Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#50811 - 29/12/2003 16:31 Re: Gamebookers.com [6]
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka:

Błąd systemu? Może rzeczywiście źle to określiłem. Na pewno był to błąd człowieka. Jeżeli jest wyraźnie napisane "Closes at 13.00", ja zaznaczam "Until Closing", mecz rzeczywiście rozpoczyna się o 13, a moja oferta zostaje kupiona o 14.56 to ja tu nie widzę absolutnie żadenego usprawiedliwienia dla nich. A może mecz rozpoczął się o 13.05 i z tego powodu nie pozamykali ofert? W takim razie mogliby zlikwidować to "Until Closing" bo po cholerę coś takiego, co tylko wprowadza ludzi w błąd.[/QUOTE]Fakt, ze to p2p traktuja po "macoszemu". Ale jesli to ten przypadek, o ktorym ja napisalem; czyli mecz powiedzmy zaczyna sie o 18:00, ty wciskasz until closing (de facto zgadzasz sie na 18:00), a mecz zostaje rozegrany o 15:00 to po zapoznaniu sie z regulaminem, ze nie biora za zmiany odpowiedzialnosci, wtedy nieodpowiedzialnym staje sie wciskanie nieszczesnego until closing. W sumie powinni wiedziec o zmianach godzin czy przelozeniu spotkan, a o wszytkich na pewno nie wiedza. Ofc jestem madry po szkodzie jak kazdy Polak, sam zostalem tak trafiony, ale rownie dobrze trafialem/moglem trafic innych...

Do góry
Bonus: Unibet
#50812 - 30/12/2003 15:39 Re: Gamebookers.com [6]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Od kilku dni nie mam od nich żadnej odpowiedzi na moje majle. Jak tylko sprawa się wyjaśni (niezależnie od tego na czyją korzyść) wieję stamtąd czym prędzej.

Do góry
#50813 - 30/12/2003 18:41 Re: Gamebookers.com [6]
larsson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Mam pytanko co do Underów i Overów na NBA

Co jesli bedzie np. Under 190pkt i tyle samo w meczu dokładnie ???
Czy sa zwroty czy jak
Jezeli ktos wie ,bardzo to dla mnie wazne .
Expekt , Unibet i GB jezli ktos wie plissssssssssssssss

Do góry
#50814 - 30/12/2003 18:56 Re: Gamebookers.com [6]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał larsson:
[qb]Mam pytanko co do Underów i Overów na NBA

Co jesli bedzie np. Under 190pkt i tyle samo w meczu dokładnie ???
Czy sa zwroty czy jak
Jezeli ktos wie ,bardzo to dla mnie wazne .
Expekt , Unibet i GB jezli ktos wie plissssssssssssssss[/qb][/QUOTE]W GB są zwroty i raczej wszędzie tam gdzie nie ma opcji remisowej.

Do góry
#50815 - 01/01/2004 18:00 Re: Gamebookers.com [6]
Bron Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/09/2002
Hmm ...
4 takie maile dostalem z rana.

Dear Mr ...

We would like to inform you that the following event:
DEN Nuggets v LA Clippers +3/-3 was resettled by our Live score service.

Please, be advised that the return of some of your bets (Slip ID [...])
might have been affected by the resettlement procedure.

Kind Regards,

Gamebookers betting service

W sumie wszystko gra w historii mam wygrany. Poszlo w normalnym zakladzie jeszcze przed "sylwkiem" i na dlugo przed meczem.
Cos im sie pop...? Czy moze juz w czasie meczu cos dziwnego wystawili do wziecia?
Gral to ktos?

Tak z ciekawosci. I w sumie nie az takie wazne tylko dziwne. Chyba ze cos faktycznie sie dzialo.

Do góry
#50816 - 01/01/2004 18:09 Re: Gamebookers.com [6]
Bron Offline
Pooh-Bah

I dlaczego 4 takie same maile. Juz myslalem, ze przez to ze mialem to tez w rozpisie ale tam mam duzo wiecej niz 4 kombinacje z tym meczem wygrane.
Dziwne :rolleyes:

Do góry
#50817 - 01/01/2004 18:26 Re: Gamebookers.com [6]
Stach Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/04/2003
Kiedyś dostałem podobnego maila, kiedy pomylił im się wynik (był to jakiś mecz w Urugwaju). Ich livescore pokazywał rezultat inny niż był w rzeczywistości. W historii miałem go najpierw lost, ale po paru godzinach się poprawili. Stąd ten mail.

Do góry
#50818 - 01/01/2004 18:58 Re: Gamebookers.com [6]
Bron Offline
Pooh-Bah

Mozliwe Stach i chyba najbardziej prawdopodobne.

