#47685 - 02/11/2003 19:05
PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
otworzylem ten nowy temat bo to co sie dzieje w ostatnich 2 miesiącach z tą firmą to istny horror na pewno na forum jest paru pracownikow profa i moze oni zaczna interweniowac u swoich szefow nie wiem czy przypadkiem nie zaczyna miec problemow takich jak totomix(finansowych oczywiscie) podejrzewam ze firma po prostu przeinwestowala otwierajac tyle niepotrzebnych punktow-w samym centrum bytomia sa 3 punkty w odleglosci 500 metrow a ogolnie z dzielnicami to w bytomiu jest tych punktow z 10 kazdy kolejny punkt to minimum 10 do 15 tysiecy pln kosztow miesiecznych ,pomnozcie to razy prawie 400 i zobaczcie jakie ta firma ponosi koszty i tu liczac na rzesze 2, 5 zlotowcow sie po prostu przeliczyli-podejrzewam ze polak gdy ma do wyboru chleb,jabola badz kupon za 2 czy 3 zlote wybiera raczej chleb lub jabola w polsce przy tak wysokim bezrobociu duze grono fachowcow albo siedzi w domu albo kombinuje i wlasnie z takich kombinacji wyselekcjonowala sie grupa liczaca moze 1000 osob w kraju ktora postanowila w ten sposob zarabiac na zycie (sam znam prawie 10 takich osob ktore badz zyja tylko z gry badz powiekszaja swoj kapital czekajac na tak zwane okazje) no i wlasnie ilosc grajacych za te 2 czy 5 zlotych nie rownowazy juz naszym firmom strat poniesionych przez gre tych okolo 1000 fachowcow plus koszty za kazdy punkt a jest ich juz blisko 400 od miesiaca pracownicy punktow maja nowe dyrektywy w jakich sytuacjach maja dzwonic do centrali-a mianowicie powinni juz dzwonic w kazdym przypadku gdy wygrana na kuponie przekracz 1000pln a ilosc pozycji na kuponie jest mniejsza niz 10 i tacy pracownicy dzwonia juz nawet wtedy gdy ktos gra na remisy w nba (wczoraj bylem swiadkiem 2 takich telefonow do analityka z dokladnym podawaniem ktory to mecz jest grany w kombinacji z drugim meczem nba na remis za 2 zlote-rozumiecie kupon systemowy 2 z 9 za 36 zeta czyli 36 kombinacji po zlotowce a oni dzwonia do analityka i rozmawiaja z nim 10 minut by ten wyrazil zgode na puszczenie kuponu za zlotowke) praktycznie nie da sie grac juz nawet za 200 zeta gdy ako przekracz 5 ,trzeba lartac po punktach i wysylac zaczynaja blokowac mecze na ktore wystawiaja zly kurs nie korygowac kurs w ktorym sie nie znacznie pomylili tylko odrazu go blokuja boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane a zreszta nie chce juz mi sie pisac szkoda slow podejrzewam ze tylko ze 2 ,3 nowo powstale konkurencyjne firmy bukmacherskie zrobia z tymi monopolistami porzadek  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#47687 - 02/11/2003 20:04
Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
|
Pooh-Bah
Meldunek: 24/01/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic: [qb] boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane [/qb][/QUOTE]Hmm to chyba zart  u nas nie ma zadnych galerii jeszcze
|
Do góry
|
|
|
|
#47688 - 02/11/2003 20:28
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ahonen: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic: [qb] boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane [/qb][/QUOTE]Hmm to chyba zart  u nas nie ma zadnych galerii jeszcze[/qb][/QUOTE]jaki zart na tym forum juz byl opisywany taki przypadek z toto mixem -zabronili kolesiowi grac z tym ze zfjecia mu chyba nie zrobili 
|
Do góry
|
|
|
|
#47691 - 03/11/2003 23:10
|
Carpal Tunnel
|
za 200 zeta chcialem dzis obstawic birmingham -charlton -telefon do centrali 3 razy babe przelaczali po okolo 10 minutach moge zagrac kurna ludzie za 50$ angielskiego meczu nie mozna w polsce obstawic -znowu sie czulem jakbym popelnial jakies przestepstwo  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#47694 - 03/11/2003 23:45
|
Carpal Tunnel
|
