Bazyl dzięki za info. Jeśli zdecyduje się jechać to w Poniedziałek 15 Maja przeleje eliksirem pieniądze to powinno dojść do ciebie albo tego samego dnia lub 16 Maja. Pozdrawiam
Proponuję zrobić jakieś podsumowanie z ostatecznymi ustaleniami (co, kto, gdzie, kiedy, za ile, itp...) i przykleić w widocznym miejscu. Ja dopiero dzisiaj zauważyłem temat i w sumie chyba całkiem chętnie bym się wybrał... - jedzie ktoś z okolic Trójmiasta ?
No niestety mimo chęci ja muszę zrezygnować z tego wyjazdu. Znikają tematy, powoli i zacznie znikać odgdog. pewnie nikt się nawet tym nie przejmie, ale ja jakoś w ciągu ostatnich 2 dni bardzo zmieniłem swój stosunek do modów i admina tego forum.
Dzis sie dowiedzialem, ze mam egzamin z matematyki 3 Czerwca No to pieknie, jeszcze wszystko sprawdze, i sie okaze, no ale to by byla dla mnie tragedia, mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy.
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Quote: No niestety mimo chęci ja muszę zrezygnować z tego wyjazdu. Znikają tematy, powoli i zacznie znikać odgdog. pewnie nikt się nawet tym nie przejmie, ale ja jakoś w ciągu ostatnich 2 dni bardzo zmieniłem swój stosunek do modów i admina tego forum.
Myślę, że nie ma co dramatyzować. Tematy mogły znikać z powodu awarii forum :/ Co do modów - ja też nie wszystkich darzę sympatią
nie przejmujcie się modami, najważniejsze żeby zebrała się ekipa minimum 15-20 osób, wtedy myśle że moze być ciekawie, i na pewno dołącze z ludźmi z Trójmiasta (jadą jacyś ??)
A Ty T-Error - i tak będz\iesz jechał z Elbląga wiec przez Starogard (moje rodzinne miasto) na pewno należy zaplanować coś wspólnie - po cholerę się telepać pociągami jak mozemy wszyscy się wbić wspólnie do auta !!
Ja dopiero dzisiaj zauważyłem temat o zlocie bo rzadko zaglądam do "to i owo" i pomysł naprawdę przezajebisty. Już jestem po słowie z ziomem Bógmacherem z którym się znamy z mecz.pl i postanowiliśmy też ruszać. Kaskę wpłacę na bank do 15-go Bazylowi i będę śledził ustalenia co do wyjazdu. A widzimy się nad jeziorkiem w Skorzęcinie.
quincy - jak jedziesz ?? - ja proponuję ekipę 4-5 osób z Trójmiasta i okolic (Elbląg moze być) i mozemy jechac moim autem - tylko trzeba się zgadać - albo ewentualnie z kimś innym... nie to obojętnie - koszta nie grają specjalnie roli
krisek
old hand
Meldunek: 18/01/2006
Moze ktos sie z kujawsko pomorskeigo jescze odezwie bo to troceh wstyd ze mamy tak blisko do skorzecina a chetnych brak tylko ja samotny zagiel.........;P
Kylo - to nie ten topic - ja też bym wolał zeby było w Trójmieście, ale do Poznania się jakos przebiedzę, a myślę, ze znajomości osobiste zawarte są tego warte, poza tym szykuje się niezła impreza )