Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#47685 - 02/11/2003 19:05 PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
otworzylem ten nowy temat bo to co sie dzieje w ostatnich 2 miesiącach z tą firmą to istny horror
na pewno na forum jest paru pracownikow profa i moze oni zaczna interweniowac u swoich szefow
nie wiem czy przypadkiem nie zaczyna miec problemow takich jak totomix(finansowych oczywiscie)
podejrzewam ze firma po prostu przeinwestowala otwierajac tyle niepotrzebnych punktow-w samym centrum bytomia sa 3 punkty w odleglosci 500 metrow a ogolnie z dzielnicami to w bytomiu jest tych punktow z 10
kazdy kolejny punkt to minimum 10 do 15 tysiecy pln kosztow miesiecznych ,pomnozcie to razy prawie 400 i zobaczcie jakie ta firma ponosi koszty
i tu liczac na rzesze 2, 5 zlotowcow sie po prostu przeliczyli-podejrzewam ze polak gdy ma do wyboru chleb,jabola badz kupon za 2 czy 3 zlote wybiera raczej chleb lub jabola
w polsce przy tak wysokim bezrobociu duze grono fachowcow albo siedzi w domu albo kombinuje
i wlasnie z takich kombinacji wyselekcjonowala sie grupa liczaca moze 1000 osob w kraju ktora postanowila w ten sposob zarabiac na zycie (sam znam prawie 10 takich osob ktore badz zyja tylko z gry badz powiekszaja swoj kapital czekajac na tak zwane okazje)

no i wlasnie ilosc grajacych za te 2 czy 5 zlotych nie rownowazy juz naszym firmom strat poniesionych przez gre tych okolo 1000 fachowcow plus koszty za kazdy punkt a jest ich juz blisko 400

od miesiaca pracownicy punktow maja nowe dyrektywy w jakich sytuacjach maja dzwonic do centrali-a mianowicie powinni juz dzwonic w kazdym przypadku gdy wygrana na kuponie przekracz 1000pln a ilosc pozycji na kuponie jest mniejsza niz 10
i tacy pracownicy dzwonia juz nawet wtedy gdy ktos gra na remisy w nba (wczoraj bylem swiadkiem 2 takich telefonow do analityka z dokladnym podawaniem ktory to mecz jest grany w kombinacji z drugim meczem nba na remis za 2 zlote-rozumiecie kupon systemowy 2 z 9 za 36 zeta czyli 36 kombinacji po zlotowce a oni dzwonia do analityka i rozmawiaja z nim 10 minut by ten wyrazil zgode na puszczenie kuponu za zlotowke)
praktycznie nie da sie grac juz nawet za 200 zeta gdy ako przekracz 5 ,trzeba lartac po punktach i wysylac

zaczynaja blokowac mecze na ktore wystawiaja zly kurs nie korygowac kurs w ktorym sie nie znacznie pomylili tylko odrazu go blokuja

boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane

a zreszta nie chce juz mi sie pisac szkoda slow

podejrzewam ze tylko ze 2 ,3 nowo powstale konkurencyjne firmy bukmacherskie zrobia z tymi monopolistami porzadek uke:

Do góry
Bonus: Unibet
#47686 - 02/11/2003 19:59 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
lucAs Offline
veteran

Meldunek: 02/02/2003
Ja dzis gralem mecz Kocaelispor-Yozgat o 12:14 jak wynik juz byl bodajze dwa 2:0 dla gospodarzy. Potem za jakis czas chcialem wyslac ponownie juz zablokowany wiec bledy im sie jeszcze zdarzaja. Taka jest prawda ze powyzej dzownia do centrali jak sie obiera 1000zl u mnie juz klientka dzwonila pod koniec Siepienia jak mialem na kuponie 1400zl i wyplacila mi tylko po znajomosci bo normalnie bym czekal trzy dni taka jest prawda Polskie buki schodza na coraz wieksze psy.

Do góry
#47687 - 02/11/2003 20:04 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic:
[qb]

boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane

[/qb][/QUOTE]Hmm to chyba zart u nas nie ma zadnych galerii jeszcze

Do góry
#47688 - 02/11/2003 20:28 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ahonen:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic:
[qb]

[/qb][/QUOTE]Hmm to chyba zart u nas nie ma zadnych galerii jeszcze[/qb][/QUOTE]jaki zart na tym forum juz byl opisywany taki przypadek z toto mixem -zabronili kolesiowi grac
z tym ze zfjecia mu chyba nie zrobili

Do góry
#47689 - 02/11/2003 21:01 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
nie tylko prof zszedl na psy jesli chodzi o sume zainwestowanych stawek na kupony ako i zlozone,to samo sts nie mowiac juz o mixie.
limity sa wrecz smieszne a w zasadzie zalosne.
jedynym wyjsciem z tej sytuacji wydaje sie byc wejscie smoka w postaci nowej firmy organizujacej zaklady na terytorium rzeczypospolitej a w zasadzie kilku naraz ,aby dokonac pozadanej selekcji,uporzadkowac rynek i podniesc poziom swiadczonych uslug.

wiadomo nie od dzis ,ze im wiecej podmiotow na rynku tym wieksza walka o klienta a co za tym idzie wiekszy i lepszy poziom uslug swiadczonych przez te podmioty a nie jak jest teraz obecnie,ze jak sie chce puscic powyzej 500 zl to juz dzwonia i lustruja nasz kupon a wszyscy w kolejce staja i czekaja razem z lustrowanym bo przeciez wtedy nie moga puszczac swoich 2 zlotowych mega kuponow czy gdzies tam w centrali wyraza zgode na akceptacje tych kuponow za ponad 500 i wszyscy sie denerwuja.

ten co puszcza bo nie wiadomo czy mu meczu przez to nie zablokuja,ten co dzwoni ze musi dzwonic,ci co staja za nami ze im sie przedluza stanie w kolejce i ten co odbiera telefon czy wyrazic zgode czy nie.
1-nym slowem dla wszystkich niepotrzebna i zbedna nerwowka.

a gdzie sa ci co monituruja centralny komputer i biora pewnie niezla kase za to podgladanie.
gdzie te czasy kiedy to oni jak cos ciekawego zauwazyli to wydawali decyzje o blokadzie i nie potrzebny byl ten caly cyrk z dzwonieniem i wprowadzaniem niskich limitow na posczczegolne stawki.

jak maja problemy finansowe to niech zmniejsza liczbe punktow i zwieksza limity stawek ,a nie na odwrot.

