Nie mozna sie zalogowac z angielskiej strony, co jest jednak dziwne, przeciez na nazwe uzytkownika i haslo powinno sie zalogowac z obojetnie ktorej strony krajowej
Lepiej chyba zapomnieć, że to jeszcze dziś naprawią i zadzwinić do nich coś obstawić. Ja tak zrobiłem, ale z tego wszystkiego tylko jeden kupon...ale grany za całkiem sporą stawkę. Trudno. Moze jutro będzie działać. Tak mi powiedzieli...coś się zdrowo s*******iło po ich stronie...
o kurcze z komory sie polaczylem, bylo ciezko ale dalem rady, cos tam mnie w szkole anglika nauczyli Ale dlaczego z domowego nie daje rady? trzeba jakis kierunek wybrac lub cos? jaki podajecie numer?
[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotras: [qb]o kurcze z komory sie polaczylem, bylo ciezko ale dalem rady, cos tam mnie w szkole anglika nauczyli [/qb][/QUOTE]no i co sie dowiedziales?! to chyba wazniejsza sprawa niz sam fakt ze umiesz angielski...
[QUOTE]Oryginalnie wysłał elef: [qb]to jak to jest ze jednym dziala a innym nie moze na modem przejsc i bedzie ok? mam daminet i moze ktos zna sposob jak sie teraz polaczyc?[/qb][/QUOTE]chyba jedynym sposobem jest uzbrojenie sie w cierpliwosc!