Strona 12 z 13 < 1 2 ... 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#48080 - 15/12/2003 20:13 Re: Expekt.com [6]
Thiago Offline
veteran

Meldunek: 19/05/2003
no to teraz juz wogle przygrali w ********** *******e jade na STS! Oni przynajmniej nie maja problemow z komputerami. A nie banda lamerow. Nawet mistrzsotwa swiata u-20 nie zagram

Do góry
Bonus: Unibet
#48081 - 15/12/2003 20:15 Re: Expekt.com [6]
GerardYo Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
Pamietam jak dawno temu przybylem pod STS, a tu zamkniete i pisze kartka, ze z powodu awarii punkt nie czynny- przepraszamy.

Do góry
#48082 - 15/12/2003 20:26 Re: Expekt.com [6]
j2702 Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2003
No i w STSi PROFIE trzeba płacić 10 % podatku+ koszty dojazdu do punktu + częste ograniczenia kwot zakladów +brak kasy na wygrane.A tu siedzicie w kapciach przy klawiaturz i narzekacie

Do góry
#48083 - 15/12/2003 20:27 Re: Expekt.com [6]
WiWo Offline
addict

Meldunek: 03/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gump:
[qb]Jest napisane, że aby wypłacić bonus trzeba obrócić kwotę bonusa trzykrotnie grając po kursach/AKO conajmniej 2. (choć tego zapisu o kursie na początku jakoś nie widziałem). Jak są podobne promocje to obrót można zrobić w obojętnie jaki sposób np. bonus 150, czyli 3x to 450. Czyli można 45 zakładów po 10 zł lub 1 x 450 zł. Ale tutaj jest trochę dziwnie zapisane, więc nie ździwię się jak się okaże, że jest wymóg 3 x po 150 zł (przy kursach conajmniej 2, bo to jest czytelne). Niekorzystałem z tej promocji więc się osobiście nie przekonam, ale napiszczie jak było. Być może okaże się, że nie trzeba zagrać 3 zakładów "w identycznej kwocie bonusa", aby móc go wypłacić.[/qb][/QUOTE]Informacja z strony Expektu :

Zasady dotyczące wypłaty bonusu, oraz promocji:

· Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu trzykrotnie, inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim. Wypłata bonusu nastąpi tylko za pierwszy zawarty zakład w konkursie, zgłoszony drogą e-mailową. Wszelkie kolejne zgłoszenia nie będą uznawane.
· Gra w Kasynie, lub Pokera, nie wlicza się w trzykrotny obrót bonusu.
· Expekt.com zastrzega sobie prawo do wykluczenia klientów, którzy złamali zasady promocji. W przypadku wykluczenia takiej osoby, traci ona prawo do wypłaty bonusu. Z promocji nie może skorzystać osoba z tego samego domostwa lub korzystająca z tego samego komputera (IP) .
· Expekt.com zastrzega sobie prawo do wstrzymania promocji Świąteczny Challange w każdej chwili, bez podania przyczyny.

Jak widac nie ma nic napisane ze trzeba obracac kwota bonusu po kursach min. 2. Tylko trzykrotnie calosc bonusu czyli przy 250 PLN trzeba obrucic 750 PLN. Jest to standartowa procedura w Expekcie i dotyczy wiekszosci promocji jakie przeprowadza ta firma.

pozdr

Do góry
#48084 - 15/12/2003 20:41 Re: Expekt.com [6]
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
Tą informacje ściągnąłeś zapewne szybciej, bo wczoraj informacja o kursie conajmniej 2 przy obrocie kwoty na pewno była. Ale z drugiej strony dla mnie nie byłoby to ważne, z jakim kursem mają być zagrane, choć zapewne co dla niektórych jest to istotne, bo grają "faworytów" po niskich kursach. Więc się nie pomyliłem, że tego zapisu wcześniej nie było. Czyżby zmiana regulaminu w trakcie...

Do góry
#48085 - 15/12/2003 20:55 Re: Expekt.com [6]
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/10/2002
Ja mam pytanie, ktore juz pewnie sie wielokrotnie pojawilo, ale niestety nie mam czasu na czytanie wszystkich postow...

