Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#52117 - 17/01/2004 14:15 TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Domingos Offline
veteran

Meldunek: 02/05/2003
TOTO-MIX robi juz sobie jaja z grajacych , oststnio wprowadzili max stawke na zaklady systemowe do 10zl na pojedynczy zaklad czyli 3z4 mozna zagrac za 40zl a jesli gracz chce za wiecej to trzeba dzwonic do wawy , ladnie ich powalilo, maja zajebistych prezesow iwo:

Do góry
Bonus: Unibet
#52118 - 17/01/2004 19:07 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Shoti Offline
veteran

Meldunek: 24/03/2003
Ostatni daje kolesiowi w toto 3 mecze na karteczce i pytam sie czy są jakieś obwarowania (np. min 3 kombinacje) . Koleś sprawdza,strawdza,komputer rzęzi ....nie ma mówi.

Ide jeszcze do profa i do sts ale tam wszędzie kursy jakieś marne. No to zasuwam zpowrotem do totmixa przez te błoto, wchodze karteczka i forsa na blat...koleś klepie moje kupony i nagle z głupim uśmiechem "ale tu masi pan 3 mecze na jeden kupon dać". No to ja w tył zwrot i znowu przez to błoto...do STS

Kocham system komputerowy Totomixa

Do góry
#52119 - 17/01/2004 19:25 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
McTyp Offline
veteran

Meldunek: 02/06/2003
a pieniedzy to nigdy nie maja, na trzy stowki musialem czekac trzy dni jak naskrobia,

a dzis w ofercie 2 szkocka, 5 angielska sie pojawila,koszykowka(polska zamienili na niemiecka,wloska,grecka...), konkurencje narciarskie :eek:

Do góry
#52120 - 17/01/2004 19:39 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
j2702 Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2003
Przestancie tam chodzic to sami padną na pysk

Do góry
#52121 - 19/01/2004 23:29 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
palazzi Offline
old hand

Meldunek: 30/08/2003
Nie wiem czemu tak narzekacie na tego Toto-mixa.Ja dzisiaj odbierałem 250zł , kasę od razu mi dali i to "grubymi" 2 zielone i jeden niebieski banknot.A na bank jakbym poszedł do profa czy stsa to by mi "dziadami" wydała i to z wielką pogardą jakby łaske robiła.

Do góry
#52122 - 19/01/2004 23:48 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał palazzi:

A na bank jakbym poszedł do profa czy stsa to by mi "dziadami" wydała i to z wielką pogardą jakby łaske robiła.[/QB][/QUOTE]pewnie jakby laske robila a nie łaske
a moze 1-no i 2-gie

Do góry
#52123 - 20/01/2004 01:19 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
blacky82 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2004
toto - mix to nie jest zaden wspanialy buk. to tylko corka czy syn toto-lotka (totalizatora sportowego). Ci ludzie nie maja nic wspolnego z profesjonalizmem. Punkty toto - mixa sa tak samo przypadkowe jak kolektury toto - lotka.

To ze wyplacili ci 2 x po 100 zl i 1x 50 to nie ma nic wspolnego z profesjonalizmem. Osobiscie mialem problem z wyplaceniem 117 zl gdyz znajoy przede mna wyciagnal 400 zl i babka w kasie nie miala nawet 100 zl.

Dla mnie ta firma jest smieszna

Do góry
#52124 - 20/01/2004 01:23 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Domingos Offline
veteran

i wlasnie TOTO MIX jest do wyplacania takich groszy bo na nic wiecej nie mozna liczyc

Do góry
#52125 - 20/01/2004 03:48 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Domingos Offline
veteran

pozdrowienia dla prezesow

Do góry
#52126 - 20/01/2004 13:16 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
jaca102 Offline
addict

Meldunek: 30/07/2002
Po pierwsze chciałbym zauważyć że to nie zależy od prezesów tylko od właścicieli punktów !!! Po porstu właściciel punktu na to w systemie i nie chce mu sie iść do banku po gotówkę. Więc nie gadajcie takich głupot !!! Druga sprawa że w Bydgoszczy jest punkt na Wyżynach i nigdy !!! nie miałem tam problemu z wypłatą gotówki a czasem odbierałem sumy po 1500 pln. Oddawałem tam też zakłady za 300 pln na kupon i nigdy nie było problemu żeby dzwonili czy coś w tym stylu. Dziwne sa te Wasze problemy. Fakt że toto-mix ma beznadziejną ofertę ale jeżeli chodzi o wypłaty to nie było z nimi problemów przynajmniej w tym punkcie gdzie ja gram.

