#5298375 - 07/04/2012 02:08
Re: Co mnie wkurza? [41]
[Re: Conrad]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Nowa wiosenna ramówka TVN : "Świat według Waśniewskich", "Kochanie, zabiliśmy dzieciaki!", "Kac Sosno", "Na kłopoty Rutkowski" ,"Waśnie 1001 nocy" ,"Barwy włosów", "Siewcy mitów", "Kabaret Wariograf", "Próg życia", "Milczenie SosnOwiec". 
|
Do góry
|
|
|
|
#5298546 - 07/04/2012 03:49
[Re: Goget]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Nowa wiosenna ramówka TVN : "Świat według Waśniewskich", "Kochanie, zabiliśmy dzieciaki!", "Kac Sosno", "Na kłopoty Rutkowski" ,"Waśnie 1001 nocy" ,"Barwy włosów", "Siewcy mitów", "Kabaret Wariograf", "Próg życia", "Milczenie SosnOwiec". i Taniec z gwiazdami, masakra zrobic takie show ze smierci wlasnego dziecka
|
Do góry
|
|
|
|
#5298570 - 07/04/2012 04:02
[Re: cantona7]
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
i Taniec z gwiazdami, masakra zrobic takie show ze smierci wlasnego dziecka
śmierć Madzi to był dobry chwyt marketingowy coraz bardziej wierzę, że specjalnie zabiła dziecko by zaistnieć w mass mediach i wypromować się na celebrytkę teraz dzień bez rodziców Madzi, to dzień stracony, trzeba za wszelką cennę podgrzewać tego kotleta, to ucieczka, to listy pożegnalne, to zeznania w prokuraturze, to "próba samobójcza"  ciekaw jestem czym jutro nas Kasia W. i Bartek zadziwią 
|
Do góry
|
|
|
|
#5298686 - 07/04/2012 07:04
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
ona sie na dniach przyzna do morderstwa tak jak juz dawno mowił ten jasnowidz jackowski  Zreszta ten kolo od poczatku wszystko elegancko przepowiada  I jak tu nie wierzyc w takie cuda hehe zalezy w jakich przypadkach. tak naprawde, to on nigdy nie przyczynil sie BEZPOSREDNIO do rozwiazania jakiejkolwiek sprawy zaginiecia. wiec do takich metod rozwiazania sprawy trzeba podchodzic z dystansem
|
Do góry
|
|
|
|
#5298879 - 07/04/2012 15:26
[Re: huge]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5299200 - 07/04/2012 18:04
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
Mnie już nic nie zdziwi jeżeli chodzi o kierowców w Polsce, natomiast główną winą obarczałbym za to organy odpowiedzialne za szkolenie instruktorów i przeprowadzanie egzaminów na prawo jazdy w Polsce.
W polsce uczą jak podejść do egzaminu i 'jakoś tam' zdać natomiast wielu instruktorów nie ma zielonego pojęcia jak nauczyć kierowców takich rzeczy jak planowanie na drodze i reagowanie na zagrożenia, jedyne co jest ważne to wsiąść do samochodu i jechać, a część z kursantów nawet nie ma pojęcia jak lusterka ustawić albo w jakich sytuacjach czy też w ogóle je sprawdzać.
Uczyłem sporo osób które w Polsce przechodziły całe kursy po 30 godzin i więcej i okazywało się, że po wejściu do samochodu nie miałby najmniejszego pojęcia jak bezpiecznie przejechać z punktu A do B. Jechać to może i potrafili, ale takie rzeczy to nawet małpę można nauczyć, myślenia na drodze już nie.
Najgorsze jest to, że wiele osób zdających prawo jazdy w Polsce uważa, że jest naprawdę zajebistymi kierowcami, często padają stwierdzenia w stylu '....przecież jeżdże 10 lat i wypadku nie miałem...', jeżeli to jest jedyna wykładnia wartości kierowcy to co powiedzieć o tych którym przydarza się jeden wypadek w życiu i jeden tylko!
SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#5300358 - 08/04/2012 00:25
[Re: Sebastijan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
i Taniec z gwiazdami, masakra zrobic takie show ze smierci wlasnego dziecka
śmierć Madzi to był dobry chwyt marketingowy coraz bardziej wierzę, że specjalnie zabiła dziecko by zaistnieć w mass mediach i wypromować się na celebrytkę teraz dzień bez rodziców Madzi, to dzień stracony, trzeba za wszelką cennę podgrzewać tego kotleta, to ucieczka, to listy pożegnalne, to zeznania w prokuraturze, to "próba samobójcza"  ciekaw jestem czym jutro nas Kasia W. i Bartek zadziwią a co powiecie na to: http://www.empik.com/wybaczcie-mi-bartosz-izabela,p1048798601,ksiazka-p 
|
Do góry
|
|
|
|
#5300634 - 08/04/2012 01:57
[Re: Vendetta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Zreszta ten kolo od poczatku wszystko elegancko przepowiada Na jesień 2011 roku fundacja ITAKA - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych stwierdziła, że: "Nie znamy sprawy, w której informacje jasnowidza przyczyniłyby się bezpośrednio do odnalezienia osoby zaginionej. Nie znamy też sprawy, w której informacje od jasnowidza byłyby precyzyjne. Najczęściej brzmią: "żyje, wyjechał za granicę" albo "nie żyje, leży w dole przy domu, który jest blisko lasu" albo rodziny dostają mapkę, która obejmuje ogromny teren i przeszukanie go właściwie nie jest możliwe. Zdanie policji jest bardzo podobne. Więc coś tutaj nie gra.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|