to nie sa blokady faworytow tylko fa +2 przenosza do handicapow i wtedy taka pozycje mozesz sobie w piatek zagrac po jeszcze wyzszym kursie sprawdz np dzis w profie inter +2 gole kurs 1,72 a jutro znajdziesz go w handicapi po kursie wyzszym np 1,8 w tym akurat prof mi sie podoba
|
Do góry
|
|
|
|
#47696 - 04/11/2003 05:22
|
Carpal Tunnel
|
no i dochodzi do tego jeszcze ich nie dzialajaca strona
ostatnio bodajze 30.10 do 31.10 nie wyswietlala sie (co wczesniej zdarzalo sie czesto ale tylko przez pare godzin) no i prosze dzisiaj znowu nie chodzi dziwne ze ich zwierzchnicy w czechach -fortuna nie maja tego problemu
a swoja droga jezeli to FORTUNA ustala kursy w profie to po co u nas w polsce pracuja analitycy-kolejne dodatkowe bezsensowne koszty-lepiej byście marże obniżyli a nie wperdzielali sie w coraz to nowe koszty
wejdą buki zagraniczne i wasze 400 punktów rozpłynie sie w pół roku -AMATORZY którzy chcą sie nazywać PROFESJONALISTAMI
wytłumaczcie mi jeszcze jedna rzecz skoro zatrudniacie w takim bytomiu w ppunkcie glownym na krakowskiej 3 kobity to czemu w niedziele gdy jest najwiekszy ruch ,połowa klientów odchodzi z kwitkiemczy przy tak natężonym ruchu jaki jest w niedziele zawsze od 2 lat na dwa stanowiska siedzi tylko jedna dziewczyna
czy dajecie sie robic w tr.ąbe przez własnych pracowników czy takie sa wasze dyrektywy -by utrudnić zycie grającym??
tylko nie zgrywajcie sie ze zaden z waszych pracownikow nie siedzi w necie i nie sledzi tych wypocin BROŃCIE IMIĘ SWOJEJ FIRMY-amatorzy
|
Do góry
|
|
|
|
#47698 - 04/11/2003 05:36
|
Carpal Tunnel
|
podejrzewam ze szef (ten prawdziwy) daje sie robic w wala przez tych swoich wysoko postawionych pracownikow kursy faktycznie przez blisko 2 lata byly ustawiane zle -i ten kto byl madry to te pomylki wykorzystal(ja niestety nie skorzystalem za bardzo) ale terz po dwoch latach gdy stwierdzaja ze ktoś śmie ich ogrywac -zaczynaja wszedzie węszyć -to juz po prostu robi sie smieszne a te cale telefonowanie to jest narazanie ciebie szefie profa na dodatkowe koszty -ten kto chce zagrac na cos ustawionego nie gra jak szalony tylko objezdza wiecej waszych punktow i wysyla to co chce a sam osobiscie grajac typy np z konkursu 8 trafien specjalnie wysylam je w jednym punkcie za gruba kase zeby tylko pracownice dzwonily-i te matoły dzwonia za kazdym razem 2 z 4 za 600 zeta 14 spotkan one dzwonia no bo przeciez ktos mogl ustawic 14 meczy w czlej europie i wygra 2000$ no kurna szkoda palcy
|
Do góry
|
|
|
|
#47699 - 04/11/2003 05:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2002
|
też o ich amatorszczyźnie, ale o innym problemie - ich stronie mianowicie. przecież ona jest po prostu żenująca!!! wygląda jakby robił ją domorosły-początkujący-programista-nastolatek. te kolory, beznadziejny layout i skróty straszliwe. przecież przez te skróty początkujący gracz może mieć olbrzymie problemy z odnalezieniem zdarzeń. aha, i sposób podawania nazw drużyn - inny niż u większości bukmacherów, rodzi czasem spore problemy, np. w niższych ligach skandynawskich.
żeby przez tyle lat taką siermiężną stronę trzymać! przy stronie profa strona stsu wygląda bosko.
|
Do góry
|
|
|
|
#47700 - 04/11/2003 12:27
|
veteran
Meldunek: 26/07/2001
|
A mnie najbardziej wkurza to, że chociaż ofertę w pliku zip z ich strony można sobie ściągnąć, to w 60%-70% przypadków już otworzyć się nie da, bo brakuje 1 bajta Co za cholera? Mam najnowszego WinZipa, ale tak samo było przy poprzedniej wersji...
|
Do góry
|
|
|
|
#47703 - 04/11/2003 19:53
|
old hand
Meldunek: 21/02/2001
|
U mnie już przy 45zł dziewczyna za okienkiem się wachała czy nie dzwonić ale przekonałem ją że to bez sensu i dala sobie spokój. Prawda ze grałem na kurs 17.0 ale potencjalna wygrana przekraczała 500zł i już to babke niepokoiło.
