Grzegorz chłopie przez własną głupotę naważyłeś sobie piwa i teraz musisz je wypić . Słuchaj to nieważne , jaką firmą jest
Sportingbet
a jaką Expekt , ważne jest ,że do pieniędzy nie miałeś żadnych praw i takie są fakty. Teraz nie szukaj usprawiedliwienia dla własnej chciwości i glupoty . Powiedz na co liczyłeś ,że Anglicy dadzą ci parę tysięcy euro na ładne oczy ? . Świętych Mikołajów na Świecie nie ma niestety , a twoje tłumaczenia są żałosne np w stylu " wtopiłem tam sporo kasy a więc powinni to uwzglednić albo expekt to be , a
Sportingbet
to cacy bo dał parę groszy uczciwemu graczowi . Skąd wiesz , że Expekt by ci nie dał jakbyś odpowiednio czasowo zareagował na ich błąd ?. Niestety wolałeś udawac wariata i pieniądze , które przyszły ci przez przypadek inwestowałeś u innych buków przegrywając ogromne sumy u innych buków . To tak się robi?.
, gra się za nie swoje. Gdy Expekt upomniał się o swoje pieniądze ty opisujesz całą sprawę na forum licząc na wsparcie graczy bo wiesz dokładnie ,że buk ten ma zła opinię na forum mecz i nie tylko . Warto wspomnieć o niemiłych odpowiedziach supportu na zadane pytania.
Pisałem już na początku ,ze osobiście gram tam długo i nigdy mnie nie oszukali . Widzę dwa wyjścia dla rozwiązania sytuacji ;
1. JEZELI JESTES PEŁNOLETNI WEŻ KREDYT Z BANKU JAK CI NIE ODPUSZCZĄ
2. MOŻE MY CI POMOZEMY NP DOBROWOLNA SKŁADKA OD FORUMOWICZOW DLA CIEBIE .
3 MYSLE ZE JESTES ROWNY GOSC , ALE WPADLES W SZATAŃSKĄ CHCIWOŚĆ
POZDRAWIAM .