#50752 - 23/12/2003 19:02
Re: Gamebookers.com [6]
|
enthusiast
Meldunek: 26/10/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SERownik: [qb]Chyba jest cos nie tak z ciasteczkami bo jak odpalilem win xp swiezo po instalacji to dalo sie obstawic.Pozniej jak wrocilem do Win 98 pisze,ze open bets 0.50 ale jak wchodze w "history"-open bets to nic tam nie ma.Dziwne to wszystko.Korzystam z mozilli i zwyklego ie.Jak rozwiazac ten problem??Co usunac co zmienic??Probowalem wywalic wszystkie ciasteczka ale nic to niedalo.pozdro[/qb][/QUOTE]Może zainstalować najnowszą wersję Javy? Co do NHL: wszystko się liczy z dogrywką.[/qb][/QUOTE]No niestety usuniecie ciasteczek nie pomaga.Mam najnowsza jave,probowalem na mozilli ,operze i ie.Wczoraj udalo mi sie puscic 3 kupony na Gb na win xp,ale dzisiaj juz ta sama jazda co na 98-po prostu wszystko ladnie chodzi ale jak klikam Place bet-to nic sie nie otwiera,a w dolnym lewym rogu(gdzie normalnie pisze gotowe itp.)pisze "blad na stronie".Gb odpisal mi ze nie maja zadnych problemow z serwerem.W czym tkwi problem jezeli ktos moglby pomoc bede dozgonnie wdzieczny,bo konto mam od wczoraj a tu taki zonk. pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#50754 - 23/12/2003 19:21
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb] :rolleyes: miałem praktycznie identyczny problem tyle, że w innym buku - odinstalowałem Javę i zainstalowałem chyba najnowszą Javę version 1.4.2_03 (build b02) i już wszystko było w porządku. Spróbuj również na Netscape, sprawdź czy nie masz jakiegoś oprogramowania blokującego banery itp albo w opcjach internetowych w zakładce zaawansowane naciśnij opcje przywróć domyślnie a potem zastosuj. Jeżelio to nie pomoże to nie wiem.[/qb][/QUOTE]Ja rowniz mailem taki sam problem w GB wysylalem im nawet screen shoty i nic byli ebzradni Jednak znalazlem taki trick. Tam gdzie klika sie na Place bet i wyskauje blad nalezy kliknac tam w link gamebookers.com ale tylko na tej strony. Natepnie od nowa zaladuje sie stronka wpisac nalezy login i haslo i jeszcze arz dac ten sam zaklad. O dzwio u mnie poskutkowalo . Potem nagle zaczelo mi chodzic normalnie dziwne to wszystko:]
|
Do góry
|
|
|
|
#50755 - 23/12/2003 20:16
|
enthusiast
|
Niestety sztuczka  nie poskutkowala,dalej nie moge obstawic.Jak klikam tak jak mowiles na link Gb to mnie nie wylogowywuje automatycznie,wiec nie moge sie od razu zalogowac,a jak dam wyloguj i sie zaloguje to postawic sie dalej nie da.Sam juz nie wiem co z tym zrobic.Juz sie zastanawiam nad wycofaniem kasy z Gb bo niewiadomo czemu takie klopsy sie robia  Jezeli ktos ma jakis pomysl,wie cos,albo moze mi jakos pomoc bede dozgonnie wdzieczny.pozdro  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50757 - 24/12/2003 00:31
|
veteran
Meldunek: 19/06/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SERownik: [qb]Niestety sztuczka  nie poskutkowala,dalej nie moge obstawic.Jak klikam tak jak mowiles na link Gb to mnie nie wylogowywuje automatycznie,wiec nie moge sie od razu zalogowac,a jak dam wyloguj i sie zaloguje to postawic sie dalej nie da.Sam juz nie wiem co z tym zrobic.Juz sie zastanawiam nad wycofaniem kasy z Gb bo niewiadomo czemu takie klopsy sie robia  Jezeli ktos ma jakis pomysl,wie cos,albo moze mi jakos pomoc bede dozgonnie wdzieczny.pozdro  iwo: [/qb][/QUOTE]Może rzeczywiście masz coś takiego jak pop-up killer?
|
Do góry
|
|
|
|
#50758 - 24/12/2003 00:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Kiedyś tez nie mogłem obstawić w GB. Błąd okazał się dziecinnnie prosty. Po prostu wpisywałem adres GB bez "www". Jak wpisałem cały adres czyli www.gamebookers.com to było ok. Ale to było u mnie i przez moje lenistwo, jak u Ciebie to nie wiem.