Do góry
#50819 - 02/01/2004 00:41 Re: Gamebookers.com [6]
Bucik17 Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2003
Czesc słuchajcie czy wpłacał ktos do GB kwote 1000Euro lub zblizoną ? Bo Kończe osiemnastke bardzo niedługo i chciałbym wpłacić tam kasę, tylko boję się żeby nie tracić kasy. No i jeszcze chciałbym wiedzieć, w którym banku najlepiej zakładać konto, tak zeby jak najmniej zapłacić za przelewy itp ? Serdecznie dzięi za jakiekolwiek info .

iwo:
4 all

Do góry
#50820 - 02/01/2004 00:41 Re: Gamebookers.com [6]
Lukas276 Offline
enthusiast

Meldunek: 27/12/2002
Czy ktos moze to przelozyc z ichniego na nasze bo po Sylwestrze ciezko sie mysli

"We contact you regarding a significant change in the credit card withdrawals rules (refunds) to VISA cards.

As a result of new specific Visa International regulations, starting January 1st 2004, all refunds on deposits made with Visa issued cards will be restricted and the number of credit card withdrawals will be significantly decreased.

We would like to sincerely apologize on ours as well on our payment provider's behalf for any inconvenience caused to you by this matter and we hope that you understand that the above-mentioned restrictions are beyond our control. Should you have any questions or concerns, please, do not hesitate to contact us."

Dzieki.
Wszystkiego najlepszego w 2004 roku, samych trafnych typowań

iwo:

Do góry
#50821 - 02/01/2004 04:13 Re: Gamebookers.com [6]
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bucik17:
[qb]Czesc słuchajcie czy wpłacał ktos do GB kwote 1000Euro lub zblizoną ? Bo Kończe osiemnastke bardzo niedługo i chciałbym wpłacić tam kasę, tylko boję się żeby nie tracić kasy. No i jeszcze chciałbym wiedzieć, w którym banku najlepiej zakładać konto, tak zeby jak najmniej zapłacić za przelewy itp ? Serdecznie dzięi za jakiekolwiek info .

iwo:
4 all[/qb][/QUOTE]€1000 jest OK w GB, bardziej obawiaj się o trafne typy. A jeden z lepszych i najtańszych banków to mBank.

Do góry
#50822 - 02/01/2004 06:35 Re: Gamebookers.com [6]
b6 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lukas276:
[qb]Czy ktos moze to przelozyc z ichniego na nasze bo po Sylwestrze ciezko sie mysli

"We contact you regarding a significant change in the credit card withdrawals rules (refunds) to VISA cards.

As a result of new specific Visa International regulations, starting January 1st 2004, all refunds on deposits made with Visa issued cards will be restricted and the number of credit card withdrawals will be significantly decreased.

We would like to sincerely apologize on ours as well on our payment provider's behalf for any inconvenience caused to you by this matter and we hope that you understand that the above-mentioned restrictions are beyond our control. Should you have any questions or concerns, please, do not hesitate to contact us."

Dzieki.
Wszystkiego najlepszego w 2004 roku, samych trafnych typowań

iwo: [/qb][/QUOTE]Kontaktujemy sie z Panem/Pania w sprawie znaczacej zmiany dotyczacej zasad wyplat na karte kredytowa VISY.

Jako wynik nowych, specyficznych uregulowan organizacji VISY, poczawszy od 01.01.2004 wszystkie zwroty wplat dokonanych za pomoca karty VISA beda ograniczone jak i rowniez bedzie znacznie ograniczona liczba wyplat na karte VISA.

Chcemy bardzo Pana/Pania przeprosic w imieniu wlasnym jak i naszego operatora finansowego za jakiekolwiek utrudnienia wynikle z powyzszego i mamy nadzieje ze Pan/Pani zrozumie ze powyzsze ograniczenia sa poza nasza kontrola. Jesliby Pan/Pani mial do nas jakiekolwiek pytania lub watpliwosci, prosze nie wahac sie do nas napisac

Do góry
#50823 - 02/01/2004 16:01 Re: Gamebookers.com [6]
Bucik17 Offline
enthusiast

qwerty słuchaj, typy wykupie i zapewne domyślasz się od kogo więc będą raczej dobrej jakości, jeszcze pytanie wszyscy mówią że albo INTELIGO albo mBank zajdę do obydwu i się dopytam, jeszcze w sprawie wypłacania kasy, czy zdenerwuje się szybko GB jeśli wypłace 300Euro lub zblizoną kwote do tej miesięcznie , mogą mnie za to zablokować lub walnąć ograniczenia za takie kwoty ?

iwo: 18 dni do 18-stki

Do góry
#50824 - 02/01/2004 16:34 Re: Gamebookers.com [6]
Bucik17 Offline
enthusiast

I jeszcze coś, mam jeszcze kilka pytań i jestem p[ewien że znajde odpowiedzi w tym temacie tylko w poprzednich wersjach . Chodzi o to że cęść 5 i 6 mamy tutaj, a cy ktoś moze przesłać link gdzie znajdę poprzednie wczęści znaczy 1, 2, 3 i 4 ?