|
Do góry
|
|
|
|
#47704 - 05/11/2003 00:43
|
member
Meldunek: 27/09/2002
|
Ta... ktoś wspomniał już ich amatorską stronkę... pomijając już dziwny układ lig, to dlaczego w pucharze UEFA polski buk określa Wisłę Kraków mianem Kraków (może nie do końca są pewni czy chodzi o Hutnika, Cracovię, Wisłę... a może o reprezentację ranych krakowskich) ???
|
Do góry
|
|
|
|
#47705 - 05/11/2003 00:46
|
member
Meldunek: 27/09/2002
|
oczywiście chodziło mi o radnych
|
Do góry
|
|
|
|
#47706 - 05/11/2003 01:28
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tremo: [qb]Ta... ktoś wspomniał już ich amatorską stronkę... pomijając już dziwny układ lig, to dlaczego w pucharze UEFA polski buk określa Wisłę Kraków mianem Kraków (może nie do końca są pewni czy chodzi o Hutnika, Cracovię, Wisłę... a może o reprezentację ranych krakowskich) ???[/qb][/QUOTE]Bo w polskiej pierwszej lidze są dwie Wisły i tylko jedna drużyna z Krakowa. Chyba uparli się, żeby nazywać drużyny tylko jednym słowem...
|
Do góry
|
|
|
|
#47708 - 12/11/2003 19:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz: [qb]A mnie najbardziej wkurza to, że chociaż ofertę w pliku zip z ich strony można sobie ściągnąć, to w 60%-70% przypadków już otworzyć się nie da, bo brakuje 1 bajta Co za cholera? [/qb][/QUOTE]jak na prawdziwych prufosjonalistuf przystalo nie potrafia nawet bezblednie spakowac, co drugi dzien albo archiwum jest z bledem CRC albo tak jak teraz do sciagniecia plik zip mający ZEROWA wielkosc (sic!); i to sie powtarza co drugi dzien regularnie odkad robie wyniki na zywo dla konkursow TB i PLK a o stronie to nawet nie bede sie wypowiadal, chyba ktos urzniety w cztery dupy im ja robil  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#47709 - 12/11/2003 20:18
|
member
Meldunek: 11/11/2003
|
hej co jest z www.profesjonal.com.pl coś szwankuje oferty nie chce pokazać 
|
Do góry
|
|
|
|
#47711 - 12/11/2003 21:29
|
enthusiast
Meldunek: 04/10/2003
|
ja juz kurva nie wiem gdzie grac, zeby nie bylo zadnych tych niepotrzebnych problemow, chyba zaczne u internetowych, tylko nie wiem u ktorego bo sie na tym nie znam...
|
Do góry
|
|
|
|
#47713 - 12/11/2003 23:10
|
member
Meldunek: 11/11/2003
|
helo panowie!!!! :zobacz: co jest ze sroną www.profesjonal.com.pl nie chce mi ofert pokazać ani wyników  uke: pomóżcie
|
Do góry
|
|
|
|
#47715 - 12/11/2003 23:24
|
Carpal Tunnel
|
a co my mozemy? dzielna ekipa pruufa pewnie wczoraj zdziebko pobalowala ot co, a my mozemy teraz najwyzej poszukac ofert na czeskim odpowiedniku pruuf'a www.fortuna-sazky.czposiadam oferte z -11.11.2003 jak cchesz to moge ci ja podeslac, tylko podaj mi na privie swoj adres email
|
Do góry
|
|
|
|
#47716 - 12/11/2003 23:37
|
Anonymous
Unregistered
|
 uke:  uke: profesjonał  uke:  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#47717 - 13/11/2003 04:05
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
ja i tak wole profa z wszystkich polskich firm naziemnych...prócz betako bo jeszcze taam nie byłem  ...mają najlepszą ofertę z wszystkich i w wiekszosci przypadków dają kursy jako pierwsi...u mnie w mieście jest tylko 1 punkt profa i pracują tam bardzo miłe dziewczyny...kiedyś pracowała tam straszna suka ale już już jej nie ma.  ..a,że ich stronka nie trybi...no cóz zawsze mozna wejsc na stronke ich czeskiego odpowiednika...napisałbym parę słów jeszcze o nich ale nie chce żeby straciły prace...a tak wogóle to one są siostrami  ... ...a STS...żenada...tylu małolatów to jeszcze nie widzieliscie...tam po prostu widze samą młodzież z tornistrami obstawiajaca za swoje kieszonkowe Ekipa pań pracujących tam sie niedawno zmieniła i czasami sa takie kolejki ze mozna stac z pól godzinki... czasami panuje tam taki tłok ze ciezko wejsc  i strasznie smierdzi :zobacz: ...mówie wam przesada...a w profie jest ekipa starych wyjadaczy którzy zawsze komentują swoje wtopy  wogole w profie jest miło))) szkoda ,że prof tyle wtopił na zakładaniu wielu punktów w sumie niewielkich miastach...piszecie ze macie 10 sztuk profa w Bytomiu...przesada...to tyle Ja tam wole profa i tam na Ziemii tylko gram...Toto shit - tam bałbym sie zagrac za 100 bo watpie czy ktoś miałby mi za co wypłacic...wogóle w moim miescie sa chyba 3 punkty tego najmniejpopularnego naziemnego boooka. Tam kiedys odbierajac marne 200 PLN musiałem zagrac za 50 dyszek bo babka po prostu nie miała w kasie...teraz zauwazyłem nawet nowy w samym centrum miasta(ciekawe kiedy splajtuje) i skubnąłem go na pare setek to wydał mi chyba wszystko co miał... Ale to wszystko jest smieszne.... pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#47722 - 16/11/2003 04:36
|
veteran
Meldunek: 19/06/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Shoti: [qb](...) 200 złotych raz odpierałem przez 10 dni...[/qb][/QUOTE]Aż tacy nachalni byli? 