|
Do góry
|
|
|
|
#50759 - 24/12/2003 14:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SERownik: [qb]Niestety sztuczka  nie poskutkowala,dalej nie moge obstawic.Jak klikam tak jak mowiles na link Gb to mnie nie wylogowywuje automatycznie,wiec nie moge sie od razu zalogowac,a jak dam wyloguj i sie zaloguje to postawic sie dalej nie da.Sam juz nie wiem co z tym zrobic.Juz sie zastanawiam nad wycofaniem kasy z Gb bo niewiadomo czemu takie klopsy sie robia  Jezeli ktos ma jakis pomysl,wie cos,albo moze mi jakos pomoc bede dozgonnie wdzieczny.pozdro  iwo: [/qb][/QUOTE]Może rzeczywiście masz coś takiego jak pop-up killer?[/qb][/QUOTE]Gamebookers ostatnio coś zmieniało na swojej stronie. Ci którzy używają mozilli wiedzą coś o tym - pojawia się podwójna strona logowania. Ja też miałem problemy z obstawianiem - wtedy używałem explorera, ale 95% zakładów gram w p2p a tam akurat mozilla sobie radzi
|
Do góry
|
|
|
|
#50760 - 24/12/2003 16:57
|
enthusiast
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb] :rolleyes: miałem praktycznie identyczny problem tyle, że w innym buku - odinstalowałem Javę i zainstalowałem chyba najnowszą Javę version 1.4.2_03 (build b02) i już wszystko było w porządku. Spróbuj również na Netscape, sprawdź czy nie masz jakiegoś oprogramowania blokującego banery itp albo w opcjach internetowych w zakładce zaawansowane naciśnij opcje przywróć domyślnie a potem zastosuj. Jeżelio to nie pomoże to nie wiem.[/qb][/QUOTE]Arcyinkwizytor jestes wielki  Dzieki bardzo ,odinstalowalem jave i pomoglo.Jeszcze raz dzieki i wesolych swiat  iwo: pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#50761 - 24/12/2003 17:04
|
enthusiast
|
Da sie w Gb laczyc zdarzenia w bloki???.Nigdzie niewidze takiej opcji.pozdro  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50764 - 26/12/2003 20:03
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE] Oryginalnie wysłał cyfrowy: [qb]Gamebookers ocena w SBR D+ a na mecz.pl 5 gwiazdek więc kto ma rację [/qb][/QUOTE]No teraz już nareszcie zrozumiałem dlaczego mają taką ocenę. Oni w tym swoim P2P mają jakiś gigantyczny bałagan! Zarezerwowałem kurs - ale przed rozpoczęciem meczu po stronie match miałem cały czas 0. W tym czasie obstawiałem sobie live Charlton-Chelsea. Odświeżałem oczywiście stan konta co jakieś parę minut. Jakież było moje zdziwienie gdy 3 minuty po zakończeniu meczu na który zarezerwowałem kurs pojawiło mi się w OpenBets dodatkowe 50EUR - zagrałem ten kurs po zakończeniu meczu!!!.. Patrzę na livescora i co?? Oczywiście przegrałem. Wkurzony na maxa robię printscreeny i już chcę pisać maila do GB, kiedy patrzę a tu co?? GB źle rozliczyło mi inny zakład p2p, który powinien być przegrany tymczasem jest wygranany... W efekcie jestem grubo ponad te stracone 50EUR do przodu! I co ja mam teraz z tymi łosiami zrobić? Stwierdziłem, że walę to i będę do nich pisał tylko jeżeli pomylą się na moją niekorzyść. A znając ich to pewnie im się wszystkie ich pomyłki zbilansują i wyjdzie, że jest dobrze  Ja nie mam przecież obowiązku informowania ich o wynikach. Przez takie wałki odechciewa mi się u nich grać mimo że uważałem i nadal uważam p2p za świetny pomysł...
|
Do góry
|
|
|
|
#50766 - 26/12/2003 20:43
|
veteran
|
Krzywka, są dużo lepsze miejsca do grania P2P, również ze znacznie mniejszą prowizją. A zaliczanie zakładów po terminie wymieniłem wyżej jako jedną z wad, gdzie trzeba uważać i samemu kasować wszystko ręcznie.
|
Do góry
|
|
|
|
#50769 - 26/12/2003 22:07
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam Może ktoś mi poda link lub wytłumaczy jak grać p2p ( o co tam chodzi ,jak grać itp.) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#50775 - 27/12/2003 01:10
|
addict
Meldunek: 11/06/2003
|
Mi też zdarzały sie podobne zdarzenia w gb (zaliczanie zakładów po czasie, oczywiście tylko tych przegranych). Ja polecam wybrać pieniądze z tego buka i przelać do betfair. Odkąd tam gram (6 miechów), takie rzeczy się mi nie zdarzyły (wszyskie zakłady, które kupili u mnie ludzie po rozpoczęciu spotkania zostaly anulowane). To naprawdę najlepsza firma na rynku.
|
Do góry
|
|
|
|
#50777 - 27/12/2003 01:37
|
veteran
Meldunek: 02/11/2002
|
Troche na inny temat. Dziala Wam strona Gamebookers?
|
Do góry
|
|
|
|
#50778 - 27/12/2003 01:39
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał verseau: [qb]Troche na inny temat. Dziala Wam strona Gamebookers?[/qb][/QUOTE]na szczęście nie 
|
Do góry
|
|
|
|
#50779 - 27/12/2003 02:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#50783 - 27/12/2003 02:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
No powoli GB zrownuje się z expektem. Teraz mają tylko przewagę w ilości zdarzeń - takie jest moje zdanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#50784 - 27/12/2003 02:59
|
old hand
Meldunek: 30/05/2002
|
No no! - przyszedłem tu z zamiarem "poujeżdżania" troche na obsłudze GB za to , że zrobili sobie przerwe w robocie do jutro rana bez jakiegokolwiek ostrzeżenia , a tu powyżej czytam że niezłe cyrki się dzieją w GB :eek: Panie Conrad! - chyba czas najwyższy zdjąć te pięć gwiazdeczek przy firmie gamegookers z domowej strony mecz.pl ! 
|
Do góry
|
|
|
|
#50785 - 27/12/2003 03:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#50786 - 27/12/2003 03:27
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb]qwerty co masz na myśli pisząc, że z mniejszą prowizją? ja gram jeszcze w betfair - ale tam na razie moja prowizja jest wyższa a w parbecie z tego co wiem jest 5%[/qb][/QUOTE]W Betfair twoja prowizja nie może być wyższa niż w GB.  Poza tym jest jeszcze Betdaq z prowizją 2%-3%, SportingOptions (3%) oraz Tradesports (średnio na start 1.6%), ale to już głównie do sportów amerykańskich.
