Strona 15 z 21 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 20 21 >
Opcje tematu
#480649 - 11/01/2006 14:20 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
papa_smerf Offline
addict

Meldunek: 11/01/2006
Quote:

expekt wycina cala konkurencyja w pień ze sie tak wyraze.sa the best!!!!!

co raz gorzej sie ponizasz i ponizasz.... czlowieku oszczedz sobie wstydu, jestes zerem, spalonym PRLowską menda wyslana przez kolejne swiatowe gowno jakim jest exp, co mowie na podstawie wlasnych doswiadczen z ta "swietna" firma... piotr34 twoje wypociny tylko niszcza normalnym ludziom wzrok, a takie namowy na kredyty, zrzutki itp aby oddac expowi kase to sobie wiesz gdzie wsadzic mozesz. nie nawidze tego pokroju istot i zachowan, jakbym wrocil do PRLu... w sumie exp to jeden wielki kołchoz - taki komentarz z mojej autopsji jako dawneeego gracza.

Do góry
Bonus: Unibet
#480650 - 11/01/2006 14:22 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
zyziek_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
SPRAWA DLA REPORTERA

Do góry
#480651 - 11/01/2006 15:22 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
mara Offline
member

Meldunek: 14/01/2005
Quote:

Wygląda na to że piotr znowu sobie pociągnął z węzyka w pracy, polecam dzisiaj posprawdzać swoje konta w moneybookers a nóż widelec....

Do góry
#480652 - 11/01/2006 15:26 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
tapirN Offline
member

Meldunek: 28/10/2004
Może pan Bogdan Stańczak dysponuje jakąś ciekawą poufną korespondencją, którą ma ochotę ujawnić?

Do góry
#480653 - 11/01/2006 15:34 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
Quote:

EXPEKT jest w porzadku jedynie pokera spierdolili na calej lini!

Do góry
#480654 - 11/01/2006 16:36 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
grzegorz Offline
addict

Meldunek: 29/10/2004
Szczerze z expektem mialem kilka dorbnych nieporozumien swego czasu - natomiast czesto im sie zdarza ze w historii masz ok podliczone a do konta dopisuja mniej kasy (na forum bylo parenascie razy) takze jak kazdy zacznie swoje liczyc bedzie lepiej bo roznie to z nimi bywa naprawde. A pan piotr34 to rzeczywiscie niezly jajcarz takie spamowanie tego watku expekt najlepszy expkt to expekt sro to sie nadaje do innego watku o expekcie albo pod bana podchodzi

Do góry
#480655 - 11/01/2006 17:01 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Sledze sobie ten watek i kilka rzeczy mnie zastanawia:

1. Temat powstal "w kwestii prawnej" dotyczacej przypadku grzegorza i w takim razie po co Wam potwierdzenie/zaprzeczenie zwiazku piotra z expektem? Ten zwiazek jest oczywisty, ale naprawde nic nie wnoszacy dla rozwiazania problemu grzegorza.

2. Post factum bardzo latwo twierdzic, ze "expekt to zlodzieje" - kto ma watpliwosci powinien deponowac srodki w powaznych firmach, a od potencjalnych "zlodzieji" trzymac sie z daleka - to najlepszy sposob na unikniecie problemow. Jezeli tam gracie, mimo swiadomosci potencjalnych problemow, to ... wspolczuje.
Nie pisze tego, zeby bronic expekt, to sie dotyczy kazdej sfery naszego zycia - masz mozliwosc bezbolesnego unikniecia problemow, to ... ich unikaj.

3. Fakty sa nastepujace: expekt przelewa za duzo pieniedzy, grzegorz sporo "przepuszcza" (swiadomie jak sadze), expekt chce zwrotu, grzegorz powinien oddac.

Podstawowe pytanie to jak lub skad?
Pytanie pomocnicze to co mu zrobia jak nie odda?

I o tych dwoch kwestiach powinna toczyc sie dyskusja... IMHO rzecz jasna.

Pozdrawiam

Do góry
#480656 - 11/01/2006 17:26 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
grzegorz Offline
addict

kurson: potwierdzenie zwiazku o tyle nam daje ze: expekt stosuje jak widac praktyki godne pozalowania, dwa to skoro oni wycinaja takie numery tu jakies zrzutki czy cos a nie potrafia zabrac jasno glosu w tej sprawie to sorry ale cos tu jest nie tak. Ja od poczatku pisalem o ugodzie a piotr zaczal sciemniac niewiadomo o czym zamiast isc w ta strone idzie sie zastanowic czy isc na ugode czy zastosowac: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ew. catch me if You can

Do góry
#480657 - 11/01/2006 17:29 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Quote:

a korzysc osiagnie tylko Expekt bo jak znam zycie to w ciagu dwoch dni tej dyskusji zarejestrowalo sie tam przynajmniej kilku klientow liczacych na "manne z nieba", nie chce knuc tu spiskowych teorii ale ta historia jest tak maloprawdopodobna ze az mnie skreca jak sobie pomysle o tym ze ktos tu Wami manipuluje

Ja sądzę, że ten post to jedna wielka antyreklama expekta. Bo bukmacher, który nie potrafi prawidłowo wypłacić wygraną graczowi to po prostu jest żenujący. Mogą zatem nie tylko mylić się na korzyść ale też na niekorzyść gracza, choć gracz ma większe szanse na odzyskanie pełnej wygranej .. znacznie większe ..