|
Do góry
|
|
|
|
#47723 - 16/11/2003 22:35
|
veteran
Meldunek: 24/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#47724 - 16/11/2003 22:55
|
old hand
Meldunek: 27/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Shoti: [qb](...) 200 złotych raz odpierałem przez 10 dni...[/qb][/QUOTE]Aż tacy nachalni byli?  [/qb][/QUOTE] 
|
Do góry
|
|
|
|
#47725 - 18/11/2003 03:58
|
veteran
|
Czy komukolwiek udało się rozpakować dzisiejszą ofertę profa? Ja ściągałem ją dzisiaj kilkanaście razy: rano, w południe, po południu, wieczem i w nocy, i zawsze przy rozpakowywaniu mam ten sam błąd: brak jednego bajtu. I dalej to już nic nie ma... Panie i Panowie z profa! Po co na waszej stronie istniej możliwość ściagania czegoś co nie działa? Przeważnie nie działa ! Czym wy waszą ofetę i wyniki pakujecie? Dopychacie kolanem czy co? A jak coś wystaje to siekierką... ? :eek: Zróbcie coś ze sobą, bo w XXI wieku to wielki wstyd nie umieć porządnie spakować dwóch plików tekstowych zdegustowany wuzz
|
Do góry
|
|
|
|
#47727 - 18/11/2003 04:17
|
Anonymous
Unregistered
|
poszukuje czlowieka-farciarza i jego kumpla z ktorymi gralem w pokera w kasynie w niedziele(sprawdzalem kuponz aek i cantu)
|
Do góry
|
|
|
|
#47728 - 18/11/2003 04:27
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb] :rolleyes: Przed chwilą bezproblemowo  [/qb][/QUOTE]A ja ciągle... problemowo Nie wiem, dlaczego czasami nie mogę tego zipa rozpakować, a czasem idzie bez problemu? Mój Winzip 8.1 SR-1, tylko w tym przypadku sobie nie radzi, i to często. Tylko z plikami z ofertami z profa :rolleyes:  . pozdrowienia wuzz
|
Do góry
|
|
|
|
#47729 - 18/11/2003 04:33
|
veteran
|
Przed chwilą skorzystałem z WinRARa i udało się otworzyć, ale są komunikaty, że archiwum jest uszkodzone. :rolleyes: Oferta jest widoczna, ale nie wiem, czy jest cała itd, itp.... Czy ja muszę się tak męczyć ??? :rolleyes: pozdrowienia wuzz
|
Do góry
|
|
|
|
#47732 - 18/11/2003 04:50
|
veteran
|
WinRARem rozpakowałem i widzę obydwa pliki. Myślałem, że jeżeli OFERTA.TXT da się odczytać WinRAREm, to WYNIKI.TXT też (nie sprawdziłe tego wcześniej). O ja naiwny Jakieś dwa błędy i trzeci komunikat: Plik uszkodzony :rolleyes: i wyników sobie nie poczytamy... Eh, pseudoprofesjonal...