|
Do góry
|
|
|
|
#50787 - 27/12/2003 05:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/10/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#50788 - 27/12/2003 07:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb]No i stało się. Błąd na moją korzyść już zauważyli. Dodatkowo przegrałem jeszcze cztery inne zakłady "po czasie". Zobaczymy jak zareagują na mojego maila. Ja zawsze używam opcji "Until Closing". Może kasę oddadzą ale straconych nerwów mi na pewno nie zrekompensują![/qb][/QUOTE]Jestem pewien, ze zmienily sie godziny rozpoczecia spotkan (oni wtedy nie anuluja nie swoich ofert) i tak wyszlo, ze twoje "rezerwacje" pozostaly. Oni nie odpowiadaja za takie rzeczy i maja to w regulaminie. Ktos "sprytny" przy korzystnym wyniku wciagnal twoje zakladu po prostu. Pare razy grubo poplynalem i juz sie wyleczylem z opcji until closing. Praktycznie juz tam nie zdarza mi sie wystawiac, 3,9 % od kazdego zawartego zakladu, a bez statusu zlotego membera bodajze 4,25 to spora marza tak jak pisali przedmowcy w stosunku do innych p2p, gdzie placisz prowizje tylko od wygranych, a obroty sa 1000 razy wieksze.
|
Do góry
|
|
|
|
#50789 - 27/12/2003 14:02
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb]W Betfair twoja prowizja nie może być wyższa niż w GB.  [/qb][/QUOTE]W Betfair w tej chwili mam 5% od zysku. W GB jest 4.25% dla wystawiającego. Czyli, jeżeli w Betfair na danym rynku obstawię tylko jeden zakład (a nie kilka na różne strony zdarzenia) to efektywna prowizja wyniesie 5% od wygranej. Są tylko 4 możliwości wystawiam-przegrywam bf:0% gb:4.25% wystawiam-wygrywam bf:5% gb:4.25% stawiam-przegrywam bf:0% gb:0% stawiam-wygrywam bf:5% gb:0% Tak więc wychodziłoby na to samy gdyby prowizja w gb nie była niższa
|
Do góry
|
|
|
|
#50790 - 27/12/2003 14:09
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb]No i stało się. Błąd na moją korzyść już zauważyli. Dodatkowo przegrałem jeszcze cztery inne zakłady "po czasie". Zobaczymy jak zareagują na mojego maila. Ja zawsze używam opcji "Until Closing". Może kasę oddadzą ale straconych nerwów mi na pewno nie zrekompensują![/qb][/QUOTE]Jestem pewien, ze zmienily sie godziny rozpoczecia spotkan (oni wtedy nie anuluja nie swoich ofert) i tak wyszlo, ze twoje "rezerwacje" pozostaly. Oni nie odpowiadaja za takie rzeczy i maja to w regulaminie. Ktos "sprytny" przy korzystnym wyniku wciagnal twoje zakladu po prostu. Pare razy grubo poplynalem i juz sie wyleczylem z opcji until closing. Praktycznie juz tam nie zdarza mi sie wystawiac, 3,9 % od kazdego zawartego zakladu, a bez statusu zlotego membera bodajze 4,25 to spora marza tak jak pisali przedmowcy w stosunku do innych p2p, gdzie placisz prowizje tylko od wygranych, a obroty sa 1000 razy wieksze.[/qb][/QUOTE]Jakoś nie mogę się tego doszukać w ich regulaminie, ale prawdopodobnie masz rację - zmieniły się godziny. Wynika z tego jednak, że jeżeli czas rozpoczęcia meczu zmieni się nawet o 15 minut to wszystkie oferty nie będą w ogóle zamknięte (nawet o pierwotnie ustalonej godzinie tylko po prostu będą sobie leżeć aż ktoś ich nie zgarnie lub zdarzenie zniknie z oferty.
Dla przykładu: jeden z moich meczów miał się rozpocząć o 13.00. Znalazłem informację, żę moją ofertę przyjęto (match) o 14.56 a zdarzenie zostało rozstrzygnięte (settling) o 14.59.
|
Do góry
|
|
|
|
#50793 - 27/12/2003 15:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik: [qb] kiedy dokladnie MLB startuje  [/qb][/QUOTE]Chyba tak jak zwykle czyli pod koniec marca :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#50794 - 27/12/2003 15:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/08/2003
|
Mam trochę lamerskie pytanie: Ile wynosi minimalna wpłata na konto w Gamebookers Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50795 - 27/12/2003 16:28
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał De Tomasso: [qb]Mam trochę lamerskie pytanie: Ile wynosi minimalna wpłata na konto w Gamebookers Pozdrawiam  iwo: [/qb][/QUOTE]5 Euro lub równowartość tej kwoty
|
Do góry
|
|
|
|
#50797 - 27/12/2003 19:00
|
veteran
|
Wysylal ktos z Was moze pieniadze do GB przez Western Union?No bo ja dzis to po raz pierwszy w ten sposob zrobilem i po zalogowaniu okazalo sie,ze kasa jest pomniejszona o jakies 5% tego co poszlo.Moze ktos mi wytlumaczyc,dlaczego tak sie dzieje?Podejrzewam,ze chodzi o wymiane Euro na USD podczas transferu.Konto w GB mam w Euro i tez wysylalem ta waluta.Jednak 5% to troche duzo i raczej ta droga nie oplaca sie zasilac konta.