Do góry
#47690 - 02/11/2003 21:05 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Thiago Offline
veteran

Meldunek: 19/05/2003
ja ostatnio mialem na STS do wyplaty zaledwie 300zl i musialem czekac 4 dni:// a przez ten czas mailem 3 fajne kupony, ktore by weszly. Szkoda, ze takie wypadki im sie zdarzaja

Do góry
#47691 - 03/11/2003 23:10 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

za 200 zeta chcialem dzis obstawic birmingham -charlton -telefon do centrali 3 razy babe przelaczali po okolo 10 minutach moge zagrac
kurna ludzie za 50$ angielskiego meczu nie mozna w polsce obstawic -znowu sie czulem jakbym popelnial jakies przestepstwo uke:

Do góry
#47692 - 03/11/2003 23:11 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

cos sie popierniczylo tym bosom w profie w glowach

Do góry
#47693 - 03/11/2003 23:39 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/02/2003
Nie wiem jak jest na slasku, ale w Krakowie jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mial albo zauwazyl ze ktos ma jakis problem ze stawianiem. Fakt ze nie gram za duze kwoty, sa to kwoty rzedu 100-300 zl na kupon, i za te stawki nie gram wiecej jak 4-5 spotkan na kuponie. Ostatnio przede mna jakis gosc stawial na jeden kupon z 3 meczami 600zl i zadnego problemu nie bylo. Jedynie co mnie ostatnio denerwuje w profku, to blokowanie faworytow. I w piatek ostatnio i w niedziele okolo poludnia chcialem puscic kuponik Fa+2 i juz nie bylo tego w ofercie. A co do wyplat, to znajomy mial do wyplaty 11 000 tys na kilku kuponach, to rozlozyli mu to na dwa razy i po klopocie. Dlatego troche sie dziwie temu co mowicie, no ale dlaczego mielibyscie klamac.

Do góry
#47694 - 03/11/2003 23:45 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

to nie sa blokady faworytow tylko fa +2 przenosza do handicapow i wtedy taka pozycje mozesz sobie w piatek zagrac po jeszcze wyzszym kursie
sprawdz np dzis w profie inter +2 gole kurs 1,72 a jutro znajdziesz go w handicapi po kursie wyzszym np 1,8
w tym akurat prof mi sie podoba

Do góry
#47695 - 03/11/2003 23:51 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:
...A co do wyplat, to znajomy mial do wyplaty [qb]11 000 tys [/qb] na kilku kuponach, to rozlozyli mu to na dwa razy i po klopocie...[/QUOTE]No to już wiemy, dlaczego profek nie ma kasy

Do góry
#47696 - 04/11/2003 05:22 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

no i dochodzi do tego jeszcze ich nie dzialajaca strona

ostatnio bodajze 30.10 do 31.10 nie wyswietlala sie (co wczesniej zdarzalo sie czesto ale tylko przez pare godzin) no i prosze dzisiaj znowu nie chodzi
dziwne ze ich zwierzchnicy w czechach -fortuna nie maja tego problemu

a swoja droga jezeli to FORTUNA ustala kursy w profie to po co u nas w polsce pracuja analitycy-kolejne dodatkowe bezsensowne koszty-lepiej byście marże obniżyli a nie wperdzielali sie w coraz to nowe koszty

wejdą buki zagraniczne i wasze 400 punktów rozpłynie sie w pół roku -AMATORZY którzy chcą sie nazywać PROFESJONALISTAMI

wytłumaczcie mi jeszcze jedna rzecz skoro zatrudniacie w takim bytomiu w ppunkcie glownym na krakowskiej 3 kobity to czemu w niedziele gdy jest najwiekszy ruch ,połowa klientów odchodzi z kwitkiemczy przy tak natężonym ruchu jaki jest w niedziele zawsze od 2 lat na dwa stanowiska siedzi tylko jedna dziewczyna

czy dajecie sie robic w tr.ąbe przez własnych pracowników czy takie sa wasze dyrektywy -by utrudnić zycie grającym??

tylko nie zgrywajcie sie ze zaden z waszych pracownikow nie siedzi w necie i nie sledzi tych wypocin
BROŃCIE IMIĘ SWOJEJ FIRMY-amatorzy

Do góry
#47697 - 04/11/2003 05:25 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

jak bedziemy ten tytuł trzymac w czołowce przez pare dni to uwierzcie w koncu sie odezwa

Do góry
#47698 - 04/11/2003 05:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

podejrzewam ze szef (ten prawdziwy) daje sie robic w wala przez tych swoich wysoko postawionych pracownikow

kursy faktycznie przez blisko 2 lata byly ustawiane zle -i ten kto byl madry to te pomylki wykorzystal(ja niestety nie skorzystalem za bardzo)

ale terz po dwoch latach gdy stwierdzaja ze ktoś śmie ich ogrywac -zaczynaja wszedzie węszyć -to juz po prostu robi sie smieszne

a te cale telefonowanie to jest narazanie ciebie szefie profa na dodatkowe koszty -ten kto chce zagrac na cos ustawionego nie gra jak szalony tylko objezdza wiecej waszych punktow i wysyla to co chce

a sam osobiscie grajac typy np z konkursu 8 trafien specjalnie wysylam je w jednym punkcie za gruba kase zeby tylko pracownice dzwonily-i te matoły dzwonia za kazdym razem 2 z 4 za 600 zeta 14 spotkan one dzwonia no bo przeciez ktos mogl ustawic 14 meczy w czlej europie i wygra 2000$

no kurna szkoda palcy

Do góry
#47699 - 04/11/2003 05:42 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
też o ich amatorszczyźnie, ale o innym problemie - ich stronie mianowicie. przecież ona jest po prostu żenująca!!! wygląda jakby robił ją domorosły-początkujący-programista-nastolatek. te kolory, beznadziejny layout i skróty straszliwe. przecież przez te skróty początkujący gracz może mieć olbrzymie problemy z odnalezieniem zdarzeń.
aha, i sposób podawania nazw drużyn - inny niż u większości bukmacherów, rodzi czasem spore problemy, np. w niższych ligach skandynawskich.

żeby przez tyle lat taką siermiężną stronę trzymać! przy stronie profa strona stsu wygląda bosko.

Do góry
#47700 - 04/11/2003 12:27 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

A mnie najbardziej wkurza to, że chociaż ofertę w pliku zip z ich strony można sobie ściągnąć, to w 60%-70% przypadków już otworzyć się nie da, bo brakuje 1 bajta
Co za cholera?
Mam najnowszego WinZipa, ale tak samo było przy poprzedniej wersji...

Do góry
#47701 - 04/11/2003 15:17 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Daimler Offline
addict

Meldunek: 03/04/2003
Szkoda gadać, ale jaja są niezłe - stawiając 200 zł na czwartkowy mecz Wisły pani w Profie długo wertowała nowe dyrektywy, czy taka sumę może przyjąć. Ostatecznie westchnęla z ulga i powiedziała, że może. Mnie jest normalnie szkoda tych kobitek, bo z tego co wiem, to one dostaja po dupie (słyszałem o jakichs naganach :eek: ). Po*******one to wszystko, też jak chcę postawić 500 na mecz i muszę za******lac do dwuch punktów, to czuję sie jak skrzyżowanie debila z przestępcą
Duże iwo: dla kobiet z Profka za ich codzienny trud

Do góry
#47702 - 04/11/2003 15:21 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
barabasz Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2001
U mnie przy 150 już dzwonili
pozdro

Do góry
#47703 - 04/11/2003 19:53 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
U mnie już przy 45zł dziewczyna za okienkiem się wachała czy nie dzwonić ale przekonałem ją że to bez sensu i dala sobie spokój.
Prawda ze grałem na kurs 17.0 ale potencjalna wygrana przekraczała 500zł i już to babke niepokoiło.

