#540709 - 04/04/2006 13:26
Re: Sportingbet [11]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Quote:
Czesc,
Przyłączam się do tekstu Ojro, nie podawajcie swoich ID na forum, wysyłajcie je do mnie na priva.
Kriku - najpierw dziewczyna, potem koleżanka, to sa ewidentne konta na wyciąganie bonusów, sprawdzałem historie zakładów. Nie będę się fatygował o sprawdzanie dokumentów, bo na tych paru bonusach naduzytych nie zubożejemy, czekaj na kasę razem z koleżanką, siostrą czy nie wiem kim jeszcze, niedługo przyjdzie.
Pozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska
A jak ktos chce to mnie rowniez moze przesłac swoje ID, na priva oczywiscie , hasłem tez nie pogardze , a swoja droga musze podzielic sie refleksja- wplaciłem po raz wtóry srodki na konto w betandwin, jednak wpisałem "stary" numer referencyjny, czekalem dzien, dwa, trzy, wkoncu wysłalem mail`a do supportu, oczywiscie musialem wyslac skan dowodu wplaty, tak tez zrobilem, ale na poczatku, jak mnie poinformowano- byl nieczytelny , no trudno, nie kazdy umie czytac- rozumiem , zrobilem skan, ktory nawet "slepiec" by zauwazył, i tez im wysłałem, ale odzewu zadnego nie było , po kilkunastu kolejnych mailach okazało sie że "srodki nie dotarly na ich konto" , hehe, genialna odpowiedz... Wczoraj wysłałem srodki do Sportingbett`u, i mam nadzieje, ze tam jednak srodki dojda i bomusiuk rowniez sie pojawi.... dobrze było by gdyby stało sie to jeszcze dzisiaj , a tak poza tym, to jak narazie Sportingbett, "dziala" prawidlowo , nawet zamkneli na moja prosbe konto, bo zamiast Zlotoweczek, zaznaczylem jaks "bengalska" walute;) i musialem zmienic ....
Pozdrawiam wszystkich 
|
Do góry
|
|
|
|
#540712 - 05/04/2006 13:07
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Witam :> Do tej pory nie mogłem powiedzieć złego słowa o sportinbecie ale tym razem mnie rozczarował! Zleciłem wypłatę ( przelewem bankowym )z konta w wysokości 100 zł.Pieniądze szły ok 6 dni i co sie okazało...? Sportingbet przelał na konto ale 25,36 Euro po kursie 3,82 Oczywiście nie chodzi mi o te 3 zł które "straciłem" ale o fakt przeliczenia złotówek na Euro.Skoro zaznaczyłem w ustawieniach konta że operuję złotówkami to dlaczego SB robi przelew w Euro? Myśle że nie jestem jedyną osobą, która miała podobną sytuacje. Biorąc pod uwagę ilość użykowników i kwoty jakimi obraca Sportingbet to mogę sobie wyobrazić ile zarabiają na takich operacjach Cwaniactwo Sportingbetu czy o co chodzi ? Jeśli to nie sprawi Panu Maćkowi kłopotu to poproszę o wyjaśnienie 
|
Do góry
|
|
|
|
#540717 - 05/04/2006 19:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Quote:
Niektorzy na podwojnym przewaluowaniu (tak sie to pisze?:)) zarobili te 3 zlote. Zmiany kursow walut nie sa zalezne od Sportingbet.
hehe co ciekawe ja zawsze na tym trace a juz robilem ok 10 wyplat.. 
|
Do góry
|
|
|
|
#540718 - 05/04/2006 19:51
|
stranger
Meldunek: 24/03/2006
|
Proponuję zamknąć support mailowy, bo jeśli nie odpowiada na meile to jaki to ma sens? Szkoda naszego czasu... Nie rozumiem, Sportingbet-taka duża firma i nawet fajnie się u Was gra. Ale żeby szukać pomocy na forach, bo support nie działa? Żałosne. Grałem w expekcie i bet at home i wszystko było wspaniale. Ludzie w supporcie myślący, a tu jakbym rozmawiał z maszynami. Od dwóch dni próbuję się dowiedzieć ile płatnych rozdań rozegrałem w pokerze, bo wg moich obliczeń należy mi się bonus. Pytanie proste, należy mi się czy nie???? Zero reakcji Ręce opadają...
|
Do góry
|
|
|
|
#540719 - 05/04/2006 21:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Quote:
Niektorzy na podwojnym przewaluowaniu (tak sie to pisze?:)) zarobili te 3 zlote. Zmiany kursow walut nie sa zalezne od Sportingbet.
hehe co ciekawe ja zawsze na tym trace a juz robilem ok 10 wyplat..
Ktos pisal wczesniej ze zarobil.
|
Do góry
|
|
|
|
#540722 - 06/04/2006 11:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Quote:
Mam sprawe do Pana Maćka. Mianowicie podczas przlewu bankowego w tytulae zamias podać Id używtkownika i Imie z Nazwiskiem pani bankierka wpisała samo ID a ja niesprawdziłem danych przelwu przy okienku. Co teras sie stanie z moimi pieniędzmi ? Isteniej możliwość zaksięgowania ich ?
Dojdzie na pewno. Też tak mi się tak zdarzyło. Sportingbet ma Twoje dane jako nadawcę przelewu,a Twoje ID i imię i nazwisko jest tylko do usprawnienia zaksięgowania pieniędzy na koncie.
|
Do góry
|
|
|
|
#540723 - 06/04/2006 12:33
|
old hand
Meldunek: 08/02/2005
|
Quote:
Witam,
Panie Macieju, pisalem do supportu z prosba o zamkniecie konta, bo przy rejestracji pomylilem sie i zamiast otworzyc konto w PLN, mam w EUR, jednak narazie zadnego odzewu. Chcialbym zalozyc sobie konto w PLN, no, ale nie jest to mozliwe dopoki to w EUR jest dalej aktywne, da sie cos z tym zrobic?!
Pozdrawiam.
PS. ID podam na priv.
mam dokładnie ten sam problem na mial nie odpisali od 2 dni, z live chatem tez nie moge się połączyć. Lekki falstart w pierwszym kontakcie z tym bukiem, mam nadzieje, że następne będą już lepsze  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#540725 - 06/04/2006 14:00
|
old hand
|
Quote:
a probowaliscie dzwonic na infolinie? Ja zawsze sie tam dodzwonie.
próbowałem, ale nie mam telefonu w TP, tylko u dostawcy internetu i chyba mam zablokowane połączenia wychodzące zarówno na 0700 jak i 0800 
|
Do góry
|
|
|
|
#540727 - 06/04/2006 15:40
|
old hand
|
Quote:
No tak to pech. Ale nie wiem czy z telefonu ulicznego tpsa nie daloby rady. Moze tak sprobuj jak sie inaczej nie da. Nie wiem tylko czy mozna i ile kosztuje najtansza karta
juz odpisali skasowali mi konto i mogłem założyć nowe. Teraz tylko czekamy na przelew kasy 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|