Ile idzie wyplata z expektu na konto inteligo??

pozdro iwo:

Do góry
#48086 - 15/12/2003 20:56 Re: Expekt.com [6]
WiWo Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gump:
[qb]Tą informacje ściągnąłeś zapewne szybciej, bo wczoraj informacja o kursie conajmniej 2 przy obrocie kwoty na pewno była. Ale z drugiej strony dla mnie nie byłoby to ważne, z jakim kursem mają być zagrane, choć zapewne co dla niektórych jest to istotne, bo grają "faworytów" po niskich kursach. Więc się nie pomyliłem, że tego zapisu wcześniej nie było. Czyżby zmiana regulaminu w trakcie...[/qb][/QUOTE]ja osobiscie dostalem taka informacje mailem i zagralem wg takich zasad.

mam zamiar obrucic 3 razy lub wiecej to zlezy jak mi sie bedzie chcialo, bo obrut 3krotnoscia bonusu to nie jest zaden problem, problem moze byc tak jak napisales AKO 2. Przynajmniej dla mnie jest to klopot bo ja gram tylko single, ktore sa przewaznie w granicach 1,4 - 2,0

a co do zmiany zasad w trakcie trwania promocji to expekt poraz kolejny potwierdza ze w tej kwestii to amatorzy i zachowuja sie nie powaznie.

pozdr

pozdr

Do góry
#48087 - 15/12/2003 21:03 Re: Expekt.com [6]
Guccon Offline
old hand

Meldunek: 02/10/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb]czesc ferajna,mam pytanie.
wyplacalem kase z GB(musialem wyslac scan dowodu i paszportu) na konto w PKO BP(w euro).
przy ew. wyplacie(PLN) z Expekt.com:
-czy np.jesli bede chcial wyplacic z expektu to czy musze otworzyc konto w na SIEBIE zlotowkowe(obojetnie w jakim banku) i jak w GB wyslac scany
-czy moge podac konto np.MAMUSI(bez scanow) i tam mi przeleja kase
z gory dzieki za odpowiedz.[/qb][/QUOTE]Przed chwila dostalem e-mail z supportu ze z problemow technicznych nie wiadomo wogole czy dzisiaj cos zagramy (mam nadzieje ze chociaz na noc w Stanach)
A za odpowiedz WIELKIE DZIEKI KOLEDZY [/qb][/QUOTE]Witam
Nie wiem czy cos pomoze ci moja odp no ale skoro nikt nie pisze a ja wlasnie tu zajrzalem... :
stronka nieczynna wiec nie sprawdze ale jak dobrze pamietam to pisza zeby podawac swoje konto bo oni niby to sprawdzaja ale nie mam pojecia jak. Jak ja wyplacalem to wpisalem i nastepnego dnia mialem maila od nich ze transakcja jest realizowana a nastepnego dnia jak poszedlem sprawdzic to kasa juz byla. Dziwne w tym wszystkim wydalo mi sie to ze nie pobrali rzadnej prowizji ale to akurat plus .
Nawet jesli boisz sie ze ci nie wyplaca nakonto mamusi to zmien swoje dane w expekt na dane mamusi i nawet jesli sprawdzaja zgodnosc imienia i nazwiska (chociaz nie wiem jak, dane o koncie sa zastrzezone) to przeciez bedzie sie zgadzac.
Troche za mieszalem chyba ale mam nadzieje ze chociaz troszke pomoglem.

Do góry
#48088 - 15/12/2003 21:42 Re: Expekt.com [6]
Bajbuza Offline
journeyman

Meldunek: 05/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał WiWo:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gump:
[qb]Jest napisane, że aby wypłacić bonus trzeba obrócić kwotę bonusa trzykrotnie grając po kursach/AKO conajmniej 2. (choć tego zapisu o kursie na początku jakoś nie widziałem). Jak są podobne promocje to obrót można zrobić w obojętnie jaki sposób np. bonus 150, czyli 3x to 450. Czyli można 45 zakładów po 10 zł lub 1 x 450 zł. Ale tutaj jest trochę dziwnie zapisane, więc nie ździwię się jak się okaże, że jest wymóg 3 x po 150 zł (przy kursach conajmniej 2, bo to jest czytelne). Niekorzystałem z tej promocji więc się osobiście nie przekonam, ale napiszczie jak było. Być może okaże się, że nie trzeba zagrać 3 zakładów "w identycznej kwocie bonusa", aby móc go wypłacić.[/qb][/QUOTE]Informacja z strony Expektu :