Do góry
#47704 - 05/11/2003 00:43 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Tremo Offline
member

Meldunek: 27/09/2002
Ta... ktoś wspomniał już ich amatorską stronkę... pomijając już dziwny układ lig, to dlaczego w pucharze UEFA polski buk określa Wisłę Kraków mianem Kraków (może nie do końca są pewni czy chodzi o Hutnika, Cracovię, Wisłę... a może o reprezentację ranych krakowskich) ???

Do góry
#47705 - 05/11/2003 00:46 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Tremo Offline
member

oczywiście chodziło mi o radnych

Do góry
#47706 - 05/11/2003 01:28 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tremo:
[qb]Ta... ktoś wspomniał już ich amatorską stronkę... pomijając już dziwny układ lig, to dlaczego w pucharze UEFA polski buk określa Wisłę Kraków mianem Kraków (może nie do końca są pewni czy chodzi o Hutnika, Cracovię, Wisłę... a może o reprezentację ranych krakowskich) ???[/qb][/QUOTE]Bo w polskiej pierwszej lidze są dwie Wisły i tylko jedna drużyna z Krakowa.
Chyba uparli się, żeby nazywać drużyny tylko jednym słowem...

Do góry
#47707 - 06/11/2003 19:51 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Daimler Offline
addict

Są postępy w profie - dzisiaj nie dane mi było postawić na singla o kursie 1,67 200 zł polskich, bo pani powiedziała, że zgodnie z nowymi dyrektywami na singlowy kupon nie mozna wygrać więcej niż 150 zł i nie pomogły tłumaczenia, że z 200 zrobi się tylko 100 wygranej. No myślałem, że skonam ze śmiechu - ostatecznie postawiłem za 100 - co to ****a jest???? :eek: :eek:

Do góry
#47708 - 12/11/2003 19:09 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
twist Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz:
[qb]A mnie najbardziej wkurza to, że chociaż ofertę w pliku zip z ich strony można sobie ściągnąć, to w 60%-70% przypadków już otworzyć się nie da, bo brakuje 1 bajta
Co za cholera? [/qb][/QUOTE]jak na prawdziwych prufosjonalistuf przystalo nie potrafia nawet bezblednie spakowac, co drugi dzien albo archiwum jest z bledem CRC albo tak jak teraz do sciagniecia plik zip mający ZEROWA wielkosc (sic!); i to sie powtarza co drugi dzien regularnie odkad robie wyniki na zywo dla konkursow TB i PLK
a o stronie to nawet nie bede sie wypowiadal, chyba ktos urzniety w cztery dupy im ja robil uke:

Do góry
#47709 - 12/11/2003 20:18 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
legia warszawa Offline
member

Meldunek: 11/11/2003
hej co jest z www.profesjonal.com.pl coś szwankuje oferty nie chce pokazać

Do góry
#47710 - 12/11/2003 20:59 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Vieira Offline
member

Meldunek: 15/11/2001
A moze orientuje sie ktos jak maja sie zaklady bukmacherskie w Czechach czy na Slowacji? Jestem ciekaw czy taki Teletip czy Tipsport tez robi afere gdy ktos stawia np. 10000 CZK? Bo w Polsce to sie juz smieszne zaczyna robic zeby firma bukmacherska robila afere o 100-200 zl, o tyle to ja sie moge z kumplem zalozyc

Pozdr

Do góry
#47711 - 12/11/2003 21:29 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
gburekk Offline
enthusiast

Meldunek: 04/10/2003
ja juz kurva nie wiem gdzie grac, zeby nie bylo zadnych tych niepotrzebnych problemow, chyba zaczne u internetowych, tylko nie wiem u ktorego bo sie na tym nie znam...

Do góry
#47712 - 12/11/2003 22:46 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Vieira Offline
member

Meldunek: 15/11/2001
Ja sie juz dawno przesiadlem na internetowe buki ze wzgledu na brak podatku bo 10% przy wiekszych kwotach to duzo, na poczatek polecam gamebookers no chyba ze wolisz cos polskojezycznego to expekt lub Unibet, ale expekt ma ostatnio kiepska opinie.

Do góry
#47713 - 12/11/2003 23:10 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
legia warszawa Offline
member

Meldunek: 11/11/2003
helo panowie!!!! :zobacz: co jest ze sroną www.profesjonal.com.pl nie chce mi ofert pokazać ani wyników uke: pomóżcie

Do góry
#47714 - 12/11/2003 23:24 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Siemers Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał legia warszawa:
[qb]helo panowie!!!! :zobacz: co jest ze sroną www.profesjonal.com.pl nie chce mi ofert pokazać ani wyników uke: pomóżcie[/qb][/QUOTE]Niewiedziales, ze dział techniczny tez maja zajebisty

Do góry
#47715 - 12/11/2003 23:24 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
twist Offline
Carpal Tunnel

a co my mozemy? dzielna ekipa pruufa pewnie wczoraj zdziebko pobalowala ot co, a my mozemy teraz najwyzej poszukac ofert na czeskim odpowiedniku pruuf'a www.fortuna-sazky.cz
posiadam oferte z -11.11.2003 jak cchesz to moge ci ja podeslac, tylko podaj mi na privie swoj adres email

Do góry
#47716 - 12/11/2003 23:37 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Anonymous
Unregistered

uke: uke: profesjonał uke: uke:

Do góry
#47717 - 13/11/2003 04:05 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
zw1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2002
ja i tak wole profa z wszystkich polskich firm naziemnych...prócz betako bo jeszcze taam nie byłem ...mają najlepszą ofertę z wszystkich i w wiekszosci przypadków dają kursy jako pierwsi...u mnie w mieście jest tylko 1 punkt profa i pracują tam bardzo miłe dziewczyny...kiedyś pracowała tam straszna suka ale już już jej nie ma. ..a,że ich stronka nie trybi...no cóz zawsze mozna wejsc na stronke ich czeskiego odpowiednika...napisałbym parę słów jeszcze o nich ale nie chce żeby straciły prace...a tak wogóle to one są siostrami ...
...a STS...żenada...tylu małolatów to jeszcze nie widzieliscie...tam po prostu widze samą młodzież
z tornistrami obstawiajaca za swoje kieszonkowe
Ekipa pań pracujących tam sie niedawno zmieniła
i czasami sa takie kolejki ze mozna stac z
pól godzinki...
czasami panuje tam taki tłok ze ciezko wejsc i strasznie smierdzi :zobacz: ...mówie wam przesada...a w profie jest ekipa starych wyjadaczy którzy zawsze komentują swoje wtopy wogole w profie jest miło)))
szkoda ,że prof tyle wtopił na zakładaniu wielu punktów w sumie niewielkich miastach...piszecie ze macie 10 sztuk profa w Bytomiu...przesada...to tyle
Ja tam wole profa i tam na Ziemii tylko gram...Toto shit - tam bałbym sie zagrac za 100 bo watpie czy ktoś miałby mi za co wypłacic...wogóle w moim miescie sa chyba 3 punkty tego najmniejpopularnego naziemnego boooka.
Tam kiedys odbierajac marne 200 PLN musiałem zagrac za 50 dyszek bo babka po prostu nie miała w kasie...teraz zauwazyłem nawet nowy w samym centrum miasta(ciekawe kiedy splajtuje) i skubnąłem go na pare setek to wydał mi chyba wszystko co miał...
Ale to wszystko jest smieszne....
pozdro

Do góry
#47718 - 16/11/2003 02:20 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Shoti Offline
veteran

Meldunek: 24/03/2003
U mnie w mieście zdecydowanie nr 1 wśrud naziemnych jest STS. Nie ma żadnych problemów przy stawianiu. Babki co prawda dzwonią ale nie zdarzyło mi sie jeszcze ,żeby nie przyjeli.Ostatnio nawet z kumplami te same pozycje puszczaliśmy (4 osoby razy 400, ako ok 4,5 ) i tylko raz zadzwoniła. Przy wypłacie każdemu po ponad 1600 (też razem byliśmy) poszła na zaplecze, przyniosła i bez mrugnięcia okiem wypłaciła. No i nie robią głupich komentarzy jak w ...

...Profie. Tu to 100 zł jest problem postawić na szczęście babki zgadzają sie ,żeby np kilka razy po 50zeta postawić i wtedy nie dzwonią. A przy wypłacie robią wielkie oczy i puszczają coś w****iającego w stulu "co ,znowu sie obłowiliśmy co?" nie powinny sobie na takie coś pozwalać,tak mi sie zdaje. Pozatym mają mały punkt u nas w Racku ,wielkości kiosku ruchu...no coment

Natomiast Toto-mix to u nas kompletna porażka w śmierdzącym lokalu. Banda emerytów zastanawia sie z panią Lidką czy póścić parzyste czy nie parzyste a ludzie czekają sobie. 200 złotych raz odpierałem przez 10 dni...jednym słowem : porażka.

Do góry
#47719 - 16/11/2003 02:24 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Shoti Offline
veteran

A tak w ogóle to poco czekać aż ktoś z profa przeczyta ten temat. Można by do nich poważnego maila wystosować z wszystkimi zastrzeżeniami i niech odpiszą. Można zrobić akcje ,że wszyscy naraz piszemy każdy sobie (taki spam atak ,żeby zauważyli) albo jednego zbiorowego, Ktoś z łbem nakarku go wysmaruje i wszyscy sie podpiszą...or something

Do góry
#47720 - 16/11/2003 03:07 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
tylko czy oni odpowiadają w ogóle? bo np. do stsu wysyłałem parę razy maile i nic nie raczyli odburknąć, choć moje sugestie uwzględnili odnośnie podawania w tabelach ulotki kto o co walczy i kto spada

Do góry
#47721 - 16/11/2003 03:31 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
ja pisalem jakis czas temu do profa w sprawie nierozpakowujacej sie ulotki-zero odzewu i dzialania z ich strony. napisalem jeszcze pare maili w tym jeden dluzszy m.in. o ich stronie, pobrzeczalem tez cos o marketingu - wszystko kulturalnie i na poziomie , ale dalej byla cisza. w koncu jebnalem im mailbombera, nastawilem odpowiednia liczbe i poszedlem spac a ulotki i tak dalej nie mozna bylo rozpakowac, wniosek z tego ze sa niereformowalni.

Do góry
#47722 - 16/11/2003 04:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Shoti:
[qb](...) 200 złotych raz odpierałem przez 10 dni...[/qb][/QUOTE]Aż tacy nachalni byli?

Do góry
#47723 - 16/11/2003 22:35 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Shoti Offline
veteran

sorki, odbierałem .

Do góry
#47724 - 16/11/2003 22:55 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
marasking Offline
old hand

Meldunek: 27/06/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Shoti:
[qb](...) 200 złotych raz odpierałem przez 10 dni...[/qb][/QUOTE]Aż tacy nachalni byli? [/qb][/QUOTE]

Do góry
#47725 - 18/11/2003 03:58 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Czy komukolwiek udało się rozpakować dzisiejszą ofertę profa?
Ja ściągałem ją dzisiaj kilkanaście razy: rano, w południe, po południu, wieczem i w nocy, i zawsze przy rozpakowywaniu mam ten sam błąd: brak jednego bajtu. I dalej to już nic nie ma...

Panie i Panowie z profa! Po co na waszej stronie istniej możliwość ściagania czegoś co nie działa?
Przeważnie nie działa !

Czym wy waszą ofetę i wyniki pakujecie?

Dopychacie kolanem czy co?
A jak coś wystaje to siekierką... ? :eek:

Zróbcie coś ze sobą, bo w XXI wieku to wielki wstyd nie umieć porządnie spakować dwóch plików tekstowych

zdegustowany
wuzz

Do góry
#47726 - 18/11/2003 04:15 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Arcy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/03/2003
:rolleyes: Przed chwilą bezproblemowo

Do góry
#47727 - 18/11/2003 04:17 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Anonymous
Unregistered

poszukuje czlowieka-farciarza i jego kumpla z ktorymi gralem w pokera w kasynie w niedziele(sprawdzalem kuponz aek i cantu)

Do góry
#47728 - 18/11/2003 04:27 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor:
[qb] :rolleyes: Przed chwilą bezproblemowo [/qb][/QUOTE]A ja ciągle... problemowo

Nie wiem, dlaczego czasami nie mogę tego zipa rozpakować, a czasem idzie bez problemu?

Mój Winzip 8.1 SR-1, tylko w tym przypadku sobie nie radzi, i to często. Tylko z plikami z ofertami z profa :rolleyes: .

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#47729 - 18/11/2003 04:33 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Przed chwilą skorzystałem z WinRARa i udało się otworzyć, ale są komunikaty, że archiwum jest uszkodzone. :rolleyes:
Oferta jest widoczna, ale nie wiem, czy jest cała itd, itp....

