![]()  | 
  | 
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
  | 
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
  | 
| Kto jest online | 
| 1 zarejestrowanych użytkowników (alfa), 1426 gości oraz 15 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 

Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod

| 
| Statystyki forum | 
| 
24783 Użytkowników 105 For i subfor 51126 Tematów 5807189 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14

| 

Jestem zniesmaczony tym co sie dzieje w dyscyplinie przeze mnie ulubionej i najwazniejszej, niestety każdy chyba odczuwa podobne skutki, ja postanowiłem sie nie poddać i walczyc dalej. Wiem że wielu przepraszam za wyrażenie "looserów życiowych" bedzie sie z tego śmiało ale ja powiem szczerze      LASKE na TO kłade   
    gram dla własnej satysfakcji i jakiegos tam powiedzmy sobie poważania wśród userów, każdy wie że sa lepsze i gorsze dni...gorsze właśnie sie skończyły    VAMOSSS      
, 
,  
,  
 ,    będe robił co jakis czas podsumowania moich wypocin , stawki nie podaje bo to przynosi pecha POZDRAWIAM   

gratuluje pierwszego kuponu w ogole trafionego i sorka ze zasmiecam
Poprzedni temat
Lista tematów