ja bym sie sklanial ku over 2.5 @1.95. mysle, ze kurs warty sprobowania a obie druzyny na pewno stac na strzelenie goli. watpie, zeby slask sie bronil przez caly mecz, a mysle ze moze stracic gola. wtedy sam zaatakuje no i moze byc ciekawie. jak szybko padnie bramka wtedy mozna sie zabezpieczyc i pozniej juz tylko ze spokojem ogladac mecz
no to kolejny raz Wenezuela w meczu miala farta underek siadl, na zero zagrali, szkoda karnych ale brawo za turniej final rzecza oczywista
probuje dzisiaj Dundee DNB - z obawy, ze Lenczyk moze zagrac na 0-0
Ja wiem czy Wenezuela miala farta.... w dogrywce 4 poprzeczki i gol nieuznany dla Wenenzueli i kilka setek na dokładke. Oni powinni dogrywke wygrac z 6-0
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: grajekkk
Originally Posted By: craax
no to kolejny raz Wenezuela w meczu miala farta underek siadl, na zero zagrali, szkoda karnych ale brawo za turniej final rzecza oczywista
probuje dzisiaj Dundee DNB - z obawy, ze Lenczyk moze zagrac na 0-0
Ja wiem czy Wenezuela miala farta.... w dogrywce 4 poprzeczki i gol nieuznany dla Wenenzueli i kilka setek na dokładke. Oni powinni dogrywke wygrac z 6-0
to byla ironia, bo wczoraj jak tu pisalem o Wenezueli to pewien Pan mi non stop zarzucal, ze gowno graja i maja tylko farta