|
Do góry
|
|
|
|
#47733 - 18/11/2003 05:03
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb]No ten błąd z archiwum też mam. A czym się różni ściągnięta oferta od tej z ich strony? Nie lepiej po prostu tam patrzeć - nawet lepiej bo dzisiejsze spotkania są na czerwono  [/qb][/QUOTE]Nie lepiej: Ściągam sobie ofertę w pliku tekstowym w miarę dobrze ułożoną z czcionką curier. Wywalam to co mnie nie interesuje (wszystko poza kilkoma ligami piłki nożnej) i w ten sposób: - mam gotowy rozkład jazdy na cały tydzień, ewentualne braki uzupełniam z kolejnych ofert, - mogę wyłapywać zmiany kursów porównując z kolejnymi ofertami, - od kilku tygodni zachowuję pliki z każdego tygodnia jako "archiwum" typów które chciałem zagrać lub zagrałem kontra rzeczywiste wyniki - do przemysleń i wyciągnięcia wniosków. Poza tym pracuję na notebooku, który strasznie żre prąd z powodu pseudo-"profesjonalnej" stronki (głupi i nikomu niepotrzebny flash !!!) - procesor grzeje się jak szalony, bo pracuje cały czas na 100% mocy, wiatraczek szumi jak wichura w kieleckim i wypala mi dziurę w stole. Na stronie profa przebywam tylko tyle, ile trzeba czasu na ściagnięcie oferty. Żeby tylko dało się ją rozpakować :rolleyes: pozdro wuzz
|
Do góry
|
|
|
|
#47734 - 18/11/2003 05:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Strona jest faktycznie zrobiona bez wyobraxni i umiejętności. Robił to pewnie jakiś Czech (proponuje zobaczyć kod źródłowy)W końcu Fortuna i Prof to jedno i to samo  (chyba). Z ciekawości zajrzalem do wspaniałego działu "PLAN GRY" i moim oczom ukazał sie wspaniały , równiez pod względem graficznym napis..." Narazie go niema..." Mimo wszystko czasem tam pogrywam. 
|
Do góry
|
|
|
|
#47735 - 18/11/2003 20:00
|
old hand
Meldunek: 28/09/2002
|
..hmmm.. czy to ja tego nie widzę czy prof nie wystawił kursów na młodzieżówki?..
|
Do góry
|
|
|
|
#47736 - 18/11/2003 20:13
|
Meldunek: 24/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#47739 - 19/11/2003 13:16
|
Anonymous
Unregistered
|
Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.
|
Do góry
|
|
|
|
#47740 - 19/11/2003 13:31
|
enthusiast
Meldunek: 04/10/2003
|
Chcialem sobie wlasnie sciagnac oferte, ale oczywiscie zeby tradycji stalo sie zadość, stronka nadal nie dziala :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#47741 - 19/11/2003 14:15
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tobruk: [qb]Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.[/qb][/QUOTE]Jesteś pewny, że grasz 57 :eek:  ??? To się chyba zaczynało "Idąc cmentarną aleją..." pozdrowienia wuzz
|
Do góry
|
|
|
|
#47745 - 19/11/2003 16:36
|
old hand
Meldunek: 01/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tobruk: [qb]Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.[/qb][/QUOTE]Jesteś pewny, że grasz 57 :eek:  ??? To się chyba zaczynało "Idąc cmentarną aleją..." pozdrowienia wuzz[/qb][/QUOTE]Wuzz, to było 51 "... szukam Ciebie mój przyjacielu..."
|
Do góry
|
|
|
|
#47746 - 19/11/2003 17:31
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb]No ten błąd z archiwum też mam. A czym się różni ściągnięta oferta od tej z ich strony? Nie lepiej po prostu tam patrzeć - nawet lepiej bo dzisiejsze spotkania są na czerwono  [/qb][/QUOTE]patrzec to sobie mozna na strony z golymi babkami, kursy wole porownywac, zestawiac, analizowac ma ktos moze pod reka glowna nore pruuf'a? moze by wpadl tam od razu do prezesa bo to pozostalego personelu szkoda czasu - po pierwsze caly czas pewnie baluja, oprocz tego podejrzewam ze tylko jego stac na *******ony modem i dostep do neta tylko ze ciagle pewnie mu rozowe landrynki w glowie i mu delikatnie zasugerowal, ze ich prufosjonalnie zapluskwiony programik do pakowania jest z****ny na calej dlugosci?
|
Do góry
|
|
|
|
#47747 - 19/11/2003 17:39
|
veteran
|
Racja, to było 51 A w profie też nie ma 57 
|
Do góry
|
|
|
|
#47748 - 19/11/2003 17:45
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz: I po problemie. Nie będziemy już narzekać, że ściągnięta oferta nie da się rozpakować  [/qb][/QUOTE]plonne nadzieje. oferta jest ale tradycyjnie juz...[/QB][/QUOTE]Gdzie jest oferta do ściągnięcia ? Patrzę, patrzę i u mnie jej nie ma :eek: ??? Albo coś nie tak z moim kompem, albo co?