Czy ja muszę się tak męczyć ??? :rolleyes:

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#47730 - 18/11/2003 04:44 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
gruda Offline
Pooh-Bah

fakt znowu archiwum uszkodzone, ale zdarzyl sie cud!! :eek: zawsze blad obejmowal OFERTE i jesli cokolwiek udalo sie wypakowac to byly to WYNIKI, a dzisiaj jest na odwrot!! chyba trzeba pod to wypic
a moze dalej gnebic ich mailbombingiem? parenascie osob z forum wzielo by programika w reke i jazda, tylko podobno jest to karalne niestety

Do góry
#47731 - 18/11/2003 04:49 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Arcy Offline
Carpal Tunnel

No ten błąd z archiwum też mam. A czym się różni ściągnięta oferta od tej z ich strony? Nie lepiej po prostu tam patrzeć - nawet lepiej bo dzisiejsze spotkania są na czerwono

Do góry
#47732 - 18/11/2003 04:50 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

WinRARem rozpakowałem i widzę obydwa pliki. Myślałem, że jeżeli OFERTA.TXT da się odczytać WinRAREm, to WYNIKI.TXT też (nie sprawdziłe tego wcześniej).
O ja naiwny
Jakieś dwa błędy i trzeci komunikat: Plik uszkodzony :rolleyes: i wyników sobie nie poczytamy...

Eh,

pseudoprofesjonal...

Do góry
#47733 - 18/11/2003 05:03 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

[qb]No ten błąd z archiwum też mam. A czym się różni ściągnięta oferta od tej z ich strony? Nie lepiej po prostu tam patrzeć - nawet lepiej bo dzisiejsze spotkania są na czerwono [/qb][/QUOTE]Nie lepiej:
Ściągam sobie ofertę w pliku tekstowym w miarę dobrze ułożoną z czcionką curier. Wywalam to co mnie nie interesuje (wszystko poza kilkoma ligami piłki nożnej) i w ten sposób:
- mam gotowy rozkład jazdy na cały tydzień, ewentualne braki uzupełniam z kolejnych ofert,
- mogę wyłapywać zmiany kursów porównując z kolejnymi ofertami,
- od kilku tygodni zachowuję pliki z każdego tygodnia jako "archiwum" typów które chciałem zagrać lub zagrałem kontra rzeczywiste wyniki - do przemysleń i wyciągnięcia wniosków.

Poza tym pracuję na notebooku, który strasznie żre prąd z powodu pseudo-"profesjonalnej" stronki (głupi i nikomu niepotrzebny flash !!!) - procesor grzeje się jak szalony, bo pracuje cały czas na 100% mocy, wiatraczek szumi jak wichura w kieleckim i wypala mi dziurę w stole.

Na stronie profa przebywam tylko tyle, ile trzeba czasu na ściagnięcie oferty.
Żeby tylko dało się ją rozpakować :rolleyes:

pozdro
wuzz

Do góry
#47734 - 18/11/2003 05:28 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Strona jest faktycznie zrobiona bez wyobraxni i umiejętności. Robił to pewnie jakiś Czech (proponuje zobaczyć kod źródłowy)W końcu Fortuna i Prof to jedno i to samo (chyba). Z ciekawości zajrzalem do wspaniałego działu "PLAN GRY" i moim oczom ukazał sie wspaniały , równiez pod względem graficznym napis..." Narazie go niema..."
Mimo wszystko czasem tam pogrywam.

Do góry
#47735 - 18/11/2003 20:00 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
nieobecny konkurent Offline
old hand

Meldunek: 28/09/2002
..hmmm.. czy to ja tego nie widzę czy prof nie wystawił kursów na młodzieżówki?..

Do góry
#47736 - 18/11/2003 20:13 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
prawie na samym dole

Do góry
#47737 - 19/11/2003 02:54 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Tremo Offline
member

ich śmieszna stronka znowu nie działa

Do góry
#47738 - 19/11/2003 12:55 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Daimler Offline
addict

Strona PROFESJONALNEGo buka jest martwa, ale zawodowcy, niech ich licho

Do góry
#47739 - 19/11/2003 13:16 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Anonymous
Unregistered

Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.

Do góry
#47740 - 19/11/2003 13:31 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
gburekk Offline
enthusiast

Meldunek: 04/10/2003
Chcialem sobie wlasnie sciagnac oferte, ale oczywiscie zeby tradycji stalo sie zadość, stronka nadal nie dziala :rolleyes:

Do góry
#47741 - 19/11/2003 14:15 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał tobruk:
[qb]Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.[/qb][/QUOTE]Jesteś pewny, że grasz 57 :eek: ???

To się chyba zaczynało "Idąc cmentarną aleją..."

pozdrowienia
wuzz

Do góry
#47742 - 19/11/2003 15:44 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gburekk:
[qb]Chcialem sobie wlasnie sciagnac oferte, ale oczywiscie zeby tradycji stalo sie zadość, stronka nadal nie dziala :rolleyes: [/qb][/QUOTE]Stronka już działa, ale chyba po raz pierwszy nie widzę oferty do ściągnięcia :eek:

I po problemie. Nie będziemy już narzekać, że ściągnięta oferta nie da się rozpakować

Do góry
#47743 - 19/11/2003 16:26 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
dardaw Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2003
Wuzz - a nie przypadkiem 51

Do góry
#47744 - 19/11/2003 16:34 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
gruda Offline
Pooh-Bah

I po problemie. Nie będziemy już narzekać, że ściągnięta oferta nie da się rozpakować [/QB][/QUOTE]plonne nadzieje. oferta jest ale tradycyjnie juz...

Do góry
#47745 - 19/11/2003 16:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Cyborg Offline
old hand

Meldunek: 01/10/2002
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tobruk:
[qb]Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.[/qb][/QUOTE]Jesteś pewny, że grasz 57 :eek: ???

To się chyba zaczynało "Idąc cmentarną aleją..."

pozdrowienia
wuzz[/qb][/QUOTE]Wuzz, to było 51
"... szukam Ciebie mój przyjacielu..."

Do góry
#47746 - 19/11/2003 17:31 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
twist Offline
Carpal Tunnel

[qb]No ten błąd z archiwum też mam. A czym się różni ściągnięta oferta od tej z ich strony? Nie lepiej po prostu tam patrzeć - nawet lepiej bo dzisiejsze spotkania są na czerwono [/qb][/QUOTE]patrzec to sobie mozna na strony z golymi babkami, kursy wole porownywac, zestawiac, analizowac
ma ktos moze pod reka glowna nore pruuf'a? moze by wpadl tam od razu do prezesa bo to pozostalego personelu szkoda czasu - po pierwsze caly czas pewnie baluja, oprocz tego podejrzewam ze tylko jego stac na *******ony modem i dostep do neta tylko ze ciagle pewnie mu rozowe landrynki w glowie
i mu delikatnie zasugerowal, ze ich prufosjonalnie zapluskwiony programik do pakowania jest z****ny na calej dlugosci?