Do góry
#480658 - 11/01/2006 17:33 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Zaczyna mnie irytowac ten temat.
Grzegorz zachowuje sie conajmniej dziwnie biorac pod uwage kwote ktora przywlaszczyl, pelen luz, caly dzien drazysz temat, emocjonujesz sie Piotrem ktory moze ma cos wspolnego z bukmacherem, a moze nie, tylko co z tego dla Ciebie wynika??
spodziewasz sie dobrych rad?? trzeba bylo pytac w chwili jak pieniadze Ci sie pojawily na koncie, a nie jak Ci sie zrobil smrod kolo dupska.
Nie wiem czego sie spodziewasz po tym temacie ale zachowujesz sie jakbys niespecjalnie byl przejety cala sytuacja, moze i slusznie ale wiem jedno, nie tak sie zachowuja ludzie ktorym wiadro z pieniedzmi zapelnilo sie po brzegi, nie wiem czy mnie dobrze zrozumiesz...

Do góry
#480659 - 11/01/2006 17:59 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
grzegorz Offline
addict

sorry biszop ale co mam robic siedziec w kacie i plakac? czekam na expekt zeby cos napisal to oni sie zachowuja jakby im to latalo - po 4 tygodniach przychodza z zadaniem zwrotu kasy, ja sie teraz zastanawiam czy nie wygralem tego w swiatecznym kalendarzu bo byl takowy glowna nagroda 15000 EURO !!!

Do góry
#480660 - 11/01/2006 18:01 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
grzegorz Offline
addict

"Witamy

Szanowny Panie, sprawa jest w trakcie realizacji , kontaktujemy sie rowniez z Moneybookers, prosimy o cierpliwosc."

No jednak cos sie dzieje...

Do góry
#480661 - 11/01/2006 18:24 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
papa_smerf Offline
addict

to co zostalo zablokowane na mb na pewno zostanie zwrocone do expa, nie pokryje calosci, ale do balansu mb 0,00 eur cie zrowna majac na uwadze dobro "lepszego" klienta dajacego duzy przeplyw jakim jest exp, a nie z zenujacym limitem indywidualne konto mb polaczka, na dodatek to exp jest przez swoj blad ofiara - kolejny argument za expem dla mb.

z drugiej strony pieniadze nie wazne jak ale od momentu trafienia na twoje mb naleza do ciebie, mb to zaufana globalna instytucja, zwracajac zablokowana kase expowi w pewnym sensie moze sie narazic i zniszczyc swoj wizerunek. moga tez wyjsc z zalozenia ze nie wytyczysz im procesu i bedziesz cicho, czyli oddajac kase expowi, to co zostalo, bedzie dla nich lepszym rozwiazaniem... tu jest wiele niescislosci, bo tak jak exp moze cie podac do sadzenia o przywlaszczenie majatkowe, to za to mb zabierajac formalnie juz twoja kase z twojego mb... tez moze byc w sadzie z powolania twojego.

gdybys 100% tej kasy wyslal se na mbank, inteligo i jakis jeszcze polski bank to exp moglby sie ugryzc w tyl..k. exp jest nielegalny na terenie polski, u nas zaklady online sa zabronione, exp by byl na straconej pozycji i nawet nie probowal toczyc sprawy, bo by zostal dobitnie zbanowany na calym rynku RP. polskie banki tez by ani 1 zl nie oddaly, nasze banki to nie to co mb, ktore raczej ulegnie expowi. Exp by musial cie podac pod prawo RP, a tu jest przegrany tylko jeden = exp. no ale nie wyplaciles calego do bankow w polsce, wiec wg mnie to co zostalo w mb juz mozesz zaliczyc do "strat" (czy tak to mozna w ogole nazwac heh)

Do góry
#480662 - 11/01/2006 18:29 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
Wahi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/09/2003
kolejny zarejestrowany dzis niedlugo sie dowiemy kogo to klon :P

Do góry
#480663 - 11/01/2006 18:44 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
XsebaX Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/08/2004
Quote:

i z tego wzgledu szacunek dla expekta od nas wszystkich sie należy. Zakladajcie tam konta to jest najlepszy buk na swiecie .

moze nie na temat. ale najlepszy buk na swiecie nie ma nieustannych awari technicznych swojego serwisu, ktore powtarzaja sie nieustannie od 4 dni w porach najwiekszej aktywnosci, jesli chodzi o wydarzenia sportowe.
moze warto byloby o tym pomyslec a nie wypisywac zdanie, ktore nijak sie ma z rzeczywistoscia?

