czy przelew z Inteligo na konto Moneybookers wymaga identycznych danych osobowych? tzn czy z konta Inteligo, zalozonego na moje imie i nazwisko moge bez zadnych przeszkod przelac kase na konto MOoneybookers np. mojej siostry?
Quote: Za miesiąc. Standatrdowa procedura Inteligo. Blokada środków przy zwrocie na karte.
pozdr, sebau
dla mnie juz chyba od roku nie zakladaja tej blokady przy zwrotach na karte.Niewiem czemu.Chyba mi ufaja
a jednak dupa.dzis zwrot na karte.suma spora - blokada na 30 :/
mysle ze to zalezy od maxymalnego debetu ktory inteligo moze przyznac.jesli kwota zwrotu zawiera sie w debecie to jest ok, jesli jest wieksza to blokada:/
Mam pytanie czy istnieje jakiś sposób na to aby tą blokade zdjeli przeciez to jest jakieś chore zagranie powiedzmy zablokuja wiekszej ilości osob pieniazki i obracja sobie prze 30 dni, mi tez zablokowali spora sumke ciekaw jestem czy jest jakis skuteczny sposob reklamacji tego ?
Quote: Za miesiąc. Standatrdowa procedura Inteligo. Blokada środków przy zwrocie na karte.
pozdr, sebau
dla mnie juz chyba od roku nie zakladaja tej blokady przy zwrotach na karte.Niewiem czemu.Chyba mi ufaja
a jednak dupa.dzis zwrot na karte.suma spora - blokada na 30 :/
mysle ze to zalezy od maxymalnego debetu ktory inteligo moze przyznac.jesli kwota zwrotu zawiera sie w debecie to jest ok, jesli jest wieksza to blokada:/
blokada to procedura visy ... ja robie tak wyplacam zawsze kolo 9:20 - 9:30 jest kasa szybko do bankomatu wyplacam i z glowy
Mi Inteligo nie wiem z jakiego powodu zablokowalo karte i przyslalo nowa - przez 2 tygodnie nie moglem z niej korzystac. Wszystko bez zadnego wyjasnienia.
W tej chwili dostep przez internet do konta PKOBP jest tak wygodny i tanszy od Inteligo, ze w polaczeniu z Mastercardem (nie wiem czy kazdy moze dostac) ktory ostatnio mocno promuja jak dla mnie Inteligo traci racje bytu. M-bank ma ta zalete, ze sprzedaje rewelacyjne ubezpieczenia na narty ale Inteligo ??? Chyba musza sie bardziej postarac.