Do góry
#47747 - 19/11/2003 17:39 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Racja, to było 51

A w profie też nie ma 57

Do góry
#47748 - 19/11/2003 17:45 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz:
I po problemie. Nie będziemy już narzekać, że ściągnięta oferta nie da się rozpakować [/qb][/QUOTE]plonne nadzieje. oferta jest ale tradycyjnie juz...[/QB][/QUOTE]Gdzie jest oferta do ściągnięcia ?
Patrzę, patrzę i u mnie jej nie ma :eek: ???
Albo coś nie tak z moim kompem, albo co?

Do góry
#47749 - 19/11/2003 17:50 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Arcy Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał twist:
[qb](...)kursy wole porownywac, zestawiac, analizowac
[/qb][/QUOTE]Nie zmienia to faktu, że na nie patrzysz

Do góry
#47750 - 19/11/2003 18:08 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
gruda Offline
Pooh-Bah

Do góry
#47751 - 19/11/2003 18:21 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Czy tylko ja nie widzę ikony oferty na ich stronie głównej?

Dzięki za ściechę

Dzisiaj coś nowego - brak dwóch bajtów - hihi ehh
WinZip się poddaje od razu, WinRAR dopiero przy otwieraniu jedynego pliku tekstowego OFERTA.TXT (dwa błędy) :rolleyes:

Do góry
#47752 - 19/11/2003 20:33 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
zenekk Offline
veteran

Meldunek: 11/04/2002
U mnie klopotow z kwotami do 1000zl do wyplaty raczej nigdzie nie ma,a ze prof jest j e b n i e t y i dzwoni to ja wiem,obstawialem miesiac temu 2 dokladne wyniki w tenisie 2-0 za 270 to dzwonili debile tak jakbym zadzwonil do grosjeana czy innego palanta i powiedzial 'sluchaj stary wygraj 2-0 bo postawilem na ciebie' No kompletnie sie zblazniaja takimi procedurami!

Do góry
#47753 - 19/11/2003 20:45 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał tobruk:
[qb]Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.[/qb][/QUOTE]w profie nigdy nie bylo problemow z wyplatami w tym temacie chodzi o to ze sa problemy z przyjmowaniem zakladow przez profesjonal nawet za 100 zeta MISTRZU a raczej krolu zloty

Do góry
#47754 - 19/11/2003 21:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
ph9 Offline
addict

Meldunek: 07/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zenekk:
[qb]U mnie klopotow z kwotami do 1000zl do wyplaty raczej nigdzie nie ma,a ze prof jest j e b n i e t y i dzwoni to ja wiem,obstawialem miesiac temu 2 dokladne wyniki w tenisie 2-0 za 270 to dzwonili debile tak jakbym zadzwonil do grosjeana czy innego palanta i powiedzial 'sluchaj stary wygraj 2-0 bo postawilem na ciebie' No kompletnie sie zblazniaja takimi procedurami![/qb][/QUOTE]grosjean juz by ciebie posluchal i ktokolwiek inny... dla nich jestes niczym, mniej nize "zero"...
Obstawiaj u bukow w necie, rozkladaj na kilka kont u kilku bukow to gra sie bezproblemów...

Do góry
#47755 - 21/11/2003 01:57 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
dr jekyll Offline
stranger

Meldunek: 30/12/2001
W profie jest system "57" tylko rzadko kto go gra, bo ma;o kto o tym wie

Do góry
#47756 - 21/11/2003 01:58 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
dr jekyll Offline
stranger

Meldunek: 30/12/2001
Nawet obsluga czesto nie ma pojecia

Do góry
#47757 - 22/11/2003 15:18 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
w profie w Wawie na Jana Pawła sa mile panie, ktore chyba nie maja telefonu, bo jeszcze nie widzialem aby dzwonily, nawet przy stawkach 500zl

Do góry
#47758 - 22/11/2003 18:23 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
kamil3r Offline
journeyman

Meldunek: 17/03/2003
Moze nie na temat, ale pytanie związane z profesjonalem...
Mianowicie, jeżeli na moim kuponie umieściłem mecz Ceramika-Błękitni, a później okazało, się że meczu tego nie będzie (odwołany przyjazd błekitnych) jaka jest procedura???

Do góry
#47759 - 22/11/2003 22:53 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
OH2 Offline
member

Meldunek: 08/09/2003
bedziesz mial zwrot za ten mecz (podziela ci EWK o ten kurs i pomniejszona kwote wyplaca oczywiscie jak reszta wejdzie )

Do góry
#47760 - 29/11/2003 22:49 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Thiago Offline
veteran

powiedzcie mi postawielm "11" w profesjonalu. Dostane kase spowrotem? czy kupon bedzie liczony *1,0?! Jak dostane calkowity zwort to kiedy?://

Do góry
#47761 - 29/11/2003 23:01 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
lucAs Offline
veteran

Meldunek: 02/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Thiago:
[qb]powiedzcie mi postawielm "11" w profesjonalu. Dostane kase spowrotem? czy kupon bedzie liczony *1,0?! Jak dostane calkowity zwort to kiedy?://[/qb][/QUOTE]A co bylo na kuponie bo to od tego zalezy.

Do góry
#47762 - 30/11/2003 00:11 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Thiago Offline
veteran

caly kupon A to: Malysz, Matti, Ahonen w pierwszej 6 ico? reszta noga i hokej?!

Do góry
#47763 - 30/11/2003 02:04 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
skottie Offline
veteran

Meldunek: 28/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ghostface:
[qb]w profie w Wawie na Jana Pawła sa mile panie, ktore chyba nie maja telefonu, bo jeszcze nie widzialem aby dzwonily, nawet przy stawkach 500zl [/qb][/QUOTE]To chyba tobie mistrzu nie dzwonią, bo mi już dzwoniły nawet jak rozbijałem kupony po 100zł (co prawda kilka puściłem z kolegą.. )
Jeśli mówisz o tym w podziemiach dworca.. , to na Jana Pawła, nie?

scottie

Do góry
#47764 - 30/11/2003 03:13 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Thiago:
[qb]powiedzcie mi postawielm "11" w profesjonalu. Dostane kase spowrotem? czy kupon bedzie liczony *1,0?! Jak dostane calkowity zwort to kiedy?://[/qb][/QUOTE]skąd się biorą tacy naiwni

szanowny thiago jesli jakies zdarzenie spieprzylo ci blok a w tym bloku masz skoki to ten blok juz jest przegrany -więc nie licz na cud ze zwrócą ci 11 zeta za 11

Do góry
#47765 - 03/12/2003 17:54 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
ph9 Offline
addict

Dlaczego Prof boi sie dac do swojej ofert kursy na "wielka trojke" na ten weekend? PRzez jeden dzien byly kursy na AJAX ale juz nie ma, za to Feyenoord i PSV w ogole sie nie ukazaly w ofercie, co jest? Wszystkie, pelne oferty z pilki juz maja poza tymi 3... ?