Zasady dotyczące wypłaty bonusu, oraz promocji:

· Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu trzykrotnie, inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim. Wypłata bonusu nastąpi tylko za pierwszy zawarty zakład w konkursie, zgłoszony drogą e-mailową. Wszelkie kolejne zgłoszenia nie będą uznawane.
· Gra w Kasynie, lub Pokera, nie wlicza się w trzykrotny obrót bonusu.
· Expekt.com zastrzega sobie prawo do wykluczenia klientów, którzy złamali zasady promocji. W przypadku wykluczenia takiej osoby, traci ona prawo do wypłaty bonusu. Z promocji nie może skorzystać osoba z tego samego domostwa lub korzystająca z tego samego komputera (IP) .
· Expekt.com zastrzega sobie prawo do wstrzymania promocji Świąteczny Challange w każdej chwili, bez podania przyczyny.

Jak widac nie ma nic napisane ze trzeba obracac kwota bonusu po kursach min. 2. Tylko trzykrotnie calosc bonusu czyli przy 250 PLN trzeba obrucic 750 PLN. Jest to standartowa procedura w Expekcie i dotyczy wiekszosci promocji jakie przeprowadza ta firma.

pozdr[/qb][/QUOTE]· Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu trzykrotnie, inwestując ją w zakłady (kurs nie mniejszy niż 2.00) w naszym serwisie bukmacherskim. Wypłata bonusu nastąpi tylko za pierwszy zawarty zakład w konkursie, zgłoszony drogą e-mailową. Wszelkie kolejne zgłoszenia nie będą uznawane.
cytat z expektu

Do góry
#48089 - 15/12/2003 21:45 Re: Expekt.com [6]
pobik Offline
newbie

Meldunek: 24/11/2002
W koncu ruszyli

jeszcze tylko zeby dalo sie zalogowac:(

Do góry
#48090 - 15/12/2003 21:45 Re: Expekt.com [6]
Bajbuza Offline
journeyman

Meldunek: 05/12/2003
Strona się wczytuje,ale nie można się zalogować (expektu)
pozdro iwo:

Do góry
#48091 - 15/12/2003 21:59 Re: Expekt.com [6]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Wielki comeback Expektu. I zauważcie jaka bogata oferta! Aż 32 zdarzenia!

Do góry
#48092 - 15/12/2003 22:01 Re: Expekt.com [6]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Czyżby chcieli przeczekać do końca promocji

Do góry
#48093 - 15/12/2003 22:06 Re: Expekt.com [6]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]· Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu trzykrotnie, inwestując ją w zakłady (kurs nie mniejszy niż 2.00) w naszym serwisie bukmacherskim. Wypłata bonusu nastąpi tylko za pierwszy zawarty zakład w konkursie, zgłoszony drogą e-mailową. Wszelkie kolejne zgłoszenia nie będą uznawane.
cytat z expektu[/QUOTE]Ale cwaniaki! Ten "kurs nie mniejszy niż 2.00" dopisali. Na 100% tego nie było jak pierwszy raz czytałem regulamin. Ciekawe jak czują się teraz ci, którzy wpłacili kasę przeczytawszy uprzednio pierwszą wersję regulaminu. Ja bym na ich miejscu delikatnie mówiąc trochę się zdenerwował...

Do góry
#48094 - 15/12/2003 22:10 Re: Expekt.com [6]
j2702 Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2003
Strona jest lecz 0 logowania uke:

Do góry
#48095 - 15/12/2003 22:19 Re: Expekt.com [6]
miglanc Offline
addict

Meldunek: 16/01/2003
Nie można się zalogować, bo wszyscy robią to samo.

