therror
addict
Meldunek: 31/10/2005
jak zrealizowac ten freebet od BET24 ?? Zaznaczyłem opcję w meczu ManU - Birmingam - przed/po 27 min, no goals i wpisąłem kwote 50 pln ale odrzuca ten zakłąd. Nie wiem jak zrealizowac ten kupon. Prosze o pomoc, wiem , ze pytanie laickie.
Na poczatku witam wszystkich, jestem nowy na forum;)
Wie ktos za jaka stawkę w Euro jest freebet na mecze Premiership ManU - Birmingham lub Portsmouth - Arsenal?? W mailu z Bet24 i na stronie jest podane ze trzeba zagrac za dokładnie 50 zł, a w euro?
Quote: Na poczatku witam wszystkich, jestem nowy na forum;)
Wie ktos za jaka stawkę w Euro jest freebet na mecze Premiership ManU - Birmingham lub Portsmouth - Arsenal?? W mailu z Bet24 i na stronie jest podane ze trzeba zagrac za dokładnie 50 zł, a w euro?
Z gory dzieki za odpowiedz:)
Ostatnio bylo 15 EUR, weic mysle ze nic sie nie zmienilo od tamtego czasu
Quote: Na poczatku witam wszystkich, jestem nowy na forum;)
Z gory dzieki za odpowiedz:)
Ostatnio bylo 15 EUR, weic mysle ze nic sie nie zmienilo od tamtego czasu
Potwierdzam 15EURO Valioliigassa paljon nahtävaa ja pelattavaa! Tarjoamme sinulle 15 euron ilmaisvedon yhteen seuraavista valioliiga otteluista. Lyo vetoa millon ottelussa tehdaan ensimmainen maali! Ohje ilmaisvetoon. Kertoimet loydat taalta
W tej sytuacji, wychodzi na to , że freebet nie został wykorzystany wiec chyba mozna postawic jeszcze raz . Najlepiej to do nich napisac/zadzwonic i sie zapytac.
Quote: W tej sytuacji, wychodzi na to , że freebet nie został wykorzystany wiec chyba mozna postawic jeszcze raz . Najlepiej to do nich napisac/zadzwonic i sie zapytac.
Aktualnie ich support jest juz nieczynny chyba dzis.
Witam! Kupiłem dziś bon do bet24 z meczu Odra-Legia.Kod działa wszystko jest ok. Przed chwilą chciałem zlecić wypłatę kasy z bet24 (tej którą miałem na koncie za nim wykorzystałem bon) lecz wyskakuje mi taki komunikat "DeductAccount Session Bean I trapped an exception.java.sql.SQLException: ORA-20019: Withdrawal not possible until user has played for at least 300 PLN ORA-06512: at "PARSPRO.PAY", line 527 ORA-06512: at line 1"
Miał może już ktos taki problem?? Jak sobie z nim poradzić? pozdrawiam
Quote: Witam! Kupiłem dziś bon do bet24 z meczu Odra-Legia.Kod działa wszystko jest ok. Przed chwilą chciałem zlecić wypłatę kasy z bet24 (tej którą miałem na koncie za nim wykorzystałem bon) lecz wyskakuje mi taki komunikat "DeductAccount Session Bean I trapped an exception.java.sql.SQLException: ORA-20019: Withdrawal not possible until user has played for at least 300 PLN ORA-06512: at "PARSPRO.PAY", line 527 ORA-06512: at line 1"
Miał może już ktos taki problem?? Jak sobie z nim poradzić? pozdrawiam
przed zleceniem wypłaty ,musisz zagrać zakłady na łaczną kwote - 300zł