Do góry
#480664 - 11/01/2006 22:23 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
inzynierk Offline
na zawsze POLSKA

Meldunek: 19/11/2004
Quote:

"Witamy

Szanowny Panie, sprawa jest w trakcie realizacji , kontaktujemy sie rowniez z Moneybookers, prosimy o cierpliwosc."

No jednak cos sie dzieje...

Mysle, ze wspolnie z mb wykonaja proste dzialanie odejmowania: 17000 - (kwota na mb) = (kwota do zwrotu) i o tyle skonkretyzuja swoje oczekiwania, pozniej zadania, pozniej prawnicze pogrozki, a pozniej ... pogrozki przekaze Ci jakis ABS z "firmy windykacyjnej" - przynajmniej ja takiej firmy poszukalbym na miejscu expekta.
Nikt nie jest swiety, expekt na pewno nie, ale jesli oszukales cwaniakow na niemala sumke, to nie licz na latwy final.

Trafil swoj na swego

Do góry
#480665 - 11/01/2006 22:27 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
nathan Offline
veteran

Meldunek: 03/09/2002
grzegorz - dobrze zrobiles w zasadzie, malo tego powinienes zrobic dzika awanture mb, ze jakim prawem zablokowali Ci konto?! Nie ich zasrana sprawa skad masz pieniadze. Jesli buk Ci wyplaca na konto to sa Twoje i juz. Powinni z Toba sie niezwlocznie skontaktowac i zapytac o zdanie czy wogole moga cos takiego zrobic (blok). Poprostu zdyskredytowali se zapewne w oczach wielu uzytkownikow. Oto jakas instutucja wyplacila za duzo kasy komus i oni bez mrugniecia okiem blok na konto robia. Kompletna bzdura.

piotrze34 - Jesli tak bardzo forsujesz haslo "nie Twoje nie rusz" to jak nazwiesz zawlaszczenie sobie nie swoich pieniedzy przez moneybookers w tym przypadku? Przeciez taki czas zwloki, w ktorym zamrozili ta kase oni spokojnie wykorzystuja sobie na zarobku inwestujac w jakiekolwiek krotkoterminowe lokaty i zarabiajac na NIE SWOICH PIENIADZACH! (powszechnie znana praktyka w bankach)

Dalej. Expekt zlodziejskie nasienie number 1. Gracze stawiaja swoja kase, wygrywaja zaklad i dowiaduja sie po zakonczeniu zdarzenia, ze jednak przegrali bo szanowany i "taki super" buk jak o nim piszesz, zmienia po zakonczeniu zdarzen regulamin! Zlodziejstwo w najczystszej postaci! Moze o tej sprawie napisz w przerwie sluchania Radia Maryja.... chetnie poczytam.

Do góry
#480666 - 11/01/2006 22:28 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
papa_smerf Offline
addict

prawnie exp moze tylko.... placem pogrozic finalnie moze wynajac mafie i "pogrozic" fizycznie hehehe adres itp itd ma delikwenta w postaci grzegorza.

Do góry
#480667 - 11/01/2006 22:32 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
papa_smerf Offline
addict

Quote:

grzegorz - dobrze zrobiles w zasadzie, malo tego powinienes zrobic dzika awanture mb, ze jakim prawem zablokowali Ci konto?! Nie ich zasrana sprawa skad masz pieniadze. Jesli buk Ci wyplaca na konto to sa Twoje i juz. Powinni z Toba sie niezwlocznie skontaktowac i zapytac o zdanie czy wogole moga cos takiego zrobic (blok). Poprostu zdyskredytowali se zapewne w oczach wielu uzytkownikow. Oto jakas instutucja wyplacila za duzo kasy komus i oni bez mrugniecia okiem blok na konto robia. Kompletna bzdura.

mb lubi blokowac konta, mi zablokowali z "automatu" konto za to ze na koncie dziewczyny podalem ten sam nr kom do powiadomien co na swoim mb... wiele jest blachych przypadkow blokady konta w mb. Zadzwonilem i z miejsca pani z support odblokowala mi konto. Tak jak tez pisalem - ta kasa co wpadla ci grzegorz na konto jest juz twoja, jesli mb ją zwroci do expa to mozesz im wytoczyc proces o najprostsza w swiecie - kradzież. A tego mb na pewno dla wizerunku by nie chciało.

Do góry
#480668 - 11/01/2006 22:33 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
nathan Offline
veteran

Meldunek: 03/09/2002
Jeszcze jedno ...ja na Twoim miejscu grzegorz, martwil i smucil bym sie z jednego tylko powodu, a mianowicie dlaczego wyslali 17,000.00E a nie 50,000.00E. Mowie calkiem serio

Bo co moze byc wazniejsze od tych 17 tys.??? ... 50 tys!!!

Do góry
Strona 15 z 21 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 20 21 >

Moderator:  rafal08