|
Do góry
|
|
|
|
#47750 - 19/11/2003 18:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#47751 - 19/11/2003 18:21
|
veteran
|
Czy tylko ja nie widzę ikony oferty na ich stronie głównej? Dzięki za ściechę Dzisiaj coś nowego - brak dwóch bajtów - hihi ehh WinZip się poddaje od razu, WinRAR dopiero przy otwieraniu jedynego pliku tekstowego OFERTA.TXT (dwa błędy) :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#47752 - 19/11/2003 20:33
|
veteran
Meldunek: 11/04/2002
|
U mnie klopotow z kwotami do 1000zl do wyplaty raczej nigdzie nie ma,a ze prof jest j e b n i e t y i dzwoni to ja wiem,obstawialem miesiac temu 2 dokladne wyniki w tenisie 2-0 za 270 to dzwonili debile tak jakbym zadzwonil do grosjeana czy innego palanta i powiedzial 'sluchaj stary wygraj 2-0 bo postawilem na ciebie' No kompletnie sie zblazniaja takimi procedurami!
|
Do góry
|
|
|
|
#47753 - 19/11/2003 20:45
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tobruk: [qb]Ja gram normalnie systemem "57". EWK jest na takim moim kuponie większe niż 20 tyś i jak na razie nie miałem żadnego problemu z wypłceniem, mimo że kilka razy miałem kupony wygrane na sumę ok. 10 tyś.[/qb][/QUOTE]w profie nigdy nie bylo problemow z wyplatami w tym temacie chodzi o to ze sa problemy z przyjmowaniem zakladow przez profesjonal nawet za 100 zeta MISTRZU a raczej krolu zloty 
|
Do góry
|
|
|
|
#47754 - 19/11/2003 21:36
|
addict
Meldunek: 07/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zenekk: [qb]U mnie klopotow z kwotami do 1000zl do wyplaty raczej nigdzie nie ma,a ze prof jest j e b n i e t y i dzwoni to ja wiem,obstawialem miesiac temu 2 dokladne wyniki w tenisie 2-0 za 270 to dzwonili debile tak jakbym zadzwonil do grosjeana czy innego palanta i powiedzial 'sluchaj stary wygraj 2-0 bo postawilem na ciebie' No kompletnie sie zblazniaja takimi procedurami![/qb][/QUOTE]grosjean juz by ciebie posluchal i ktokolwiek inny... dla nich jestes niczym, mniej nize "zero"... Obstawiaj u bukow w necie, rozkladaj na kilka kont u kilku bukow to gra sie bezproblemów...
|
Do góry
|
|
|
|
#47755 - 21/11/2003 01:57
|
stranger
Meldunek: 30/12/2001
|
W profie jest system "57" tylko rzadko kto go gra, bo ma;o kto o tym wie
|
Do góry
|
|
|
|
#47758 - 22/11/2003 18:23
|
journeyman
Meldunek: 17/03/2003
|
Moze nie na temat, ale pytanie związane z profesjonalem... Mianowicie, jeżeli na moim kuponie umieściłem mecz Ceramika-Błękitni, a później okazało, się że meczu tego nie będzie (odwołany przyjazd błekitnych) jaka jest procedura???
|
Do góry
|
|
|
|
#47759 - 22/11/2003 22:53
|
member
Meldunek: 08/09/2003
|
bedziesz mial zwrot za ten mecz (podziela ci EWK o ten kurs i pomniejszona kwote wyplaca oczywiscie jak reszta wejdzie  )
|
Do góry
|
|
|
|
#47760 - 29/11/2003 22:49
|
veteran
Meldunek: 19/05/2003
|
powiedzcie mi postawielm "11" w profesjonalu. Dostane kase spowrotem? czy kupon bedzie liczony *1,0?! Jak dostane calkowity zwort to kiedy?://
|
Do góry
|
|
|
|
#47762 - 30/11/2003 00:11
|
veteran
|
caly kupon A to: Malysz, Matti, Ahonen w pierwszej 6 ico? reszta noga i hokej?!
