Zagrałam na live w GB zaklad biathlonowy.Postawiłam na JOKERA @7.50.W momencie stawiania nie było w ofercie Bergmana ,ktorego dodali pózniej.Zakład został rozliczony jako przegrany.Czy słusznie? W momenciee stawiania nie było Bergmana w ofercie wiec uwazam ,ze to był JOKER i zakład powinien zostać rozliczony jako wygrany Co o tym sądzicie?
Gram tam dość długo aczkolwiek nie spotkałem sięz tym więc wole Was zapytać:) :
Zagrałem mecz w Rosyjskim hokeju. Lada - Dinamo na under 4( w przypadku 4 goli - zwrot) ale po 3 tercjach mecz zakończył się wynikiem 2-2 i nie wiem czy wygrałem czy liczą się też gole zdobyte w dogrywce ? Prosze o pomoc
Wypłacilam wczoraj z GB do MB trochę gotówki i w zwiazku z tym mam pytanie.Jak długo idą środki przy pierwszej wypłacie z GB do MB? Wypłaciłam wczoraj koło 21.0, kiedy mogę się spodziewać zasilenia konta w MB?
Mam pytanie dotyczące wypłaty do banku millenium. Dlaczego po wpisanie sfitu wyskakuje mi nazwa banku gdanskiego?? Co mam zrobic zeby nazwa banku bylo milenium
Quote: Mam pytanie dotyczące wypłaty do banku millenium. Dlaczego po wpisanie sfitu wyskakuje mi nazwa banku gdanskiego?? Co mam zrobic zeby nazwa banku bylo milenium
Quote: Tylko szkoda ze tak limituja. A najgorsze ze nie potrafia sie przyznac do tego piszac bzdury ze szanuja aktywnych klientow
Zgadzam sie,mysle ,ze jasno mogliby okreslic jak sie w tej kwestii sprawy maja. W ogole nie rozumiem za bardzo czemu limity proponowane przez nich na single maja praktycznie takie same(roznia sie drobnymi)jak w ich P2P.
bardzo prosze o pomco bo neiw iem co sie stało wyslalem kupony i na dwoch miałem domachowska ona wygrala iytp postawilem te kupony dzisiaj o 10 razno a wiec przed zcasem i po meczu marta zaznaczona jest na zielono ze wygrala ,ale kursy przy kuponach z nia spadly:/na jednym kuponie z ako 9,50 spadlo do 7,50 :/ wiecie co ejst grane :/załaczam link do screena http://img206.imageshack.us/img206/9404/game3ye.jpg