Do góry
#52127 - 20/01/2004 23:14 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
SR Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
dzisiaj doszly pierwsze tercje w europejskich ligach hokeja
patrzec jak jutro do euroligi wystawia handicapy i under / over
tak dalej .... iwo:

Do góry
#52128 - 21/01/2004 05:10 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
nieobecny konkurent Offline
old hand

Meldunek: 28/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaca102:
[qb]Po pierwsze chciałbym zauważyć że to nie zależy od prezesów tylko od właścicieli punktów !!! Po porstu właściciel punktu na to w systemie i nie chce mu sie iść do banku po gotówkę. Więc nie gadajcie takich głupot !!! Druga sprawa że w Bydgoszczy jest punkt na Wyżynach i nigdy !!! nie miałem tam problemu z wypłatą gotówki a czasem odbierałem sumy po 1500 pln. Oddawałem tam też zakłady za 300 pln na kupon i nigdy nie było problemu żeby dzwonili czy coś w tym stylu. Dziwne sa te Wasze problemy. Fakt że toto-mix ma beznadziejną ofertę ale jeżeli chodzi o wypłaty to nie było z nimi problemów przynajmniej w tym punkcie gdzie ja gram.[/qb][/QUOTE]Dokładnie totomix ma troszkę inny system kolektur/punktów/filli. Prof i STS chcąc otworzyć nowy punkt szukają lokalu i ewentualnie personelu. Wszystko idzie przez centrale. Totomix natomiast czeka na oferty właścicieli lokalów (to pierwsza wersja), daje im tablice, reklamy, sprzęt etc. i % od obrotu. Druga natomiast to już zwykłe punkty, gdzie jest (bardziej) wykwalifikowany i 'zorientowany' personel. Takich punktów jest jednak niewiele W Gdynii bodajże jest tylko jeden w Chylonii i kilka tych maluczkich, gdzie z łatwością spotkać można emerytowane panie wbierające bieliznę zimową etc.

Swoją drogą.. 117 zł to i tak dużo Kiedyś 2 dni na 50zł czekałem :rolleyes:

Do góry
#52129 - 27/01/2004 02:59 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
qlman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/06/2001
widzieliście już nową stronę toto-mix'a ???
czyżby postęp??
jak dla mnie można przyznać mały + (pomijając problemy z wypłatą kaski)
obecniew najelpiej prezentująca się stronka z polskich buków (jest nawet historia i najwyższe wygrane)
-wreszcie porządnie opisali wszystkie oznaczenia
-w przeciwieństwie do profa i sts jest na ich stronce wykaz punktów, ale nadal wielu brakuje

p.s. nie pracuję dla mix'a

Do góry
#52130 - 27/01/2004 03:45 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
goike Offline
member

Meldunek: 30/05/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qlman:
[qb]widzieliście już nową stronę toto-mix'a ???
QB][/QUOTE]jak dla mnie żadna rewelacja, a zmiany nazwałbym czysto komsmetyczne, oferta wcdiąż zlewa się w całość i trudno wybierać kursy , żadnych możliwości doboru według dni lub dyscyplin, dla mnie stronka profa jest najlepsza ze względu na przejżystosć i szybkość się przemieszczania do interesujących nas zakładów.

[QUOTE][QB]
czyżby postęp??
[/qb][/QUOTE]postęp... przed mixem jeszcze sporo drogi aby dogonić konkurencję, dziś około 18 chciałem nadać parę kuponów , ale niestey na próżno czekałem do zamknięcia mixa czyli 18.30 gdyż pani w okienku nie mogła połączyć się z internetem i bezradnie rozkładała ręce, hehe trzeba przyznać że mix dba o swoich klientów, bo chciałem zagrać dzisiejszych faworytów w Norweskim hokeju i w obydwu meczach remisy:D za to należy się iwo: mixowi ale gdzie im do profesjonalizmu...

Do góry
#52131 - 27/01/2004 03:57 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
goike Offline
member

Meldunek: 30/05/2001
teraz po uważniejszym przyjrzeniu się widze że można wyświetlić zdarzenia zarówno według dyscypplin jak i według dni , no to już znaczniej lepiej ta strona wygląda

Do góry
#52132 - 27/01/2004 13:46 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Sonny Offline
old hand

Meldunek: 09/09/2002
Poniżej 500 zł nikt nie powinien stawiać żadnych problemów z puszczeniem kuponu w Toto-miksie. Takie są przynajmniej odgórne polecnia centrali . Jako że co pare dni trzeba wpłacać kasę na konto Toto-mixa to logiczne jest że następnego dnia może zabraknąć na wypłatę większych wygranych i stąd te problemy z wypłatami . Ja zaryzykowałem i otworzyłem swój punkt Toto w moim mieście ( jak kogoś to interesuje to na Rzymowskiego ) , zobaczymy jak na tym wyjdę