|
Do góry
|
|
|
|
#47763 - 30/11/2003 02:04
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ghostface: [qb]w profie w Wawie na Jana Pawła sa mile panie, ktore chyba nie maja telefonu, bo jeszcze nie widzialem aby dzwonily, nawet przy stawkach 500zl  [/qb][/QUOTE]To chyba tobie mistrzu nie dzwonią, bo mi już dzwoniły nawet jak rozbijałem kupony po 100zł (co prawda kilka puściłem z kolegą..  ) Jeśli mówisz o tym w podziemiach dworca.. , to na Jana Pawła, nie? scottie
|
Do góry
|
|
|
|
#47764 - 30/11/2003 03:13
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Thiago: [qb]powiedzcie mi postawielm "11" w profesjonalu. Dostane kase spowrotem? czy kupon bedzie liczony *1,0?! Jak dostane calkowity zwort to kiedy?://[/qb][/QUOTE]skąd się biorą tacy naiwni szanowny thiago jesli jakies zdarzenie spieprzylo ci blok a w tym bloku masz skoki to ten blok juz jest przegrany -więc nie licz na cud ze zwrócą ci 11 zeta za 11 
|
Do góry
|
|
|
|
#47769 - 03/12/2003 19:24
|
Carpal Tunnel
|
no nie dostałem cynk od czecha na drugą lige hokejową i pobiegłem grubo zagrac a tu kurde nowe limity 10 zeta na kupon z tym meczem i jak chce wyslac dwa kupony to pani bedzie dzwonic szlag mnie trafia juz powoli zeby za 5 dolcow nie mozna bylo wyslac zakladu bez dzwonienia 
|
Do góry
|
|
|
|
#47771 - 03/12/2003 19:44
|
old hand
Meldunek: 08/08/2003
|
Musimy poczekac az bedziemy w Unii i moze buki sieciowe swoje punkty otworza na ziemi. Tak mi sie marzy jakby np. William Hill wszedl na nasz rynek i jeszcze pare innych.
|
Do góry
|
|
|
|
#47773 - 03/12/2003 20:14
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic: [qb]no nie dostałem cynk od czecha na drugą lige hokejową i pobiegłem grubo zagrac a tu kurde nowe limity 10 zeta na kupon z tym meczem i jak chce wyslac dwa kupony to pani bedzie dzwonic szlag mnie trafia juz powoli zeby za 5 dolcow nie mozna bylo wyslac zakladu bez dzwonienia  [/qb][/QUOTE]No a co to za spotkanie to nie powiesz? Boisz sie ze limity ci spadna na 2 zl ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#47774 - 03/12/2003 20:18
|
Carpal Tunnel
|
trebic 1 po 1,83 ale to nic na 100% pewnego
|
Do góry
|
|
|
|
#47775 - 03/12/2003 21:33
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DonAntonio: [qb]Musimy poczekac az bedziemy w Unii i moze buki sieciowe swoje punkty otworza na ziemi. Tak mi sie marzy jakby np. William Hill wszedl na nasz rynek i jeszcze pare innych.[/qb][/QUOTE]Wiliam Hill wejdzie na rynek i co ???? Moze oczekujesz ze Hill bedzie jak Mikolaj rozdawal podarunki i wezmie Ci na 2. Czeska za 10000 zl. Panowie NAIWNI prosze sie troche zastanowic nad swoimi slowami.
|
Do góry
|
|
|
|
#47776 - 03/12/2003 21:38
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/05/2001
|
To ja jeszcze dorzuce ze prof nie ma zwrotow za Morgensterna, jesli typowano go (np jak ja  ) w pierwszej pietnastce. Oj, niezla sumka przeszla kolo nosa...
|
Do góry
|
|
|
|
#47777 - 03/12/2003 21:39
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
A moze Gamebookesr wejdzie na rynek i wypisze lige Polska w hokeja buhahahhaaa Naiwnosc nie ktorych ludzi nie zna miary. Tak buki netowe wejda na rynek Polski i nie beda mialy zadne limity. To pytam sie :Po co daja LIMITY swoim graczom(najlepszym graczom) na necie po 20 $ i podobnie ????