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#50798 - 27/12/2003 19:38
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał verseau: [qb]Wysylal ktos z Was moze pieniadze do GB przez Western Union?No bo ja dzis to po raz pierwszy w ten sposob zrobilem i po zalogowaniu okazalo sie,ze kasa jest pomniejszona o jakies 5% tego co poszlo.Moze ktos mi wytlumaczyc,dlaczego tak sie dzieje?Podejrzewam,ze chodzi o wymiane Euro na USD podczas transferu.Konto w GB mam w Euro i tez wysylalem ta waluta.Jednak 5% to troche duzo i raczej ta droga nie oplaca sie zasilac konta.
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]A wysyłałeś przez QuickPay? Ile taki przekaz kosztował?
|
Do góry
|
|
|
|
#50799 - 27/12/2003 19:42
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb]W Betfair twoja prowizja nie może być wyższa niż w GB.  [/qb][/QUOTE]W Betfair w tej chwili mam 5% od zysku. W GB jest 4.25% dla wystawiającego. Czyli, jeżeli w Betfair na danym rynku obstawię tylko jeden zakład (a nie kilka na różne strony zdarzenia) to efektywna prowizja wyniesie 5% od wygranej. Są tylko 4 możliwości wystawiam-przegrywam bf:0% gb:4.25% wystawiam-wygrywam bf:5% gb:4.25% stawiam-przegrywam bf:0% gb:0% stawiam-wygrywam bf:5% gb:0% Tak więc wychodziłoby na to samy gdyby prowizja w gb nie była niższa[/qb][/QUOTE]Właśnie, zależy od wybranej opcji (back lub lay). A jeśli mowa o tej przewodniej w P2P, czyli wystawianiu ofert, to w GB płacisz dwa razy te 4.25%, bo również jak przegrasz, to tracisz więcej niż powinieneś.
|
Do góry
|
|
|
|
#50800 - 27/12/2003 19:45
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb]Znalazłem za to w regulaminie coś wręcz odwrotnego:
"Any bet placed or received after the start of the game/event will be void unless the betting offer is clearly intended to be available after the start of the event (i.e. live betting, outrights, P2P bets)"[/qb][/QUOTE]No to masz wyraźnie, że nie biorą odpowiedzialności za P2P bets, nieważne czy tradycyjne czy Live Betting. Zresztą, padło tu niedawno na forum pytanie, dlaczego GB ma notę D na SBR i jako jeden z powodów wymieniłem te właśnie problemy.
|
Do góry
|
|
|
|
#50801 - 27/12/2003 19:52
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb]Znalazłem za to w regulaminie coś wręcz odwrotnego:
"Any bet placed or received after the start of the game/event will be void unless the betting offer is clearly intended to be available after the start of the event (i.e. live betting, outrights, P2P bets)"[/qb][/QUOTE]No to masz wyraźnie, że nie biorą odpowiedzialności za P2P bets, nieważne czy tradycyjne czy Live Betting. Zresztą, padło tu niedawno na forum pytanie, dlaczego GB ma notę D na SBR i jako jeden z powodów wymieniłem te właśnie problemy.[/qb][/QUOTE]Nie, tu jest wyraźnie napisane, że zakład powinien być anulowany jeżeli zamiarem wystawijącego nie było zaoferowanie go po rozpoczęciu zdarzenia. Owszem wymienili P2P ale musi zajść jeszcze ten drugi warunek - czyli ja muszę CELOWO wystawić zakład po rozpoczęciu zdarzenia.
Zobaczymy czy coś mi odpiszą, na razie od kiedy okazało się, że niestety dla nich to ja mam rację na moje 11 kolejnych maili z ich strony kompletna cisza.
|
Do góry
|
|
|
|
#50802 - 27/12/2003 19:58
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał verseau: [qb]Wysylal ktos z Was moze pieniadze do GB przez Western Union?No bo ja dzis to po raz pierwszy w ten sposob zrobilem i po zalogowaniu okazalo sie,ze kasa jest pomniejszona o jakies 5% tego co poszlo.Moze ktos mi wytlumaczyc,dlaczego tak sie dzieje?Podejrzewam,ze chodzi o wymiane Euro na USD podczas transferu.Konto w GB mam w Euro i tez wysylalem ta waluta.Jednak 5% to troche duzo i raczej ta droga nie oplaca sie zasilac konta.
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]A wysyłałeś przez QuickPay? Ile taki przekaz kosztował?[/qb][/QUOTE]Tak przez QuickPay,niebieski druk.I wyslalem 180 Euro i zaplacilem 16.50 Euro za transfer.