Do góry
#47766 - 03/12/2003 18:12 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
[g]um[p] Offline

Dzisiaj rozgrywane są trzy mecze, a wszystkie mecze weekendowe znajdziesz w jutrzejszej ofercie.

Do góry
#47767 - 03/12/2003 18:19 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
ph9 Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gump:
[qb]Dzisiaj rozgrywane są trzy mecze, a wszystkie mecze weekendowe znajdziesz w jutrzejszej ofercie.[/qb][/QUOTE]To wiem ze dzis 3 spotkania, tylko ze jak widze juz dodali na weekend 3 spotkania i wlasnie o dziwo brakuje tylko "wielkiej trojki" mimo ze AJAX juz mieli wyceniony w ofercie... to zniknal.

Do góry
#47768 - 03/12/2003 18:26 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
[g]um[p] Offline

O ile mnie pamięć nie myli, to czytałem gdzieś, że mecz Ajaxu w Kerkrade ma być chyba przełożony. A pozostałych nie dali, bo im na wszystkie "numerków" nie starczyło, choć tylko trzy są zajete.

Do góry
#47769 - 03/12/2003 19:24 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

no nie dostałem cynk od czecha na drugą lige hokejową i pobiegłem grubo zagrac

a tu kurde nowe limity 10 zeta na kupon z tym meczem i jak chce wyslac dwa kupony to pani bedzie dzwonic
szlag mnie trafia juz powoli

zeby za 5 dolcow nie mozna bylo wyslac zakladu bez dzwonienia

Do góry
#47770 - 03/12/2003 19:25 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

aha i jeszcvze ten mecz w kombinacji na 3

Do góry
#47771 - 03/12/2003 19:44 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
DonAntonio Offline
old hand

Meldunek: 08/08/2003
Musimy poczekac az bedziemy w Unii i moze buki sieciowe swoje punkty otworza na ziemi. Tak mi sie marzy jakby np. William Hill wszedl na nasz rynek i jeszcze pare innych.

Do góry
#47772 - 03/12/2003 19:51 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
DonAntonio Offline
old hand

Meldunek: 08/08/2003
pierwszy raz slysze zeby limit 10 zl wprowadzili , jak do tej pory musialem po 50 grac, ale ciekawe to jest , niedlugo wprowadza ze za 2 zl tylko zagrasz

Do góry
#47773 - 03/12/2003 20:14 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
ph9 Offline
addict

[qb]no nie dostałem cynk od czecha na drugą lige hokejową i pobiegłem grubo zagrac

a tu kurde nowe limity 10 zeta na kupon z tym meczem i jak chce wyslac dwa kupony to pani bedzie dzwonic
szlag mnie trafia juz powoli

zeby za 5 dolcow nie mozna bylo wyslac zakladu bez dzwonienia [/qb][/QUOTE]No a co to za spotkanie to nie powiesz? Boisz sie ze limity ci spadna na 2 zl ?

Do góry
#47774 - 03/12/2003 20:18 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

trebic 1 po 1,83 ale to nic na 100% pewnego

Do góry
#47775 - 03/12/2003 21:33 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DonAntonio:
[qb]Musimy poczekac az bedziemy w Unii i moze buki sieciowe swoje punkty otworza na ziemi. Tak mi sie marzy jakby np. William Hill wszedl na nasz rynek i jeszcze pare innych.[/qb][/QUOTE]Wiliam Hill wejdzie na rynek i co ????

Moze oczekujesz ze Hill bedzie jak Mikolaj rozdawal podarunki i wezmie Ci na 2. Czeska za 10000 zl.

Panowie NAIWNI prosze sie troche zastanowic nad swoimi slowami.

Do góry
#47776 - 03/12/2003 21:38 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
amRO Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/05/2001
To ja jeszcze dorzuce ze prof nie ma zwrotow za Morgensterna, jesli typowano go (np jak ja ) w pierwszej pietnastce. Oj, niezla sumka przeszla kolo nosa...

Do góry
#47777 - 03/12/2003 21:39 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
A moze Gamebookesr wejdzie na rynek i wypisze lige Polska w hokeja buhahahhaaa

Naiwnosc nie ktorych ludzi nie zna miary.

Tak buki netowe wejda na rynek Polski i nie beda mialy zadne limity.

To pytam sie :Po co daja LIMITY swoim graczom(najlepszym graczom) na necie po 20 $ i podobnie ????

Do góry
#47778 - 03/12/2003 21:51 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb]Rafte+majestic= 2 najwiekszy bajkopisarze na tym forum.

majestic jezeli sie za 6 lat grania nic nie nauczyles to nie wierze ze nastepnych 6 lat Ci cos da.....

Pozdrawiam kolege Carlosa iwo: [/qb][/QUOTE]po 6 latacz grania udalo mi sie w koncu w zeszlym tygodniu puscic i wygrac na 2 lidze czeskiej ladny kawalek grosza

takze nie mow tu o limitach bo nie wiesz na ile profa wraz z kumplami wywalilem i co jakos limitow nie bylo -moglem puscic po 50 zeta tyle kuponow ile chcialem -nawet po telefonie do centrali

no i co wtopili i odrazu sie wystraszyli

i teraz odpirdzielaja taką maniane to niech lepiej zdejmą tę zasraną lige z oferty a niech się nie ośmieszają

Do góry
#47779 - 03/12/2003 21:53 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

oczywiscie gwoli jasnosci te 10 zeta limitu jest tylko na 2 ligę czeskiego hokeja

Do góry
#47780 - 03/12/2003 21:57 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Thiago Offline
veteran

heh jesli taki limit jest to ladnie sie maja
Przyjda po 1 maja inni bukmacherzy zagraniczni i pojda z torbami i dobrze! Bo zamiast przyciagac odciagaja klijenta

Do góry
#47781 - 03/12/2003 22:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

tebic po 1 tercji 5:0

przez ten pieprzony limit za malo wyslalem

Do góry
#47782 - 03/12/2003 23:08 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

trebic 7:0 a do tego mialem dokladac goly X havirova po 3,5 ale z remisów zazwyczaj rezygnuje

Do góry
#47783 - 03/12/2003 23:41 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Naarmo Offline
enthusiast

Meldunek: 26/10/2003
Chlopaki mam takie pytanie,juz je zadalem na forum ,ale ta niepewnosc mnie dobija Czy skrecz zawodnika na ktorego postawilem w tenisie w drugim secie liczy mi sie jako porazka czy jako kurs 1.00??Mam nadzieje ,ze wybaczycie mi to ,ze dwa razy pytam o to samo-ale zaraz zejde z nerwow na serce

Do góry
#47784 - 03/12/2003 23:48 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
-FoX- Offline
enthusiast

Meldunek: 14/06/2002
Rozumiem ze te Wasze wytukania bankructw dotycza tylko bukow typu: Prof,STS i Toto-Mix, a nie bukow internetowych ???

