Opcje tematu
#49344 - 06/12/2003 02:20 gdzie ile kosztuje przelew? co z rozna waluta w banku i u booka ? pomozcie szybko
Anonymous
Unregistered

Z góry dziekuje za pomoc dobrzy ludzie.

1.Jestem o krok od wplacenia kasy do BetandWin ,ile wynosi tak koszt przelewu i jakie sa warunki przelewu?

2.Co mam zrobic jesli posiadam konto bankowe w walucie zlotowki a w betandwin wybralem USD , czy w trakcie przelewu "oni" jakos to zalatwia, czy pobiora od tego jakas kwote?

teraz z dołu dziekuje za udzielona pomoc, zycze szczescia, ps. jakie sa njlepsze strony z typami ekspertow, interesuja mnie zarwono platne jak i nieplatne

Do góry
Bonus: Unibet
#49345 - 06/12/2003 02:27 Re: gdzie ile kosztuje przelew? co z rozna waluta w banku i u booka ? pomozcie szybko
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał adachoj:
[qb]Z góry dziekuje za pomoc dobrzy ludzie.

1.Jestem o krok od wplacenia kasy do BetandWin ,ile wynosi tak koszt przelewu i jakie sa warunki przelewu?

2.Co mam zrobic jesli posiadam konto bankowe w walucie zlotowki a w betandwin wybralem USD , czy w trakcie przelewu "oni" jakos to zalatwia, czy pobiora od tego jakas kwote?

teraz z dołu dziekuje za udzielona pomoc, zycze szczescia, ps. jakie sa njlepsze strony z typami ekspertow, interesuja mnie zarwono platne jak i nieplatne[/qb][/QUOTE]1. spytaj w swoim banku
2. musisz zrobic przelew w USD z Twojego konta (Twoj bank zabierze zlotowki a przesle dolary)

Do góry
#49346 - 06/12/2003 02:30 Re: gdzie ile kosztuje przelew? co z rozna waluta w banku i u booka ? pomozcie szybko
Anonymous
Unregistered

czy koszt przelewu jest zalezny od banku???????? wiec ile bedzie dla lukasa ile dla PKO , czy moze ktos podac dokladne przykladowe pogladowe kwoty? Mireja dzieki za pomoc.

Do góry

Moderator:  rafal08