|
Do góry
|
|
|
|
#50803 - 27/12/2003 21:42
|
journeyman
Meldunek: 26/10/2002
|
Mam taki problem, dzisiejdszego poranka probowalem sie zalogowac na moje konto w gb i wyskakuje mi taki oto napis "User account locked You may not login to the system! Please, contact us!" Wyslalem maila z zapytaniem: czemu nie moge sie zalogowac... Odeslali mi takie cos : "We assure you that our site is fully operational. Please make sure you write the whole URL as www.gamebookers.com in case you put it just as gamebookers.com. If the problem persists, please contact us with detailed step-by-step description of the problem you experience" Co mam teraz zrobic...Bo wysylanie kolejnego maila z zapytaniem "czemu nie moge sie zalogowac" wydaje sie byc monotonne Bardzo prosze o pomoc, gdyz moja wiedza na te tematy jest bliska zeru... Z gory dziekuje za pomoc B_Sosnowiec  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#50804 - 27/12/2003 22:45
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał B_Sosnowiec: [qb]Mam taki problem, dzisiejdszego poranka probowalem sie zalogowac na moje konto w gb i wyskakuje mi taki oto napis "User account locked You may not login to the system! Please, contact us!" Wyslalem maila z zapytaniem: czemu nie moge sie zalogowac... Odeslali mi takie cos : "We assure you that our site is fully operational. Please make sure you write the whole URL as www.gamebookers.com in case you put it just as gamebookers.com. If the problem persists, please contact us with detailed step-by-step description of the problem you experience" Co mam teraz zrobic...Bo wysylanie kolejnego maila z zapytaniem "czemu nie moge sie zalogowac" wydaje sie byc monotonne Bardzo prosze o pomoc, gdyz moja wiedza na te tematy jest bliska zeru... Z gory dziekuje za pomoc B_Sosnowiec  al: [/qb][/QUOTE]Tak jak Ci napisali: opisz im dokładnie "krok po kroku" problem
|
Do góry
|
|
|
|
#50805 - 28/12/2003 01:01
|
journeyman
Meldunek: 26/10/2002
|
Czy te k.u.r.r.w.y z gb maja przerwe, 6 godzin czekam na maila...pedały ****ne nie odpisują
|
Do góry
|
|
|
|
#50807 - 28/12/2003 01:47
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb]Znalazłem za to w regulaminie coś wręcz odwrotnego:
"Any bet placed or received after the start of the game/event will be void unless the betting offer is clearly intended to be available after the start of the event (i.e. live betting, outrights, P2P bets)"[/qb][/QUOTE]Terms & Conditions for P2P betting:
8.4. Customer is entirely responsible for the information that he/she provides concerning the offer. gamebookers will not enquire into the reasonableness of any P2P offer and will not be liable for incorrect entries made by Customer, including data input errors with respect to the odds or stake on offer.
|
Do góry
|
|
|
|
#50809 - 29/12/2003 07:56
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: Tak zgadza się ja jestem w pełni odpowiedzialny za to co wystawiłem i za to do kiedy ta oferta miała być ważna. Nie było żadnych "incorrect entries", wszystko było tak jak chciałem. Tylko ich system nawalił.
Nie przesadzajmy. To tak jakbym wystawił zakład na dzisiejszy mecz Dundee-Glasgow po 1.30 na gości, a potem okazałoby się, że ktoś mi go zagrał ale... po kursie 5.00 z powodu błędu w systemie. I co za to Twoim zdaniem GB też nie bierze odpowiedzialności? To po co w ogóle cały regulamin, skoro wg Ciebie panuje taka samowolka buka.
Zgadza się jeżeli wystawiłbym dobrowolnie kurs 5.00 na Rangersów (albo nawet nieświadomie przez pomyłkę) - to oni nie biorą odpowiedzialności. Tak należy rozumieć ten zapis. Nigdzie natomiast nie widzę zapisu, że nie biorą odpowiedzialności za błędy w systemie.[/QUOTE]Ja ci tylko cytuje punkt regulaminu, ktorym odparli moje podobne zarzuty. Zrozumialem to i tak jak pisalem wczesniej wyleczylem z wystawiania niesprawdzonych czasowo ofert, Bledow systemu nie zauwazylem jak dotychczas, wiec nie wiem o czym piszesz (czasem tylko olewaja zmiany rozpoczecia spotkan, i stad wynikaly moje roszczenia, bowiem ktos znajac wynik skupowal oferte). Z twojego powyzszego przykladu wynika, ze twoj problem jest chyba inny, mnie kursow na spotkanie ten buk jeszcze nie zmienial i stad moze piszesz o samowolce buka, ktora wg. mnie nie ma miejsca.
|
Do góry
|
|
|
|
#50810 - 29/12/2003 13:28
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb]Ja ci tylko cytuje punkt regulaminu, ktorym odparli moje podobne zarzuty. Zrozumialem to i tak jak pisalem wczesniej wyleczylem z wystawiania niesprawdzonych czasowo ofert, Bledow systemu nie zauwazylem jak dotychczas, wiec nie wiem o czym piszesz (czasem tylko olewaja zmiany rozpoczecia spotkan, i stad wynikaly moje roszczenia, bowiem ktos znajac wynik skupowal oferte). Z twojego powyzszego przykladu wynika, ze twoj problem jest chyba inny, mnie kursow na spotkanie ten buk jeszcze nie zmienial i stad moze piszesz o samowolce buka, ktora wg. mnie nie ma miejsca.[/qb][/QUOTE]Zmianę kursu podałem tylko jako przykład. Dla mnie mój przypadek jest równoznaczny z takim właśnie zachowaniem, bo oba wynikają z błędu gb a poniesione straty są w równie duże.
To, co piszesz, że olewają zmiany rozpoczęcia spotkań to niestety jest już ich problem. W regulaminie nie mają nic, co mogłoby usprawiedliwiać takie zachowanie a nawet wręcz przeciwnie.