Do góry
#48096 - 15/12/2003 22:23 Re: Expekt.com [6]
WiWo Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka:
[qb] [QUOTE]· Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu trzykrotnie, inwestując ją w zakłady (kurs nie mniejszy niż 2.00) w naszym serwisie bukmacherskim. Wypłata bonusu nastąpi tylko za pierwszy zawarty zakład w konkursie, zgłoszony drogą e-mailową. Wszelkie kolejne zgłoszenia nie będą uznawane.
cytat z expektu[/QUOTE]Ale cwaniaki! Ten "kurs nie mniejszy niż 2.00" dopisali. Na 100% tego nie było jak pierwszy raz czytałem regulamin. Ciekawe jak czują się teraz ci, którzy wpłacili kasę przeczytawszy uprzednio pierwszą wersję regulaminu. Ja bym na ich miejscu delikatnie mówiąc trochę się zdenerwował...[/qb][/QUOTE]Przypomina sie promocja jak byla na stronach expektu, a chodzilo o wpate 500 PLN gdzie 100 PLN dostawalo sie za free i tam napisali ze trzeba obrucic bonus 3 razy, a pozniej dopisali ze rowniez wplate trzeba obrucic 3razy.

To jest poprostu naciaganie ludzi, ale takim zachowaniem jedynie zniechecaja tych ktorzy u nich pozostali. Wiekszosc ludzi u nich gra tylko dletego ze maja wersje polsko jezyczna. Poniewaz maja uboga oferte oraz bardzo slabe kursy w stosunku do innych bardzo popularnych bukmacherow. No moze czesc z uzytkownikow to tacy ktorzy czekaja tylko na wpadki expektu.
Odnoszc sie jeszcze do sprawy kiedy dopisali, ze kurs (2.00) to ten ktorym musimy obrazac bonus :
Podobnie miala sie sytuacja z promocja o ktorej pisalem powyzej i mniemam ze dopianie powyzszego fragmentu nastapilo, po zapytaniach ktore wysylali maile do nich uzytkownicy jako ze po raz kolejny nie jasno sprecyzowali zasady konkursu. Wiec pod naplywem e-mail wpadli na pomysl zeby utrudnic wyplate bonusu.

W kazdy razie nie zamierzam obracac kursa powyzej 2.00, poniewaz mam kopie artykulu ktory zamiescili na stronie i ktora widniala w momencie dokonywania przezemnie wplaty. Jesli tego nie uznaja to bede ta sprawe wyjasnial inaczej.

Poprostu to co robi expekt zmieniajac zasady w czasie trwania promocji to juz nawet nie jest smieszne tylko ZENUJACE !!!! Dzial marketingu i reklamy jest poprostu na poziomie szkoly podstawowej, nie ujujac uczniom takowych placowek. Bo rownie dobrze moga od nas przyjac zaklady po kursie np. 2.00 a jak trafimy to oni powiedza ze to nie bylo 2.00 tylko 1.25.

Poprostu brak mi wiecej slow i ochoty zeby pisac na temat Ich zachowania. Pozostawiam temat w zawieszeniu i napewno sie odezwe jak rozwinie sie sprawa z obrotem bonusu.

pozdr

Do góry
#48097 - 15/12/2003 22:24 Re: Expekt.com [6]
kiwka Offline
veteran

Chciałem zadać standart pytanie :'"czy chodzi wam .......itd"

ale widzę ,że nie tylko u mnie są kłopoty

wersja WAP[/p]expektu też dziś cały dzień była zdechła.......

Do góry
#48098 - 15/12/2003 22:29 Re: Expekt.com [6]
Pasztet Offline
newbie

Meldunek: 29/07/2003
Ten profesjonalizm Expektu po prostu mnie rozbraja. Myslalem, ze jak skoncza aktualizowac software (czy co oni tam robia) to bedzie wszystko w porzadku. Ale oczywiscie sie nie mozna zalogowac

Do góry
#48099 - 15/12/2003 22:30 Re: Expekt.com [6]
Aniolek Offline
journeyman

Udało się komuś już zalogować???

Do góry
Strona 12 z 13 < 1 2 ... 10 11 12 13 >

Moderator:  rafal08