Wielkie THX dla osoby która da znać

iwo:

Do góry
#50825 - 02/01/2004 16:57 Re: Gamebookers.com [6]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
[qb]typy wykupie i zapewne domyślasz się od kogo więc będą raczej dobrej jakości[/qb][/QUOTE]No pozostaje mieć nadzieję, że będą bo inaczej podwójnie w plecy

Do góry
#50826 - 02/01/2004 18:37 Re: Gamebookers.com [6]
vig Offline
member

Meldunek: 02/01/2004
Witam.
Mam problem w GB,moze ktos moglby mi pomoc.
Wiec chodzi o to ze gram od niedawna u nich i chcialem sie "rozejrzec" i wszedlem na opcje wyplaty,wpisalem sume 20 Euro,wcisnalem "przelew bankowy" i chcialem zobaczyc co jest dalej.I nagle te pieniadze zniknely mi z konta.I teraz nie wiem gdzie one poszly?Mam konto w Moneybookers i z tego co sie tam doczytalem wszystkie chyba one tam wyladuja.
Moglby mi ktos objasnic o co chodzi i co sie stanie z tymi pieniedzmi?

Z gory serdeczne dzieki!!!

Do góry
#50827 - 02/01/2004 19:59 Re: Gamebookers.com [6]
ElNinho[mmdea] Offline
old hand

Meldunek: 24/04/2003
.... jezeli wplacales karta to pieniadze poszly jako zwrot na karte natomiast jezeli robiles depozyt poprzez MB to pieniadze trafily wlasnie tam

Do góry
#50828 - 02/01/2004 20:51 Re: Gamebookers.com [6]
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[qb]qwerty słuchaj, typy wykupie i zapewne domyślasz się od kogo więc będą raczej dobrej jakości, jeszcze pytanie wszyscy mówią że albo INTELIGO albo mBank zajdę do obydwu i się dopytam, jeszcze w sprawie wypłacania kasy, czy zdenerwuje się szybko GB jeśli wypłace 300Euro lub zblizoną kwote do tej miesięcznie , mogą mnie za to zablokować lub walnąć ograniczenia za takie kwoty ?

iwo: 18 dni do 18-stki [/qb][/QUOTE]Zajść możesz tylko wirtualnie. Uważam, że dobrym wyborem jest mBank, który w porównaniu do Inteligo ma tylko jeden minus: eKarta (a tylko tym można wpłacać) kosztuje 25 zł na rok. W Inteligo nie trzeba nic dokupywać, gdyż ich Electron służy również do zakupów online, ale też nie wszędzie działa. Poza tym, odbieranie przelewów zagranicznych to koszt 11 zł -- mBank nic nie pobiera.

W GB nie będzie problemów z wypłacaniem kwot trzycyfrowych miesięcznie.

Do góry
#50829 - 02/01/2004 21:42 Re: Gamebookers.com [6]
vig Offline
member

Meldunek: 02/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ElNinho [mmdea]:
[qb].... jezeli wplacales karta to pieniadze poszly jako zwrot na karte natomiast jezeli robiles depozyt poprzez MB to pieniadze trafily wlasnie tam[/qb][/QUOTE]tu jest wlasnie kolejny problem,bo pieniadze wysylalem przekazem bankowym gdzie tylko byly moje dane i adres.Dopiero pozniej zalozylem konto w MB.

Do góry
#50830 - 02/01/2004 23:36 Re: Gamebookers.com [6]
jabolukas Offline
enthusiast

Meldunek: 21/09/2003
:5gw: WPŁACANIE I WYPŁĄCANIE!
Może komuś to pomoże, ja kiedyś szukałem tutaj takiej pomocy ale gówno znalazłęm.

Gamebookers to super bukmacher. Kupony podliczają odrazu po skończonym meczu (czołowe ligi europejskie góra 5 minut po meczu). Jedyną ich wadą są nieraz małe kursy, ale za to mają oferte nieporównywalną do Expekta czy Unibetu.

Kase wpłaciłem do nich przez http://www.moneybookers.com .
Najperw załóżcie konto na http://www.moneybookers.com a nastepnie w opcjach wpłat na gamebookers.com wybierzcie ten bank, dalej wszystko powinniscie wiedziec. Teraz jeżeli wpłacicie pieniadze na konto w http://www.moneybookers.com automatycznie przeleja sie pieniadze na gamebookers.com .Przy wplacie prowizji nie bylo (nie zauwazylem znacznej straty kasy).

:rolleyes: Wypłaty też działają! Prześlijcie wpierw scana dowodu osobistego lub jakiegoś innego na ich maila i dopiszcie wasze dane, po dniu powinni udostepnic wam funkcje wypłacania.
Dokonuje sie je rowniez za pomoca http://www.moneybookers.com. W opcjach wyplaty na gamebookers.com dajemy na wyplate przez http://www.moneybookers.com i wpisujemy ile chcemy wyplacic. W ciagu jednego dnia pieniadze znajda sie na http://www.moneybookers.com. Teraz z własnego konta na http://www.moneybookers.com robimy przelew na swoje konto i zrobione. Czekamy na kase. Za przelew na koto zabrali mi około 2 EURO.

al: Kasa przyjdzie na konto w ciagu 2-5 dni.

Do góry
Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08