#481287 - 26/04/2006 16:53
Re: mbank
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#481288 - 10/05/2006 13:37
|
stranger
Meldunek: 13/11/2005
|
Witam założyłem konta w bet24 na ojca i brata,i obrocilem ich darmowym bonusikiem ,tak ze na kazdym koncei mialem po 300zł,niestety ani ojciec ani brat nie maja karty kredytowej wiec poprosiłem kolegow,i tak na jednym koncie mialem nr karty kolegi z inteligo a na drugim nr karty kolegi z mbanku,i na konto inteligo przyszly pieniadze po kilku dniach,nastepnie zalozyli blokade i po 30 dniach ja sciagneli i pieniazki dostalem,natomiast na mbanku minelo juz 21 dni i nie ma sladu na karcie kolegi,co moge zrobić?napisać im emaila i poprosić o zwrot na konto? czy moze zapytać dlaczego nie ma środkow?normalnie to bym z ich meczyl juz po tygodniu czemu nie ma srodkow,ale ze wzgledu na to ze karta i konto sa na 2 rozne osoby to nie wiem co zrobic, z gory bardzo dziekuje za sugestie
|
Do góry
|
|
|
|
#481289 - 10/05/2006 13:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2004
|
Quote:
Witam założyłem konta w bet24 na ojca i brata,i obrocilem ich darmowym bonusikiem ,tak ze na kazdym koncei mialem po 300zł,niestety ani ojciec ani brat nie maja karty kredytowej wiec poprosiłem kolegow,i tak na jednym koncie mialem nr karty kolegi z inteligo a na drugim nr karty kolegi z mbanku,i na konto inteligo przyszly pieniadze po kilku dniach,nastepnie zalozyli blokade i po 30 dniach ja sciagneli i pieniazki dostalem,natomiast na mbanku minelo juz 21 dni i nie ma sladu na karcie kolegi,co moge zrobić?napisać im emaila i poprosić o zwrot na konto? czy moze zapytać dlaczego nie ma środkow?normalnie to bym z ich meczyl juz po tygodniu czemu nie ma srodkow,ale ze wzgledu na to ze karta i konto sa na 2 rozne osoby to nie wiem co zrobic, z gory bardzo dziekuje za sugestie
i znów multikonto 
|
Do góry
|
|
|
|
#481290 - 10/05/2006 14:19
|
stranger
Meldunek: 27/11/2005
|
Quote:
najprawdopodbniej skapneli sie i jednyne co mozesz zrobic, to zapomniec o tych 600zl i cieszyc sie, ze masz 300zl ze swojego konta ... takie sa skutki zakladanie wielu kont 
|
Do góry
|
|
|
|
#481292 - 11/05/2006 11:40
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/09/2003
|
Quote:
witam. mam pytanie. zgubilem stara liste haseł jednorazowych. Wiem jednak ze zapewno ktos z rodziny przyapdkiem ja wyrzucil:/ zamowilem nowa liste. Stara usunelem i zabrałem sie do aktywacji nowej listy jednak... widze ze potrzeba wpisac ostatnie hasło ze starej listy... ktorej nie mam:/ wiec co mam zrobic zeby aktywowac ta liste??? Prosze o odp.Pozdrawiam
zadzownic na infoline, i Pani ci aktywuje nowe liste
|
Do góry
|
|
|
|
#481295 - 13/05/2006 23:18
|
enthusiast
Meldunek: 21/04/2005
|
witam konto w mbanku mam jakeis 2lata ostatnio zalapalem sie na jakas promocje i mi wyroili karte kredytowa za free z kredytem 1500zl fajna sprawa wplaty do bukow natychmiastowe a pytanie jak bedzie z wyplata powiedzmy mam limit 1500zl kredytu do buka wplacam z tego 500zl (zchodzi mi z tego limitu a nie ze stanu konta) gram i wplacam np 1000zl (zwrot na karte) to jak to bedzie wygladac ten zwrot na karte ? 500 przejdzie mi na splate kredytu a drugie 500 zasili stan konta czy jak ? troche mnie to zastanawia.. pozdrawiam !
