Quote: Witam mam pytanko w poniedzialek zlecilem wyplate kasy przelewem ze sportingbetu na konto inteligo.Mozecie mi powiedziec ile bedzie szla kasa bo trwa to juz kilka dni.
Powinno isc ok 3-4 dni bankowe , ale czasem zdarza sie ze nawet do tyg.
Pilnie potrzebuje pomocy bo nie wiem jak to rozwiązać Otwarłem konto na MB i weryfikuje karte visa. Problem w tym że na koncie odciągneli mi w PLN a ja musze mieć na weryfikacje w EURO Jak to rozwiązać?
Quote: Pilnie potrzebuje pomocy bo nie wiem jak to rozwiązać Otwarłem konto na MB i weryfikuje karte visa. Problem w tym że na koncie odciągneli mi w PLN a ja musze mieć na weryfikacje w EURO Jak to rozwiązać?
Ja mialem podobnie z netellerem, odciagneli mi w PLN na inteligo, wszedlem do historii rachunkow i tam przy ich nr konta na koncu widniala mala cyferka - okazalo sie ze to byla kwota w $ , wpisalem ją do weryfikacji i bylo OK. oze tak samo ebdzie u Ciebie. Jesli nie to pozostaje support do nich Pozdrawiam
Mam pytanie, wie ktos od jakiej kwoty wplat na konto w inteligo, banki rewiduja ta sume? czy tak jak wszedzie czyli od 10tys euro czy moze maja swoje "limity"? Chyba jeszcze nikt nie poruszyl tego tematu. Jesli ktos wie bardzo bym prosil o odp.
Quote: Loony no niestety to było w PLN na inteligo:( konto aktywowałem a na karte mam blokade 24 H na maile ani telefony inteligo nieodpowiada
Inteligo nie odpowiada? przeciez jest specjalna linia dla klientow..chyba ze chodzi o MB, powinni Ci napisać co masz robić w takim przypadku, może przeliczyć tą kwotę po aktualnym kursie ojro i ta sumę wpisać do weryfikacji. Napewno CI poradzą co i jak.
Mam pytanie, jak wygląda kwestia wpłat i wypłat w SportingBet'cie ? Jak wiadomo SB ma konto w polskim banku, pieniądze chciałem wplacić przez vise, czy tutaj również obowiązuje ten 30-dniowy okres blokady środków po wypłacie?
Quote: Mam pytanie, jak wygląda kwestia wpłat i wypłat w SportingBet'cie ? Jak wiadomo SB ma konto w polskim banku, pieniądze chciałem wplacić przez vise, czy tutaj również obowiązuje ten 30-dniowy okres blokady środków po wypłacie?
chcesz wyplacic "zwrot na karte" , wiec obowiazuje 30dni blokady, chyba ze cos ostatnio sie u nich zmienilo ale watpie
Quote: Dostęp do serwisu WWW jest zablokowany. Dostęp do serwisu WWW jest zablokowany. Skontaktuj się z konsultantem Inteligo pod numerem 0 800 121 121 lub (81) 535 67 89 w celu aktywowania dostępu do serwisu WWW.
Próbuje sie zalogowac na konto i wyskakuje takie cos. Mial ktos kiedys tak? Co moze byc przyczyną?
Ja też tak miałem już pare razy, pewnie żle hasło wpisywałeś i oni blokują po 3 nie udanych próbach, musisz zadzwonić do nich i dostęp bedzie odblokowany.
Niedawno wplaciłem po raz pierwszy kase za pomocą karty z Inteligo. Chciałem wypłacić tą samą drogą wiec zrobiłem "zwrot na karte". Był on dwa razy wiekszy niż depozyt ale podobno nie powinno być z tym problemów. Możecie mi powiedzieć ile czasu mniej wiecej trwa taki zwrot? Zelciłem go w poniedziałek a do tej pory nie ma tych srodkow na inteligo. A może chodzi o tą 30sto dniową blokade? Ale wtedy chyba widziałbym wtedy na koncie Inteligo środki jako zablokowane prawda?