Kilka tygodni temu pograzony w myslach i marzeniach typu czego to sobie nie kupie za kolejna wygrana u buka, zostalem natchniony ideą systemu, ktory juz za chwile zostanie Wam przedstawiony. Wyglada to banalnie i wydaje sie tak proste ze az niemozliwe, a jednak moje kilkutygodniowe testy wykazaly ze mozna z tego otrzymac calkiem przyzwoity zysk.
moje testy poki co obiely 10 kolejek i w ciagu tego czasu udalo mi sie podwoic kwote poczatkowa.
Wszystko co opisze ponizej bedzie sie tyczylo tego jak gram ja. Mozna to bez problemu zmodyfikowac i osiagac znacznie wieksze zyski.Z braku czasu niestety bede sie musial zadowolic tym co sam przeanalizowalem.
Tak wiec zaczynajmy
SYSTEM:
Wybralem 5 lig europejskich
ANGLIA
HISZPANIA
NIEMCY
FRANCJA
WLOCHY
Przed kazda kolejka sprawdzam pierwsze 3 druzyny w tabeli kazdej z lig.
Tym sposobem mamy 15 zespolow.
Obstawiamy kazdy mecz na wygrana naszych zespolow.
Nie obstawiamy natomiast meczow, pomiedzy naszymi wybranymi zespolami.
Przyklad:
Przed 19 kolejka w lidze angielskiej pierwsze 3 zespoly z ligi to 1. Arsenal 2.ManU 3. Liverpool normalnie obstawilibysmy wszystkie 3 zespoly ale w 19 kolejce spotykaja sie Arsenal i Liverpool w zwiazku z czym odpuszczamy ten mecz i z calej ligi angielskiej stawiamy tylko na ManU
STAWKOWANIE
1. miejsce w lidze - stawka 10
2. stawka 7
3. stawka 5
Bardzo wazna jest konsekwencja nie wazne kto z kim gra, stawiamy na wszystkie mecze jak leci oprocz spotkam pomiedzy naszymi zespolami.
kolejny przyklad:
Przed 20 kolejka w lidze angielskiej tabela wyglada tak 1. ManU 2. Bolton 3.Wigan
czyli w tej kolejce stawiamy 10j na ManU.
, 7j Bolton, 5j na Wigan
Nie obchodzi nas ze przed 19 kolejka tabela wygladala zupelnie inaczej. Obchodzi nas tylko to co jest teraz.
Mam nadzieje ze opisalem to wystarczajaco jasno. Jesli ktos ma jakies pytania prosze pisac. Sprawdzam ten system od 10 kolejek i poki co ze 110 j udalo mi sie zrobic 203.56
Jesli ktos chcialby zobaczyc dokumentacje (stare tabele i wykres zyskow i strat z tych tygodni piszcie a wysle na maila) od razy musze przestrzec ze korzystalem ze stawkowania soccervisty ktora jest nieco przesadzona wiec zyski moglyby byc mniejsze, chyba ze mamy konta u kilku bukmacherow.
POZDRAWIAM, Veltius
Wszystkie pytania odnośnie systemu prosze kierowac do tego tematu-
PYTANIA