Błąd systemu? Może rzeczywiście źle to określiłem. Na pewno był to błąd człowieka. Jeżeli jest wyraźnie napisane "Closes at 13.00", ja zaznaczam "Until Closing", mecz rzeczywiście rozpoczyna się o 13, a moja oferta zostaje kupiona o 14.56 to ja tu nie widzę absolutnie żadenego usprawiedliwienia dla nich. A może mecz rozpoczął się o 13.05 i z tego powodu nie pozamykali ofert? W takim razie mogliby zlikwidować to "Until Closing" bo po cholerę coś takiego, co tylko wprowadza ludzi w błąd.
|
Do góry
|
|
|
|
#50811 - 29/12/2003 16:31
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka:
Błąd systemu? Może rzeczywiście źle to określiłem. Na pewno był to błąd człowieka. Jeżeli jest wyraźnie napisane "Closes at 13.00", ja zaznaczam "Until Closing", mecz rzeczywiście rozpoczyna się o 13, a moja oferta zostaje kupiona o 14.56 to ja tu nie widzę absolutnie żadenego usprawiedliwienia dla nich. A może mecz rozpoczął się o 13.05 i z tego powodu nie pozamykali ofert? W takim razie mogliby zlikwidować to "Until Closing" bo po cholerę coś takiego, co tylko wprowadza ludzi w błąd.[/QUOTE]Fakt, ze to p2p traktuja po "macoszemu". Ale jesli to ten przypadek, o ktorym ja napisalem; czyli mecz powiedzmy zaczyna sie o 18:00, ty wciskasz until closing (de facto zgadzasz sie na 18:00), a mecz zostaje rozegrany o 15:00 to po zapoznaniu sie z regulaminem, ze nie biora za zmiany odpowiedzialnosci, wtedy nieodpowiedzialnym staje sie wciskanie nieszczesnego until closing. W sumie powinni wiedziec o zmianach godzin czy przelozeniu spotkan, a o wszytkich na pewno nie wiedza. Ofc jestem madry po szkodzie jak kazdy Polak, sam zostalem tak trafiony, ale rownie dobrze trafialem/moglem trafic innych...
|
Do góry
|
|
|
|
#50813 - 30/12/2003 18:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Mam pytanko co do Underów i Overów na NBA Co jesli bedzie np. Under 190pkt i tyle samo w meczu dokładnie ??? Czy sa zwroty czy jak Jezeli ktos wie ,bardzo to dla mnie wazne . Expekt , Unibet i GB jezli ktos wie plissssssssssssssss
|
Do góry
|
|
|
|
#50814 - 30/12/2003 18:56
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał larsson: [qb]Mam pytanko co do Underów i Overów na NBA Co jesli bedzie np. Under 190pkt i tyle samo w meczu dokładnie ??? Czy sa zwroty czy jak Jezeli ktos wie ,bardzo to dla mnie wazne . Expekt , Unibet i GB jezli ktos wie plissssssssssssssss[/qb][/QUOTE]W GB są zwroty i raczej wszędzie tam gdzie nie ma opcji remisowej.
|
Do góry
|
|
|
|
#50815 - 01/01/2004 18:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/09/2002
|
Hmm ... 4 takie maile dostalem z rana.
Dear Mr ...
We would like to inform you that the following event: DEN Nuggets v LA Clippers +3/-3 was resettled by our Live score service.
Please, be advised that the return of some of your bets (Slip ID [...]) might have been affected by the resettlement procedure.
Kind Regards,
Gamebookers betting service
W sumie wszystko gra w historii mam wygrany. Poszlo w normalnym zakladzie jeszcze przed "sylwkiem" i na dlugo przed meczem. Cos im sie pop...? Czy moze juz w czasie meczu cos dziwnego wystawili do wziecia? Gral to ktos?
Tak z ciekawosci. I w sumie nie az takie wazne tylko dziwne. Chyba ze cos faktycznie sie dzialo.
|
Do góry
|
|
|
|
#50816 - 01/01/2004 18:09
|
Pooh-Bah
|
I dlaczego 4 takie same maile. Juz myslalem, ze przez to ze mialem to tez w rozpisie ale tam mam duzo wiecej niz 4 kombinacje z tym meczem wygrane. Dziwne :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#50818 - 01/01/2004 18:58
|
Pooh-Bah
|
Mozliwe Stach i chyba najbardziej prawdopodobne.
|
Do góry
|
|
|
|
#50819 - 02/01/2004 00:41
|
enthusiast
Meldunek: 03/03/2003
|
Czesc słuchajcie czy wpłacał ktos do GB kwote 1000Euro lub zblizoną ? Bo Kończe osiemnastke bardzo niedługo i chciałbym wpłacić tam kasę, tylko boję się żeby nie tracić kasy. No i jeszcze chciałbym wiedzieć, w którym banku najlepiej zakładać konto, tak zeby jak najmniej zapłacić za przelewy itp ? Serdecznie dzięi za jakiekolwiek info  .  iwo: 4 all
|
Do góry
|
|
|
|
#50820 - 02/01/2004 00:41
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2002
|
Czy ktos moze to przelozyc z ichniego na nasze  bo po Sylwestrze ciezko sie mysli "We contact you regarding a significant change in the credit card withdrawals rules (refunds) to VISA cards. As a result of new specific Visa International regulations, starting January 1st 2004, all refunds on deposits made with Visa issued cards will be restricted and the number of credit card withdrawals will be significantly decreased. We would like to sincerely apologize on ours as well on our payment provider's behalf for any inconvenience caused to you by this matter and we hope that you understand that the above-mentioned restrictions are beyond our control. Should you have any questions or concerns, please, do not hesitate to contact us." Dzieki. Wszystkiego najlepszego w 2004 roku, samych trafnych typowań  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50821 - 02/01/2004 04:13
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bucik17: [qb]Czesc słuchajcie czy wpłacał ktos do GB kwote 1000Euro lub zblizoną ? Bo Kończe osiemnastke bardzo niedługo i chciałbym wpłacić tam kasę, tylko boję się żeby nie tracić kasy. No i jeszcze chciałbym wiedzieć, w którym banku najlepiej zakładać konto, tak zeby jak najmniej zapłacić za przelewy itp ? Serdecznie dzięi za jakiekolwiek info  .  iwo: 4 all[/qb][/QUOTE]€1000 jest OK w GB, bardziej obawiaj się o trafne typy.  A jeden z lepszych i najtańszych banków to mBank.
