Przyznam ze zakreciliscie mnie...
Prosze o konkretne odpowiedz wiec

:
1) karte Netellera zamawiamy na ich stronie, nic to nie kosztuje? po ilu dniach przychodzi ta karta i jak ja aktywowac (i czy aktywacja jest platna?)
Czy musze ja od razu aktywowac i czy nic nie zaplace jesli przez jakis zcas nic nie bede wyplacac?
2) W jakich bankomatach mozna pobierac pieniadze ta kartą? nie ma to znaczenia? wszedzie ta sama prowizja?
3) jaki jest limit wyplaty w bankomacie? bo nie wierze ze takowego nie ma...ile najwiecej wyplaciliscie?
4) no i rzecz najwazniejsza - prowizje- rozumiem ze najpierw na Netellerze na swoim koncie robimy zwot na karte zeby moc wyplacic kase z bankomatu?????
kosztuje to 2$, nastepnie z bankomatu pobieramy kase i dodatkowo placimy 3$ kanadyjskie, + wyplata z bankomatu 2.93$ + jesli pomylka to dodatkowa oplata 3.68$
Razem wychodzi...prawie 12$...oj duzo jak na wyplate z bankomatu..:-/
5) gdzie mozna sprawdzic jaki Bank ma aktualnie kurs dolara kanadyjskiego..?jest jakis link odnosnik , chyba ze kazdy bank w google ale to meczace:)
Jesli niewlasciwie cos napisalem prosze o poprawienie mnie.
Bardzo dokaldnie opisalem temat , zeby bylo wszystko jasne.
Prosze tych co takowa karte maja i sie nia posluguja o rzetelna odpowiedz na wszystkie pytania.
Pozdrawiam