|
Do góry
|
|
|
|
#481296 - 14/05/2006 05:44
|
old hand
Meldunek: 06/11/2005
|
Quote:
Dobrze Ci tak multikontowcu!!! Szkoda że sie nie pochytali na tym drugim koncie bo byłbyś w plecy i miałbyś nauczkę oszuście pie****. Jak ja nienawidzę takiego cwaniactwa... Normalnie nie potrafi wygrać to bawi sie w bonusy... A potem promocja jest ale nie dla Polaków... multikontowcy !!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#481298 - 15/05/2006 08:55
|
stranger
|
zazdrosny jesteś hanysie pier...? czy poprostu taki poj... juz sie urodziles?
|
Do góry
|
|
|
|
#481299 - 15/05/2006 09:02
|
old hand
Meldunek: 06/11/2005
|
Quote:
zazdrosny jesteś hanysie pier...? czy poprostu taki poj... juz sie urodziles?
Jesteś zwykłym złodziejem a to co robisz można podciągnąć pod odpowiedni paragraf. A jak dalej będziesz tak skakał to możesz sie doigrać. Nie różnisz sie niczym od tych w sejmie i rzadzie więc nie rozumiem czemu tu siedzisz i bawisz sie w bonusy zamiast razem z nimi kraść miliony... 
|
Do góry
|
|
|
|
#481301 - 15/05/2006 09:28
|
stranger
|
Quote:
Mam pytanie czy posty typu ukosa świadczące o wielu kontach i innych pseudo graczy zawsze będą spotykać się z brakiem odzewu adminów??? Przeciez takie coś to zwykłe złodziejstwo i powinno się karac banami na długi długi czas!!!
po co odpowiadałeś na ten post,nic nie wniosłeś do dyskusji,pewnie podjarałeś sie że nabiłeś sobie posta,sam zaczołeś supać wyzwiskami,więc sie zastanów chłopie.
pytanie do adminów:czy 2 posty pisane po sobie przez tego samego użytkownika nie powinny być karane upomnieniem?
|
Do góry
|
|
|
|
#481302 - 15/05/2006 09:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
|
Quote:
Quote:
Mam pytanie czy posty typu ukosa świadczące o wielu kontach i innych pseudo graczy zawsze będą spotykać się z brakiem odzewu adminów??? Przeciez takie coś to zwykłe złodziejstwo i powinno się karac banami na długi długi czas!!!
po co odpowiadałeś na ten post,nic nie wniosłeś do dyskusji,pewnie podjarałeś sie że nabiłeś sobie posta,sam zaczołeś supać wyzwiskami,więc sie zastanów chłopie.
pytanie do adminów:czy 2 posty pisane po sobie przez tego samego użytkownika nie powinny być karane upomnieniem?
idz pozakładaj pare kont 
|
Do góry
|
|
|
|
#481303 - 16/05/2006 16:17
|
veteran
Meldunek: 23/12/2001
|
Quote:
Witam
Ze 2 tygodnie temu zamowilem sobie e-karte. Ladna, zielona i przezroczysta przyszla do mnie jakies 5 dni temu. Jednak, abym mogl robic przelewy do bukow potrzebny jest mi jeszcze kod CVV2, ktory mial przyjsc osobnym listem, jednak do tej pory do mnie nie dotarl. Ile wy czekaliscie na ten kod? Bo nie wiem, czy mam jeszcze kilka dni poczekac, czy interweniowac juz w mbanku.
pozdr.
Mam podobne pytanie, bo właśnie dzisiaj otrzymałem eKartę i chciałem spytać co dalej mam robić? I co z tym kodem CVV2?
PS Gdzie są modowie?
|
Do góry
|
|
|
|
#481305 - 24/05/2006 12:08
|
stranger
Meldunek: 14/03/2005
|
Quote:
witam od tygodnia mam konto w mbanku i mam pytnako ile idzie kasa do gamebookers ?! wplacal ktos wogole z mbanku do tego buka ?
Ja robilem przelew z mBanku do Betguna i kasa szla niecale 24h
|
Do góry
|
|
|
|
|
|