#52509 - 28/01/2004 00:56
Re: Buki PL ... Jakie polecicie ?
|
Anonymous
Unregistered
|
Polecam Expekt powod to 50 zł minimalana wplata.Kupony juz po kilku minutach rozliczone(zdarzaja sie kupony ze kilka godzin nie rozliczone,ale to pojedyncze przypadki). Drugi buk to Betandwin,ale tu jest problem bo minimalna wplata to 30 Euro(t.j okolo 145zł),ale wplacajac w Dolarach masz (okolo 120 zł)  .Obecnie jest promocja wazna do 31 styczen
|
Do góry
|
|
|
|
#52510 - 28/01/2004 11:50
|
journeyman
Meldunek: 08/01/2004
|
ZDECYDOWANIE, PODKRESLAM Z CALYM PRZEKONANIEM ze Unibet! O pieniadze mozna sie bac w EXPEKT, okradaja nie rzadko, tzn. mnie osobiscie tez "okradli" z 300zl, jednego kumpla tez. Poza tym na faworytow maja w 90% przypadkow gorsze kursy niz Unibet, Unibet na juz takich zdecydowanych faworytow to ma najlepsze kursy... POLECAM! 
|
Do góry
|
|
|
|
#52511 - 28/01/2004 14:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sheva: [qb]ZDECYDOWANIE, PODKRESLAM Z CALYM PRZEKONANIEM ze Unibet! O pieniadze mozna sie bac w EXPEKT, okradaja nie rzadko, tzn. mnie osobiscie tez "okradli" z 300zl, jednego kumpla tez. Poza tym na faworytow maja w 90% przypadkow gorsze kursy niz Unibet, Unibet na juz takich zdecydowanych faworytow to ma najlepsze kursy... POLECAM!  [/qb][/QUOTE]No już nie przesadzaj, że Cię okradli Chociaż co do kursów na faworytów to się zgodzę, jednak wiadomo, że grając tzw. "faworytów" jest się do tyłu z kasą
|
Do góry
|
|
|
|
#52512 - 28/01/2004 19:32
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sheva: [qb]ZDECYDOWANIE, PODKRESLAM Z CALYM PRZEKONANIEM ze Unibet! O pieniadze mozna sie bac w EXPEKT, okradaja nie rzadko, tzn. mnie osobiscie tez "okradli" z 300zl, jednego kumpla tez.[/qb][/QUOTE]Mam podobne zdanie o Expekcie. Nieuczciwa firma, chamscy pracownicy, totalna żenada...
|
Do góry
|
|
|
|
#52514 - 28/01/2004 20:52
|
Anonymous
Unregistered
|
Ja gram juz ponad rok i nie ukradli mi nawet 1zł.Czeste zmiany regulaminu w trakcie promocji to naruralna rzecz w Expekcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#52515 - 30/01/2004 00:27
|
journeyman
Meldunek: 12/01/2004
|
jaki min dypozyt w unibecie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#52517 - 30/01/2004 01:17
|
member
Meldunek: 08/10/2002
|
a ja mam pytanko jak macie konto u zagranicznych to jak najlepiej wplacic kase jesli np nie mam karty kredytowej ale zeby nie zdarli ze mnie przy przelewie oczywiscie musze wplacic jakas walute. podajcie jakies sposoby. dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#52518 - 30/01/2004 01:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marasking: [qb]Możecie napisać konkretnie w jaki sposób was okradli Przypuszczam, że chodzi o zmiane regulaminu w trakcie zawodów albo coś podobnego, np. w jakie para-olimpiadzie, bo nie wierzę, że np. wpłaciliście 300, a do konta nie dopisano kasy, albo zleciliście wypłatę 1300, a dostaliście 1000  iwo: [/qb][/QUOTE]Z tego co wiem niektórzy próbowali podwójnie wypłacić tę samą kasę Nie są może szczytem profesjonalizmu, ale cenię ich wyżej niż Unibet. Nie zawiedli mnie ani razu czego nie mogę powiedzieć o innych bukach mających b. wysokie notowania na forum przez sponsoring jakiegoś tam konkursu (myślę, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi)
|
Do góry
|
|
|
|
#52519 - 30/01/2004 16:31
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Mnie oraz mojego kolegę okradł Expekt. Zresztą, nie jednego... Gdyby to był Hill to po pierwsze takie coś nie miałoby miejsca, a po drugie... nawet jeśli, to w IBAS miałbym sprawę spokojnie wygraną. A Expekt niestety siedzi na Malcie i może kroić kogo chce. A komentarze typu "są super, mi nic nie zrobili" to jak jak byś mówił "Bagsik jest ok, mnie nigdy nie okradł tam więc jest spoko!" Zresztą cały support Expektu jest chyba najgorszy z wszystkich buków, z którymi miałem styczność. A jeśli chodzi o sprawy techniczne to chyba wzyscy pamiętamy ostatnie "przerwy w usłudze". Totalna amatorszczyzna i beznadzieja...
|
Do góry
|
|
|
|
#52520 - 30/01/2004 16:39
|
veteran
Meldunek: 24/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]A komentarze typu "są super, mi nic nie zrobili" to jak jak byś mówił "Bagsik jest ok, mnie nigdy nie okradł tam więc jest spoko!" [/qb][/QUOTE]Bagsik przecież nikogo nie okradł :eek:
|
Do góry
|
|
|
|
#52521 - 30/01/2004 16:43
|
addict
Meldunek: 05/05/2002
|
Mi przydarzyłas sie ostatnio bardzo dziwna akcja, otoż zazwyczaj staram sie grac w sts ewentualnie prof ale ze mam na osiedlu totomixa to casem zagladam ostatnio nawet czesciej. Ostatnio tj we wtorek trafiłem kuponik na "marne" 60 zl i co się okazało Pan z totomixa niemiał kaski zeby mi wypłacic, pomyslałem ok bylo przed poludniem mzoe jutro beddzie mial no bo wieczorkiem niemogłem wpasc gdyz pracuje na 2 zmiane, wiec poszedlem na drugi dzień i znowu koleś niemiał kasy. CZy to sie wam nei wydaje śmieszne zeby kolektura bukmaherska niemiała marnych 60 zl, dzis tj w piątke wyśle kumpla Vodziora może on wybierze po poludniu tą kase. Totomix  uke: pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|