlocik, ale daje 50%, że będe. Powód koniec studiów nie wiem poprostu kiedy wypadnie mi termin na obrone pracy licencjackiej. Teraz jestem w trakcie egzaminów. Jak tylko będe wiedział kiedy będzie obrona pracy to napisze. Pozdrawiam
ja też mam obrone magisterki a wogóle to narazie mam 1 rozdział napisany ..jakoś nie moge sie zabrać za pisanie a czasu coraz mniej
Cukier jeden rozdział w magisterce napisany to wcale nie jest mało w końcu to są dwa w mojej Nadal potrzymuje 50% procent nie mylić z wódką A co do meczu Warszawa-Poznań dobry pomysł.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Widze ze nie wyglada to rozowo;] Proponuje jeszcze raz podniesc temat i zobaczyc jakie jest zainteresowanie, termin ew zlotu zbliza sie coraz szybciej, a tu nie ma konkretow. Zapraszam ponownie Panowie, kto chetny niech sie wpisuje bo trzeba podejmowac decyzje!!!