Beerhouser
old hand
Meldunek: 03/12/2004
Quote:
Quote: Zlecilem wyplate z unibetu dn.2006-01-21 o 14:33.Wyplata na mbank.Do dzisiaj ieniedzy nie ma:/Czy to jest normalne ze pierwszy przelew od nich trwa tak dlugo??
21 to sobota, więc mało który buk, a szczególnie bank pracuje Kasa zostanie zaksiegowana w poniedziałek, wiec za pewne jutro (tj. czwartek) będzie u ciebie na koncie- sprawdź stan konta po godz. 13.
co sie dzieje z tym unibetem?? Kasy jeszcze nie ma
Quote: Witam, czy w Unibecie są jeszcze jakieś dodatkowe promocje o których nie wiem? Otrzymałem od nich maila, że do 5 lutego jest promocja i jak wpłacę do nich 100 PLN to dostanę drugie tyle bonusa. Tak też zrobiłem. Jednak z nieukrywaną radością zauważyłem, że oprócz podwojenia mojej wpłaty pojawiła sie jeszcze jedna kwota na sume 38 PLN, odnotowana jako promocja. Wie ktoś może co to za promocja?
Quote: Zadaje to pytanie tylko po to żeby się upewnić że tak jest, a więc jeżeli skorzystałem z linka od przyjaciela i zerejestrowałem się do Unibet, to żeby osoba, która poleciła otrzymała 100zł. muszę zawrzeć zakłady za 100zł, czyli nie musi to być tak jak w Expekcie, że kupon za 100zł. tylko np. mogę zagrać 4 razy po 25 zł. Dobrze to rozumiem?
Ponawiam pytanie, chciałem zadzwonić do Unibetu się dowiedzieć, ale się nie dodzwoniłem.