A ja mam takie pytanie odnosnie meczu Chile - WKS
Mecz planowo miał się rozpocząć o 20 45 - ale wchodze sobie na neta ok 20 30 i patrze a mecz juz praktycznie dobiega końca -
http://www.futbol24.com/ pokazywał wtedy 73 minute meczu - było 1-0 dla WKS --> ja obstawiłem w zakldzie kombinacyjnym 12 na ten mecz czyli brak remisu, ale przekornie pusciłem o godz. 20 37 singla na X w momencie gdy ciagle było 1-0 bo i tak wtedy byłbym na plus. Po chwili Chile wyrównało i było 1-1. Buk anulował mi ten zakład i teraz zastanawiam się jak udowodnić mu, że zawarłem ten zakład przy stanie 1-0 a nie 1-1 --> najwieksza lipa jest z tym, że czas mi się nie zgadza. Ktoś wie o której dokładnie ten mecz się rozpoczął - niby o 19 ale to by się nie zgadzało bo:
19 00 - 19 45 -> pierwsza połowa
19 45 - 20 00 -> przerwa
20 00 - 20 45 -> druga połowa
I jezeli gol dla Chile padł w 77 minucie to planowo była to godzina ok. 20 22 ale przecież ja zawarłem zakład o 20 37 gdy na wszystkich live scorach był wynik 1-0 --> czyzby wiec druga połowa rozpoczeła sie z opoznieniem?, a moze wyniki live były podawane z opoznieniem? Czy ktoś moze ma jakeis dane z tego meczu? najlepiej play by play?
kurde - j.... y niefart :|