#5421516 - 25/06/2012 00:39
Kocham te spamy
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/06/2002
|
To tylko geniusz mogł napisać! Drodzy w Panu,
Pozdrawiam was szczeg lnie w imie Pana naszego Jezusa Chrystusa, naszego Pana jestem pani pani Monica Patrick z Republiki Kuwejt, jestem zonaty pan Reymond Patrick, kt rzy pracowali z Kuwejt ambasady w Wybrzeze Kosci Sloniowej na dziewiec lat przed smiercia w 2006 roku , Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po kr tkiej chorobie, ze trwal tylko cztery dni. Przed smiercia oboje narodzic sie ponownie Christian. Po jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, kt re w Biblii jest przeciw,
Kiedy m j maz zyje on zlozony suma (2.500 dolar w mln dolar w) w banku w Sloniowej Abidzanie Cote d 'zachodniej Afryce. Obecnie, to pieniadze sa w banku, Ostatnio m j lekarz powiedzial mi, ze nie bedzie trwal przez nastepne osiem miesiecy z powodu problemu raka, kt ry mnie niepokoi najbardziej, to m j skok choroby, Znajac moje warunkiem postanowilem oddanie tego funduszu na organizacji charytatywnej, kt ra bedzie korzystac z tych pieniedzy spos b bede polecic tutaj

|
Do góry
|
|
|
|
#5421803 - 25/06/2012 02:11
Re: Kocham te spamy
[Re: seneka1]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Takie spamy to średnio raz w tygodniu do mnie przychodzą. Już dawno przestałem je czytać  Kiedyś na allegro wystawiłem projektor. Zgłosił się poza aukcją koleś zarejestrowany w Bułgarii, że kupuje ten projektor i żebym wysłał go jego siostrze do Nigerii  Oczywiście płacił więcej niż moja cena wyjściowa i pisał, że ten sprzęt w Nigerii jest bardzo pożądany  Ech, ludzie z taką wyobraźnią powinni być scenarzystami, poetami, albo pismakami 
|
Do góry
|
|
|
|
#5451823 - 09/07/2012 17:21
[Re: Conrad]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Od Roberta Morrisa, Telefon: +447700050028. Komplementy dnia, jestem Robert Morris, Relationship Manager NatWest Bank plc, tu w Wielkiej Brytanii. Ja skontaktowac sie na wspólną działalność korzystną z uwierzyć, że nie zdradzi mnie na końcu. Podczas audytu rachunków bankowych i usług naszego banku, odkryłem konto depozytowe, które nie funkcjonuje już od jakiegoś czasu. Moja dyskretne dochodzenie ujawnia, że ​​właścicielem tego konta był Amerykanin David Watkins, multi-milionerem sklepie Ropa naftowa, był ofiarą huraganu Katrina w sierpniu 2005 roku. Do tej pory nikt nie wie o jego rachunku bankowego z bankiem NatWest, i mojego dalszego dochodzenia okazało się, że zmarły najbliższa rodzina również zginął w tej tragedii. Konto to posiada GBP18.3 Million (osiemnaście milionów trzysta tysięcy brytyjski złotówki) tylko. I z Tobą skontaktować jak cudzoziemiec zorganizować z wami transferze dochodów z tego tytułu przed kolejnym badaniu sprawozdań finansowych. Jeśli kierownictwo banku dowiedzieć się, że konto zostało ukryte za te długi, zostanie on zamrożony i pieniądze zostaną zwrócone do banku Skarbu Państwa, jako nieodebrane środków publicznych. Dlatego chcę, żebyś do kandydowania "Beneficjent zagraniczny". Muszę się pełna współpraca aby ta transakcja pracować perfekcyjnie, ponieważ zarządzanie bank jest gotowy do zatwierdzenia natychmiastowe wypłacenie każdemu, kto który zostanie przedstawiony jako beneficjenta do tych pieniędzy. doskonała strategia przeniesienie byłoby wdrożyć w Twoim imieniu prawnie, tak że nikt nie będzie podejrzewał swoich roszczeń. Z moich pozycji i wpływów tu te pieniądze zostaną ponownie profilowana na swoją korzyść i przekazywane do dowolnego zagranicznego konta bankowego / s będzie nominacji, ale z pewności od ciebie, że te pieniądze pozostaną bezpieczne w areszcie w oczekiwaniu na mój przyjazd do przyłączenia ty dla bezpieczeństwa mojego udziału. Za udział w tej transakcji, otrzymasz 40% całkowitej kwoty. Prosimy o rozważenie tej oferty od razu i przesłanie mi informacji, co następuje: Twoje imię i nazwisko, adres kontaktowy A twój bezpośredni telefon komórkowy numer telefonu, aby umożliwić mi ponowne profil fundusz na swoje nazwisko jako beneficjenta dziedzica. Zapraszam do mnie zadzwonić do dalszych dyskusji i porad dotyczących czego oczekuje się od Ciebie. Będę liczyć na poczucie tajemnicy, aby uniknąć ryzykownego narażenia tej transakcji, biorąc pod uwagę wrażliwość i wielkość tego projektu. Odpowiedz na mój prywatny e-mail: rmorris001@live.com Jestem z niepokojem oczekuje na Twojej pilnej odpowiedzi, więc możemy zaczynać.
|
Do góry
|
|
|
|
#5452926 - 10/07/2012 17:52
|
$
Meldunek: 30/12/2002
|
dostałem rachunek chyba w załączniku na 7000e  gvb@uwclub.net Merci beaucoup pour votre achat sur rueducommerce.fr ensuite sont présentés les détails de la commande. ton numéro de la transaction: 516617166491 produit LowEnd 2481336970 7116,76 Euro Nom du client Kamil mode de rémuneration paiement d’avance vous verrez les coordonnées de livraison et tous les détails de votre achat dans le dossier joint. le montant a été autorisée et est attendue en 3 jours, les détails du paiement, ils sont présents aussi dans le répertoire annexé à l‘émail. patrze że tani sklep to ch wie co musiałem nabrać www.rueducommerce.fr
|
Do góry
|
|
|
|
#5453198 - 10/07/2012 20:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
ja na 5k ojro nabralem towaru  ton numéro de la transaction: 883257732042 produit CompuCase 6119080520 5214,10 Euro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|