Dzis dostałem kod z bonusem w ramach meczy LM te 75PLN.Niestety po wpisaniu kodu wyskakuje ze kod juz wygasł lub został wpisany i kaski nie ma.Wylogowywanie nie pomaga bo ciagle na koncie tyle ile było...... poszedł mail do bet24
witam jest to moj pierwszy post na forum i od razu z problemem.Posiadam na netellerze 20$ chcialem to wplacic do bet24 ale wystepuje problem.pojawia sie taki komunikat:Your card has been blocked due to security reasons. Please contact customer support. co moze byc nie tak?? i jeszcze jedno jak nalezy wpisac kwote. mam te 20$przeliczyc na zlotowki czy co innego? sorki za glupie pyatnie ale coz:) licze na Was panowie pozdro
Quote: witam jest to moj pierwszy post na forum i od razu z problemem.Posiadam na netellerze 20$ chcialem to wplacic do bet24 ale wystepuje problem.pojawia sie taki komunikat:Your card has been blocked due to security reasons. Please contact customer support. co moze byc nie tak?? i jeszcze jedno jak nalezy wpisac kwote. mam te 20$przeliczyc na zlotowki czy co innego? sorki za glupie pyatnie ale coz:) licze na Was panowie pozdro
Lepiej bylo to pytanie zdac w temacie 'Neteller'. Odnosnie drugiej kwestii to kase z Netellera przelewa sie bezposrednio ze strony BET24 tzn., ze na stronie buka wpisujesz 100zl, a z konta Neteller pobieraja Ci automatycznie odpowiednio przewalutowana wartosc dolarow.
mam problemy z wypłatą staram sie wyjasnic droga mailową , miałem jednego bona - zagrałem za łączną sume 700 pln a dalej pisze że nie obrocone a była mowa o 300 chyba , moze uda mi sie jakoś wypłacic 150 pln
Mi strona nie dziala dzis caly dzien Podany adres tez nie pomogl
A najgorsze jest to ze kiedy poprosilem siostre ktora mieszka gdzie indziej by sprawdzila mi konto, przy logowaniu wyskakuje blad... jakby mi konto calkowicie zniknelo...
No właśnie .. cos trzeba pokombinować w ustawienia.. próbowałem w ustawieniach jak Ozeszlol wcześniej pisał i nic .. Byłem w 2 kafejkach internetowych i też bet24 fatalnie chodzi .. dopiera teraz w 3 kafejce śmiga aż miło. To chyba nie jest wina firmy bet24.
Następne pytanie : dostał ktoś już bonusa kto ma konto w EUR za wczorajszą ligę misiów ??? mail wysłany jeszcze wczoraj. I dobra rada - grajcie na Maccabi póki jeszcze taki kurs jest Ale to oczywiście na własną odpowiedzialność ...
Quote: Następne pytanie : dostał ktoś już bonusa kto ma konto w EUR za wczorajszą ligę misiów ??? mail wysłany jeszcze wczoraj. I dobra rada - grajcie na Maccabi póki jeszcze taki kurs jest Ale to oczywiście na własną odpowiedzialność ...
dostałem około 3 godzin temu, ale kolega (tez wyslany wczoraj i tez euro) nie dostał wciąż
Moze mi kto powiedziec czy jak jest "Climamio Bologna - Maccabi Tel Aviv To Win 2nd Quarter" to znaczy ze dana druzyna rzuci wiecej pkt czy ze bedzie wygrywac bo sie pogubilem
Wkoncu doczekalem sie tego vouchera, za live seven, ale niestety nie dziala po wpisaniu kodu wyskakuje komunikat "Code has either been already used or has expired!" . Ciekawe jak to rozwaza
Quote: Moze mi kto powiedziec czy jak jest "Climamio Bologna - Maccabi Tel Aviv To Win 2nd Quarter" to znaczy ze dana druzyna rzuci wiecej pkt czy ze bedzie wygrywac bo sie pogubilem
właśnie to zagrałem za 200PLn tzn ze wygra 2 kwarte uffff ale fart wygrali 2pkt