Do góry
#52133 - 27/01/2004 15:12 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
zw1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sonny:
[qb]Poniżej 500 zł nikt nie powinien stawiać żadnych problemów z puszczeniem kuponu w Toto-miksie. Takie są przynajmniej odgórne polecnia centrali . Jako że co pare dni trzeba wpłacać kasę na konto Toto-mixa to logiczne jest że następnego dnia może zabraknąć na wypłatę większych wygranych i stąd te problemy z wypłatami . Ja zaryzykowałem i otworzyłem swój punkt Toto w moim mieście ( jak kogoś to interesuje to na Rzymowskiego ) , zobaczymy jak na tym wyjdę [/qb][/QUOTE]szkoda ,że tak daleko mieszkam...ale kiedys Cie odwiedzę ...ciekawe czy podłączysz sobie net w punkcie...w moim mieście był przez moment punkt(kolezka dał sobie spokój po jakims miesiacu )gdzie był net!!!...no i namów TOTO-MIXA aby w swojej ofercie uwzgledniali polskiego kosza!!!Wtedy na pewno obroty bedą zdecydowanie wieksze...
...no i przede wszystkim życzę przyjemnej pracy!!!

Do góry
#52134 - 27/01/2004 16:14 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Sonny Offline
old hand

zw1 dzięki za miłe słowa iwo: Na całe szczęście ja tam nie będę pracował , mam lepszą pracę a tam mam swojego człowieka po prostu . Netu nie ma i wątpie czy będzie , chociaż punkt działa niecały tydzień więc może coś wskóram u centrali . Jakby kogoś interesowało to wypłacić można kasę do 2000 PLN ,a powyżej tej sumki należy sie kontaktować z szefostwem. Trzeba ryzykować i dlatego sie na to zdecydowałem ale na razie idzie niezbyt ciekawie, głównie paczki dwuzłotowców nas odwiedzają . Oby to tylko początki

Do góry
#52135 - 27/01/2004 17:52 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
MarcoviaMarki Offline
old hand

Meldunek: 11/07/2003
@ Sonny:
Mam kilka pytań
1. Czy możesz obstawiać we własnym punkcie?
2. Czy Toto-Mix płaci Ci w zależności od obrotów, czy w zależności od zysków?
3. Co jeśli w Twóim punkcie klienci więcej zarabiali niz przegrywali? Zamknęliby? Czy to Ty musiałbyś dopłacać do tego interesu?

Bo nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc, że otworzyeś ten punkt, bo lubisz ryzyko.

P.S. Jesteś sędzią sądowym, czy sportowym?

Do góry
#52136 - 27/01/2004 19:03 Re: TOTO-MIX CORAZ LEPSZY
Sonny Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał MarcoviaMarki:
[qb]@ Sonny:
Mam kilka pytań
1. Czy możesz obstawiać we własnym punkcie?
2. Czy Toto-Mix płaci Ci w zależności od obrotów, czy w zależności od zysków?
3. Co jeśli w Twóim punkcie klienci więcej zarabiali niz przegrywali? Zamknęliby? Czy to Ty musiałbyś dopłacać do tego interesu?

Bo nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc, że otworzyeś ten punkt, bo lubisz ryzyko.

P.S. Jesteś sędzią sądowym, czy sportowym?[/qb][/QUOTE]Witam

1# Oficjalnie nie mogę , ale przecież kolega może mi stłoczyć kupon

2# Od obrotów

3# Postaw sie w sytuacji gdy jesteś szefem jakiejś firmy i masz np. wiele swoich sklepów w całym kraju i taki jeden z nich np. w Białymstoku przynosi co miesiąc straty i ty musisz do niego dokładać z własnej kieszeni. Myślę żę każdy w tej sytuacji ( gdy trwa to pare miesięcy) zachowałbyt się tak samo czyli zamknął lokal. Tutaj jest podobnie ,ja nie dopłacam do ewentualnych strat z własnej kieszeni ale naprawdę wierzcie jest sporo wydatków

Nie pisałem że lubię ryzyko ale wiem że czasem trzeba zaryzykowac żeby coś osiągnąć i tak samo jest w tym przypadku.

Jestem sędzią piłkarskim

Mam nadzieje , że wyjaśniłem Ci trochę :rolleyes: , pozdrawiam

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08