|
Do góry
|
|
|
|
#47778 - 03/12/2003 21:51
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak: [qb]Rafte+majestic= 2 najwiekszy bajkopisarze na tym forum. majestic jezeli sie za 6 lat grania nic nie nauczyles to nie wierze ze nastepnych 6 lat Ci cos da..... Pozdrawiam kolege Carlosa  iwo: [/qb][/QUOTE]po 6 latacz grania udalo mi sie w koncu w zeszlym tygodniu puscic i wygrac na 2 lidze czeskiej ladny kawalek grosza takze nie mow tu o limitach bo nie wiesz na ile profa wraz z kumplami wywalilem i co jakos limitow nie bylo -moglem puscic po 50 zeta tyle kuponow ile chcialem -nawet po telefonie do centrali no i co wtopili i odrazu sie wystraszyli i teraz odpirdzielaja taką maniane to niech lepiej zdejmą tę zasraną lige z oferty a niech się nie ośmieszają
|
Do góry
|
|
|
|
#47779 - 03/12/2003 21:53
|
Carpal Tunnel
|
oczywiscie gwoli jasnosci te 10 zeta limitu jest tylko na 2 ligę czeskiego hokeja
|
Do góry
|
|
|
|
#47780 - 03/12/2003 21:57
|
veteran
|
heh jesli taki limit jest to ladnie sie maja Przyjda po 1 maja inni bukmacherzy zagraniczni i pojda z torbami i dobrze! Bo zamiast przyciagac odciagaja klijenta
|
Do góry
|
|
|
|
#47785 - 04/12/2003 00:01
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SERownik: [qb]Chlopaki mam takie pytanie,juz je zadalem na forum ,ale ta niepewnosc mnie dobija  Czy skrecz zawodnika na ktorego postawilem w tenisie w drugim secie liczy mi sie jako porazka czy jako kurs 1.00??Mam nadzieje ,ze wybaczycie mi to ,ze dwa razy pytam o to samo-ale zaraz zejde z nerwow na serce  [/qb][/QUOTE]jak byl rozegrany 1 gem to zdarzenie w profie ,sts i totmix jest wazne w necie jest różnie
|
Do góry
|
|
|
|
#47789 - 04/12/2003 23:58
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor: [qb]Człowieku - mecz został przełożony z powodu śmierci wieloletniego prezesa Rody Kerkrade.[/qb][/QUOTE]a i wsyzstko jasne, bo wlasnie sie dziwilem czego sie bac w takim meczu, czy Roda mial mlodziezowka wyjsc itp...  lol
|
Do góry
|
|
|
|
#47790 - 05/12/2003 00:04
|
member
Meldunek: 10/11/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gump: [qb]Po co go uświadamiasz, niech dalej żyje w swoim przekonaniu, że się boją wystawić mecz, bo on chce postawić. Postrach bukmacherów.  a za chwilę, znowu będzie: a nie mówiłem...  [/qb][/QUOTE]heh to było świetne postrach bukmacherów heheheh
|
Do góry
|
|
|
|
#47791 - 06/12/2003 17:29
|
Carpal Tunnel
|
chciałbym w tym temacie podziekowac analitykom z firmy profesjonal ze zapewnili mi ustawiajac kurs w dzisiejszym spotkaniu dania -slowenia (ms w pilce recznej kobiet)kurs na slowenki 4,25-spokojne i dostatnie swieta bozego narodzenia chcialbym im pogratulowac iż mimo wielokrotnych telefonow z punktów profesjonała z bytomia i okolic nie pękli i utrzymali kurs na tym samym poziomie  iwo:  iwo: jaszcze raz gorąco wam dziekuje i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT tych i wielkanocnych  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#47792 - 07/12/2003 01:50
|
Carpal Tunnel
|
kurde no nie mogę muszę jeszcze raz -nie wiedziałem ze pojdzie tak dobrze dziekuje panu analitykowi z profesjonala-fortuny od piłki ręcznej kobiet za PFULINGEN po 4,25 39:29  iwo: KIEL 31:30 po 3,55  iwo: SLOWENIA 29:21 po 4,25  iwo: gdybym wiedzial ze jest tak dobry wyslal bym to 2 z 3 za grubą kasę a tak tylko surebet i solowki jeszcze raz wesołych świat i gorące podziękowania za spokojne i dostatnie swieta  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#47793 - 07/12/2003 04:26
|
veteran
Meldunek: 19/06/2001
|
majestic, a jakie były kursy w necie?
|
Do góry
|
|
|
|
#47794 - 09/12/2003 01:18
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qwerty: [qb]majestic, a jakie były kursy w necie?[/qb][/QUOTE]na pfulingen w granicach 2,7 na kiel 2,4 a na slowenie nawet 1,9
|
Do góry
|
|
|
|
#47800 - 15/12/2003 18:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
A tak a propos to jak jest z podatkiem bo dawno nie grałem "na ziemi"  Czy liczy się 10% od wygranej netto czy brutto? Np postawiłem 10 zł po kursie 2.20 i wygrałem. Dostanę 22 - 2.20 = 19.80 złych czy może 22 - 1.20 = 20.80 zł??
|
Do góry
|
|
|
|
|
|