Ponawiam pytanie. Czy b&w pobiera prowizje przy wyplacie na karte ( przy wplacie jest 2%)? Czy sa limity odnosnie kwoty wyplaty na karte? Czy podaja oficjalnie po jakim kursie przeliczaja waluta na zlotowki.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ryf: [qb]problem w tym że oni chyba nie akceptują Visy Electron... Chyba muszę zainwestować w jakąś pożądniejszą kartę[/qb][/QUOTE]Po prostu w eKarte. Ja tydzien temu wyslalem umowe o zlaozenie rachunku. Jak mi przysla potwierdzenie to od razu wplacam na konto kaske i skladam wniosek o eKarte. Mam nadzieje ze zdaza mi ja przyslac do konca marca bo chce jeszcze zdazyc skorzystac z tej promocji B&W...
Mam konto w złotówkach w banku PEKAO SA. i właśnie wyrobiłem sobie kartę VISA CLASSIC.Czy bank mi potrąci jakąs kasę za przewalutowanie (bo konto w betandwin jest w euro) ?
woytass
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał palazzi: [qb]Mam konto w złotówkach w banku PEKAO SA. i właśnie wyrobiłem sobie kartę VISA CLASSIC.Czy bank mi potrąci jakąs kasę za przewalutowanie (bo konto w betandwin jest w euro) ?[/qb][/QUOTE]Z tego co wiem to inteligo bierze za to 11 zł. Tylko ze to jest PKO BP. Ale mysle ze kwota w Twoim banku bedzie podobna
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pionier: [qb]Chodzą Wam zakłady live, bo ja nie mogę wybrać żadnego zdarzenia. Może to coś z moją przeglądarką?[/qb][/QUOTE]Zakłady live chodza bez problemu.Własnie na nich siedze
Mi własnie od 30 min nie działa jak nie zagram dzisaj live to ich pier.......e zabieram z tamtad kase i tyle bede tam grał pewnie maja to w d......e ale ja bede miał satysfakcje i tyle . To juz nie ich pierwszy raz kiedy b&w nie działa w kluczowym momencie dobrze ze mam jeszcze konta gdzie indziej bo jak tylko tam to ugotowany na twardo
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pionier: [qb]Mi nie działa od 1,5 godziny.
Czy ktoś z Was rejestrował się ze strony B&W, a nie z promocyjnego linka? Dostaliście wtedy bonus?[/qb][/QUOTE]Nie bój się wpadnie Ci kaska Qrwa u mnie też nie działa B&W