W tym meczu przewiduje zwyciestwo gospodarzy w granicy 8-12 punktow. W tym sezonie BV przyjechalo juz do Swindon i wynik brzmial 50:43 dla gospodarzy. Sadze ze Swindon w pelni zrechabilituje sie za wczorajsza wpadke. Wright , Madsen i Morris moim zdaniem nie beda dzis istniec. Sadze ze Lee Richardsson pokarze dzis lwi pazur i zrobi dwucyfrowa liczbe punktow.
Natomiast w meczu Peterborough-Wolves moim zdaniem wynik bedzie oscylowal w okolicach 10pkt dla gospodarzy. Taka linie ustawily w zasadzie wszystkie buki wiec jak dla mnie nobet. Wilki bardzo ladnie pokazaly sie wczoraj w Poole co potwierdza teze ze zespol ten potrafi walczyc na wyjazdach
Gump co ty sadzisz o dzisiejszych meczach? przyznam sie ze mam pewne obiekcje i Twoja opinia moze bardzo sie przydac. po krotce ... dzieki z gory ... pozdrawiam
Podzielam zdanie mojego przedmowcy co do Reading. Matej i Herbie sa w doskonalej formie. W grupie maja Arene i Oxford ktore moim zdaniem nie beda sie liczyc. Jest Poole z Bjarne i Lindbackiem, zawodnikami niezwykle chimerycznymi ktorzy po wygranym biegu moga od razu przywiezc 0. Ostatnim teamem w tej grubpie jest Belle Vue , najwiekszy faworyt tej gruby wg bukmacherow. Dziwi mnie to bo moim zdaniem para Hancock-Zagar jest silniejsza od Crump-Stead. Pamietajmy o tym ze system punktowania jest taki ze zwyciezca otrzymuje 4 , drugi 3 trzeci 2 a ostatni 0 . Nawet jak Crump wygrywal bedzie biegi nie oznacza to ze BV wygrywac bedzie. Reasumujac : Reading po kursie 3 jak najbardziej warte zagrania
czy moze ktos napisac jakim systemem jada? dwie pierwsze awans i potem polfinal czy jakos inaczej; no ui gdzie jada bo to chyba najwazniejsze. przyznam sie ze bylem przekonany ze jada jutro ... co do reading to zgadzam sie ze po tym kursie jak najbardziej do wziecia. jednak teraz gdy reading jest juz po 1,90 to chyba bardziej oplacalne belle vue po 2,6.
jada na torze w swindon jada w grupach kazdy z kazdym pozniej 2 polfinaly 1 z grupy A z 2 z grupy B 1 z grupy B z 2 z grupy A rok temu wygrala para swindon dlatego dzisiejszy final jest na ich torze ( tak mi sie wydaje ze dlatego dzis jezdza w swindon ) link do zawodow sprzed roku http://www.sportowefakty.pl/index.php?dy...p;news_id=59865
Quote: Dziwi mnie taka postawa Hans Jesper ta para mogla realnie myslec o wygraniu tego turnieju
niestety nie wiemy jakie sa tego powody. ja mimo wszystko licze na pantery. mimo iz atut wlasnego toru lezy po stronie swindon, to jednak nie wierze w richardssona a kurs na andersen & company to 9. wyglada zachecajaco, szczegolnie ze z niezlej strony pokazal sie wczoraj iversen. nawet wygral bieg w niezlej obsadzie
niestety bez zdan bo brak czasu poole - arena 1 1.50 5/10 Exp B.Vue - Peterborough 1 1.80 3/10 Baw i zastanawiam sie przeciwko Ipswich w parze z Wolw. kurs wzrosl do 2.20