Witam serdecznie
Z zaciekawieniem przyglądam się od jakiegoś czasu wymianie poglądów na tym forum i staram się poukładać sobie te wszystkie informacje. Od kilku lat czynnie zajmuje się analizą multilotka, ale od czasu kiedy trafiłem na tą stronę podarowałem sobie lotto całkowicie. Z zaciekawieniem przeglądam tematy, w których koledzy dyskutują na temat różnych systemów gry oraz sposobów typowania i muszę stwierdzić, że teoria pokrywa się w znacznej części z moimi wcześniejszymi spostrzeżeniami z lotto. Chodzi między innymi o progresję i wszystkie sposoby gry na remisy itp. czyli wszystko co ma związek z grą pod statystykę. Metoda ta jest zasadniczo skuteczna, lecz większość moich kolegów wtopiło w ten sposób gry(progresja) dużo pieniędzy na multilotku. Jestem więc zdania, że gra w tzw. single jest najpewniejszą metodą gry, lecz tylko dla zdyscyplinowanych inwestorów, nie dających ponieść się emocjom. Ponieważ jak zaznaczyłem na wstępie w bukmacherce jestem nowicjuszem, zwracam się z zapytaniem czy koledzy znają jakieś ciekawe linki dotyczące szeroko rozumianej teorii gry w zakłady sportowe tj. np. Kelly Formuła itp, koniecznie polskojęzyczne. Może posiadacie jakieś ciekawe opracowania dotyczące ww problemu.
Pozdrawiam.