Do góry
#47785 - 04/12/2003 00:01 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SERownik:
[qb]Chlopaki mam takie pytanie,juz je zadalem na forum ,ale ta niepewnosc mnie dobija Czy skrecz zawodnika na ktorego postawilem w tenisie w drugim secie liczy mi sie jako porazka czy jako kurs 1.00??Mam nadzieje ,ze wybaczycie mi to ,ze dwa razy pytam o to samo-ale zaraz zejde z nerwow na serce [/qb][/QUOTE]jak byl rozegrany 1 gem to zdarzenie w profie ,sts i totmix jest wazne
w necie jest różnie

Do góry
#47786 - 04/12/2003 23:00 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
ph9 Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gump:
[qb]Dzisiaj rozgrywane są trzy mecze, a wszystkie mecze weekendowe znajdziesz w jutrzejszej ofercie.[/qb][/QUOTE]To wiem ze dzis 3 spotkania, tylko ze jak widze juz dodali na weekend 3 spotkania i wlasnie o dziwo brakuje tylko "wielkiej trojki" mimo ze AJAX juz mieli wyceniony w ofercie... to zniknal.[/qb][/QUOTE]No i jak mowilem, bali sie AJAXU, i to nie tylko Prof. Juz dzis(czwartek) az 60 bukmacherow wystawilo "pelne" oferty na 1 lige Holenderska, ale za to doslownie 1 buk w necie dal kursy na Roda - Ajax z blokada na 3 comb.! Z naszych na razie ani Prof, ani TotoMix nie maja, a STS nie sprawdzalem!

Do góry
#47787 - 04/12/2003 23:09 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Arcy Offline
Carpal Tunnel

Człowieku - mecz został przełożony z powodu śmierci wieloletniego prezesa Rody Kerkrade.

Do góry
#47788 - 04/12/2003 23:20 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
[g]um[p] Offline

Po co go uświadamiasz, niech dalej żyje w swoim przekonaniu, że się boją wystawić mecz, bo on chce postawić. Postrach bukmacherów. a za chwilę, znowu będzie: a nie mówiłem...

Do góry
#47789 - 04/12/2003 23:58 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
ph9 Offline
addict

[qb]Człowieku - mecz został przełożony z powodu śmierci wieloletniego prezesa Rody Kerkrade.[/qb][/QUOTE]a i wsyzstko jasne, bo wlasnie sie dziwilem czego sie bac w takim meczu, czy Roda mial mlodziezowka wyjsc itp... lol

Do góry
#47790 - 05/12/2003 00:04 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
omenio Offline
member

Meldunek: 10/11/2003
[qb]Po co go uświadamiasz, niech dalej żyje w swoim przekonaniu, że się boją wystawić mecz, bo on chce postawić. Postrach bukmacherów. a za chwilę, znowu będzie: a nie mówiłem... [/qb][/QUOTE]heh to było świetne postrach bukmacherów heheheh

Do góry
#47791 - 06/12/2003 17:29 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

chciałbym w tym temacie podziekowac analitykom z firmy profesjonal ze zapewnili mi ustawiajac kurs w dzisiejszym spotkaniu dania -slowenia (ms w pilce recznej kobiet)kurs na slowenki 4,25-spokojne i dostatnie swieta bozego narodzenia
chcialbym im pogratulowac iż mimo wielokrotnych telefonow z punktów profesjonała z bytomia i okolic nie pękli i utrzymali kurs na tym samym poziomie iwo: iwo:

jaszcze raz gorąco wam dziekuje i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT tych i wielkanocnych iwo:

Do góry
#47792 - 07/12/2003 01:50 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

kurde no nie mogę muszę jeszcze raz -nie wiedziałem ze pojdzie tak dobrze

dziekuje panu analitykowi z profesjonala-fortuny od piłki ręcznej kobiet

za

PFULINGEN po 4,25 39:29 iwo:
KIEL 31:30 po 3,55 iwo:
SLOWENIA 29:21 po 4,25 iwo:

gdybym wiedzial ze jest tak dobry wyslal bym to 2 z 3 za grubą kasę a tak tylko surebet i solowki

jeszcze raz wesołych świat i gorące podziękowania za spokojne i dostatnie swieta iwo:

Do góry
#47793 - 07/12/2003 04:26 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
majestic, a jakie były kursy w necie?

Do góry
#47794 - 09/12/2003 01:18 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty:
[qb]majestic, a jakie były kursy w necie?[/qb][/QUOTE]na pfulingen w granicach 2,7
na kiel 2,4
a na slowenie nawet 1,9

Do góry
#47795 - 15/12/2003 18:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty:
[qb]majestic, a jakie były kursy w necie?[/qb][/QUOTE]na pfulingen w granicach 2,7
na kiel 2,4
a na slowenie nawet 1,9[/qb][/QUOTE]To bardzo ciekawe. Czy ten cały profesjonał publikuje swoje kursy w necie. Czy trzeba ruszyć tyłek od kompa?

Do góry
#47796 - 15/12/2003 18:38 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krzywka:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty:
na kiel 2,4
a na slowenie nawet 1,9[/qb][/QUOTE]To bardzo ciekawe. Czy ten cały profesjonał publikuje swoje kursy w necie. Czy trzeba ruszyć tyłek od kompa?[/qb][/QUOTE]Sorki, już znalazłem. Oczywiście strona łosi nie działa w mozilli tylko w explorerze stąd mój problem...

Do góry
#47797 - 15/12/2003 18:42 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
[g]um[p] Offline

pisząć "kursy w necie" mieli na myśli kursy u innych bukmacherów internetowych (GB, CB, Expekt itd.), na to samo spotkanie.

Do góry
#47798 - 15/12/2003 18:43 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Na płacz mi się zbiera jak widzę tę ich stronę

Do góry
#47799 - 15/12/2003 18:44 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

[qb]pisząć "kursy w necie" mieli na myśli kursy u innych bukmacherów internetowych (GB, CB, Expekt itd.), na to samo spotkanie.[/qb][/QUOTE]Tak zajarzyłem o co chodzi. Mi z kolei chodziło o to czy sam Profesional publikuje swoje kursy, bo nie chce mi sie wychodzic z domu zeby sprawdzic

Do góry
#47800 - 15/12/2003 18:51 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

A tak a propos to jak jest z podatkiem bo dawno nie grałem "na ziemi" Czy liczy się 10% od wygranej netto czy brutto?

Np postawiłem 10 zł po kursie 2.20 i wygrałem. Dostanę 22 - 2.20 = 19.80 złych czy może 22 - 1.20 = 20.80 zł??

Do góry
#47801 - 15/12/2003 19:05 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
[g]um[p] Offline

10 zł - 1 zł (10%) = 9 zł x 2.2 = 19.8

odejmuj 10 % od stawki na zakład i wtedy mnóż przez kurs

a podatek od wygranej masz od 2280 zł.

Do góry
Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  rafal08