|
Do góry
|
|
|
|
#50822 - 02/01/2004 06:35
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lukas276: [qb]Czy ktos moze to przelozyc z ichniego na nasze  bo po Sylwestrze ciezko sie mysli "We contact you regarding a significant change in the credit card withdrawals rules (refunds) to VISA cards. As a result of new specific Visa International regulations, starting January 1st 2004, all refunds on deposits made with Visa issued cards will be restricted and the number of credit card withdrawals will be significantly decreased. We would like to sincerely apologize on ours as well on our payment provider's behalf for any inconvenience caused to you by this matter and we hope that you understand that the above-mentioned restrictions are beyond our control. Should you have any questions or concerns, please, do not hesitate to contact us." Dzieki. Wszystkiego najlepszego w 2004 roku, samych trafnych typowań  iwo: [/qb][/QUOTE]Kontaktujemy sie z Panem/Pania w sprawie znaczacej zmiany dotyczacej zasad wyplat na karte kredytowa VISY. Jako wynik nowych, specyficznych uregulowan organizacji VISY, poczawszy od 01.01.2004 wszystkie zwroty wplat dokonanych za pomoca karty VISA beda ograniczone jak i rowniez bedzie znacznie ograniczona liczba wyplat na karte VISA. Chcemy bardzo Pana/Pania przeprosic w imieniu wlasnym jak i naszego operatora finansowego za jakiekolwiek utrudnienia wynikle z powyzszego i mamy nadzieje ze Pan/Pani zrozumie ze powyzsze ograniczenia sa poza nasza kontrola. Jesliby Pan/Pani mial do nas jakiekolwiek pytania lub watpliwosci, prosze nie wahac sie do nas napisac
|
Do góry
|
|
|
|
#50824 - 02/01/2004 16:34
|
enthusiast
|
I jeszcze coś, mam jeszcze kilka pytań i jestem p[ewien że znajde odpowiedzi w tym temacie tylko w poprzednich wersjach  . Chodzi o to że cęść 5 i 6 mamy tutaj, a cy ktoś moze przesłać link gdzie znajdę poprzednie wczęści znaczy 1, 2, 3 i 4 ? Wielkie THX dla osoby która da znać  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50825 - 02/01/2004 16:57
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bucik17: [qb]typy wykupie i zapewne domyślasz się od kogo więc będą raczej dobrej jakości[/qb][/QUOTE]No pozostaje mieć nadzieję, że będą  bo inaczej podwójnie w plecy
|
Do góry
|
|
|
|
#50828 - 02/01/2004 20:51
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bucik17: [qb]qwerty słuchaj, typy wykupie i zapewne domyślasz się od kogo więc będą raczej dobrej jakości, jeszcze pytanie wszyscy mówią że albo INTELIGO albo mBank zajdę do obydwu i się dopytam, jeszcze w sprawie wypłacania kasy, czy zdenerwuje się szybko GB jeśli wypłace 300Euro lub zblizoną kwote do tej miesięcznie , mogą mnie za to zablokować lub walnąć ograniczenia za takie kwoty ?  iwo: 18 dni do 18-stki  [/qb][/QUOTE]Zajść możesz tylko wirtualnie.  Uważam, że dobrym wyborem jest mBank, który w porównaniu do Inteligo ma tylko jeden minus: eKarta (a tylko tym można wpłacać) kosztuje 25 zł na rok. W Inteligo nie trzeba nic dokupywać, gdyż ich Electron służy również do zakupów online, ale też nie wszędzie działa. Poza tym, odbieranie przelewów zagranicznych to koszt 11 zł -- mBank nic nie pobiera. W GB nie będzie problemów z wypłacaniem kwot trzycyfrowych miesięcznie.
|
Do góry
|
|
|
|
#50830 - 02/01/2004 23:36
|
enthusiast
Meldunek: 21/09/2003
|
:5gw: WPŁACANIE I WYPŁĄCANIE! Może komuś to pomoże, ja kiedyś szukałem tutaj takiej pomocy ale gówno znalazłęm.  Gamebookers to super bukmacher. Kupony podliczają odrazu po skończonym meczu (czołowe ligi europejskie góra 5 minut po meczu). Jedyną ich wadą są nieraz małe kursy, ale za to mają oferte nieporównywalną do Expekta czy Unibetu.  Kase wpłaciłem do nich przez http://www.moneybookers.com . Najperw załóżcie konto na http://www.moneybookers.com a nastepnie w opcjach wpłat na gamebookers.com wybierzcie ten bank, dalej wszystko powinniscie wiedziec. Teraz jeżeli wpłacicie pieniadze na konto w http://www.moneybookers.com automatycznie przeleja sie pieniadze na gamebookers.com .Przy wplacie prowizji nie bylo (nie zauwazylem znacznej straty kasy). :rolleyes: Wypłaty też działają! Prześlijcie wpierw scana dowodu osobistego lub jakiegoś innego na ich maila i dopiszcie wasze dane, po dniu powinni udostepnic wam funkcje wypłacania. Dokonuje sie je rowniez za pomoca http://www.moneybookers.com. W opcjach wyplaty na gamebookers.com dajemy na wyplate przez http://www.moneybookers.com i wpisujemy ile chcemy wyplacic. W ciagu jednego dnia pieniadze znajda sie na http://www.moneybookers.com. Teraz z własnego konta na http://www.moneybookers.com robimy przelew na swoje konto i zrobione. Czekamy na kase. Za przelew na koto zabrali mi około 2 EURO.  al: Kasa przyjdzie na konto w ciagu 2-5 dni.
