Clevland -
Toronto Tu poszukam niespodzianki.Dwa ostatnie zwyciestwa Cav's nie robia na mnie wrażenia.Toronto co prawda przegrywa ale sporo rzuca , zazwyczaj ponad 100 pkt byc moze starczy na to zeby wygrac

Washington - Boston over 208
Tu głównie typ swój opieram na statystykch h2h
Obie ekipy prezentuja ofensywna koszykówke zatem granica 208 jak dla mnie do przekroczenia
08/01/2006 WASHINGTON WIZARDS vs. BOSTON CELTICS 103:102
06/04/2005 WASHINGTON WIZARDS vs. BOSTON CELTICS 108:116
18/11/2004 WASHINGTON WIZARDS vs. BOSTON CELTICS 110:105
04/04/2004 WASHINGTON WIZARDS vs. BOSTON CELTICS 112:102
14/03/2004 WASHINGTON WIZARDS vs. BOSTON CELTICS 102:111
Atlanta - Golden State Wariors
- zwyciestwa z Indianą oraz Toronot na wyjezdzie
- krok od sprawienia niespodzianki w meczu z Miami.
- Golden State ostatnio 5 porażek w 6 meczach.
- kurs na Jastrzebie w okolicach 1.8
Mysle ze mozna sprobowac lekko na gospodarzy.
Indiana - NY Knicks
Jestem pod duzym wrazeniem tego co prezentuje Pacers w obliczu kontuzji O'Neala i Tinsleya.Juz nie raz pokazli ze potrafia wygrac z teoretycznie silniejszymi ( Philadelphia Washington NJ Nets ) a dzis na przeciwko nim jedna z najsłabszych ekip ligi.Nie wyobrazam sobie innego rozwiazania niz zwyciestwo gospodarzy.
Chicago - NJ Nets
Przy okazji tego meczu nalezy napisać kilka słów o wczorajszym występie NJ.Sacramento po porazce z Washington mialo byc łatwym kąskiemm dla ekipy z New Jersey,nic bardziej mylnego.Ten mecz utwierdził mnie w przekonaniu ze druzyna przechodzi kryzys formy a wymęczone zwycięstwa z Knicks i Toronto i porazki z Indianą Atlantą Minnesotą wczoraj z Sacramento tylko jeszcze bardziej to potwierdzają.Nie da sie wygrywac meczy ze skutecznością rzutów z gry rzędu 37% i wolnych 65%.Długie okresy w grze bez zdobyczy punktowych a do tego głowne postacie takie jak Kidd(10 pkt) Krstic (8 pkt!)Jefferson (18 pkt) zaliczają żenująco słaby występ.
Tak wiec dzis lekko na Bulls z nadzieja ze bedą potrafili wykorzystac słabszą forme rywali.
Visca El Barca