|
Do góry
|
|
|
|
#50831 - 02/01/2004 23:52
|
enthusiast
|
Krzywka masz jakieś info które ci daje taki sposób myślenia ?
|
Do góry
|
|
|
|
#50833 - 03/01/2004 02:33
|
enthusiast
|
Top nienapędzaj mi stracha, bo swoich typów nie bede grał za takie sumy, dla mnie to mająek, od lutego zacznę jak już będe miał wszystko założone, potrzebne mi linki do poprzednich tematach o tytule Gamebookers.com części mniejsze od ok części 5 czyli część 4, 3, 2, 1  . Wielkie dzięks za info, mam nadzieje ze tam wszystko znajdę, jeśli nie to bede się dopytywał ludzi o wszystko. Mam nadzieje ze ta osoba która podaje typy nie zrezygnuje z tego, bo ja odpalam dopiero od lutego plan, a jak już wspominałem, nie będe grał za takie kwoty swoich typów, więc jestem dobrej nadziei  . Tylko troche się boje wpłacić tą kase bo to kupa szmalu jak dla mnie, ale jakoś to bedzie. TRZYMAJCIE SIE CHŁOPAKI I OGRYWAĆ BUKÓW !!!  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50834 - 03/01/2004 02:49
|
enthusiast
|
Jeszcze jedno pytanie czy gdy walnę kase przelewem bankowym to ile odbiorą mi kasy, jeśli ktoś wie bardzo proszę o podpowiedź, chodzi mi o procenty, jaką pobiorą prowizję w procentach od kwoty wpłacanej ?
|
Do góry
|
|
|
|
#50835 - 03/01/2004 19:37
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bucik17: [qb] TRZYMAJCIE SIE CHŁOPAKI I OGRYWAĆ BUKÓW !!! [/qb][/QUOTE]Nie wiem czy jakiś buk został lub zostanie kiedykolwiek ograny. Nie bierzcie tego broń Boże do siebie ale czasami trudno oprzeć się wrażeniu, że 90% obstawiających to banda debili. Jak doszedłem do tak kontrowersyjnych wniosków? Przykład z chociażby przed chwili. Gram sobie Watford-Chelsea live na p2p. Do końca meczu 4 minuty. Ktoś wystawił remis za 1.18, który schodzi jak ciepłe bułeczki. Nikt się zupełnie nie przejmuje faktem, że ja wystawiłem 1X za 1.30, a co tam. Jest remis to gramy remis! 
|
Do góry
|
|
|
|
#50836 - 03/01/2004 19:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Bucik17: [qb] TRZYMAJCIE SIE CHŁOPAKI I OGRYWAĆ BUKÓW !!! [/qb][/QUOTE]Nie wiem czy jakiś buk został lub zostanie kiedykolwiek ograny. Nie bierzcie tego broń Boże do siebie ale czasami trudno oprzeć się wrażeniu, że 90% obstawiających to banda debili. Jak doszedłem do tak kontrowersyjnych wniosków? Przykład z chociażby przed chwili. Gram sobie Watford-Chelsea live na p2p. Do końca meczu 4 minuty. Ktoś wystawił remis za 1.18, który schodzi jak ciepłe bułeczki. Nikt się zupełnie nie przejmuje faktem, że ja wystawiłem 1X za 1.30, a co tam. Jest remis to gramy remis!  [/qb][/QUOTE]zauwazylem dokladnie to samo i chyba najlepiej jest wystawiac kursy na 0:0 w momencie gdy padly juz bramki 
|
Do góry
|
|
|
|
#50838 - 03/01/2004 19:57
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka: [qb](...)Ktoś wystawił remis za 1.18, który schodzi jak ciepłe bułeczki. Nikt się zupełnie nie przejmuje faktem, że ja wystawiłem 1X za 1.30, a co tam. Jest remis to gramy remis!  [/qb][/QUOTE]Samobójca  [/qb][/QUOTE]Chciałem żeby zeszło natychmiast bo miałem bardzo korzystne transakcje po drugiej stronie (Chelsea)  i postanowiłem zmniejszyć ryzyko. Ale okazało się, że nawet tak kosmiczny kurs nie zabezpieczył mnie przed nerwową końcówką.
|
Do góry
|
|
|
|
#50839 - 04/01/2004 03:48
|
enthusiast
|
Krzywka, chyba mnie nie zrozumiałeś mówiąc OGRYWAJCIE BUKMACHERÓW miałem na myśli to żeby ciąć ich z kasy a nie ograć całkowicie, to raczej jest niemożliwe...  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#50840 - 04/01/2004 14:38
|
enthusiast
|
Dzięki jabolukas, troche mi to pomogło  . Mam nadzieje ze duzej kasy mi nie pobiorą od wpłaty  .
|
Do góry
|
|
|
|
#50842 - 06/01/2004 05:16
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wychowany_Na_Nalewce: [QB]hehm chcialbym zobaczyc tego klienta co mu sie ponoc udalo wplacic eKarta mbanku do GB bo ja jakos sie mecze na wszystkie sposoby ponad godzine i nic no to albo ja jestem glupi albo ten koles mial jakas zlota karte albo sie nie da po prostu  liczylem ze sosik elegancko do buka wplynie a tu error i trzeba jutro znowu pieszo do sts i profa zapierdzielac a mroz jest srogi QB][/QUOTE]Mi się udało wpłacić. Co prawda było to już jakiś czas temu. Kilka dni temu mój kumpel wpłacał ekartą i poszło bez problemu. Może to ty jesteś jakiś awaryjny? scottie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|