Cześć,
Maciek:
- Status ten przyznawany jest w przypadku stwierdzenia wniesienia zakładu na mecz, który później określony został mianem "podejrzanego", bądź też gracz ewidentnie gra na różnice kursowe, bądź też traderzy uznali, że dany gracz jest graczem zawodowym

. Wybacz mało precyzyjne wyjaśnienie, ale tak to po prostu działa, każda sprawa jest traktowana indywidualnie przez traderów i to od nich zalezy kto ma status gracza zawodowego, ja na to nie mam wpływu.
- tak, zmień najpierw dane w profilu na koncie w sportingbet.
- trudno mi określić ile razy masz obrócić te środki u nas. Dział Finansowy bedzie weryfikował wypłatę. Na pewno będziemy chcieli uniknąć sytuacji w których gracze wykorzystują Sportingbet do wypłaty środków z Moneybookers.
- Wypłaty na Moneybookers następują tylko po uprzednim zasileniu konta ta drogą.
Co, do IP. Taka jest zasada. Na pewno, jeżeli ktoś prześle dokumenty że konto jest prawidłowe i potwierdzi swoją tożsamość, bonus zostanie przyznane (dzięki Moonlight za pomoc). Pamiętajcie proszę o jednym, każda sprawa jest traktowana indywidualnie i po to tu jesteśmy żeby Wam pomóc, jeżeli zakładacie konto na swoje, uczciwe dane i gracie bez nadużyć bonusowych nic na pewno nikomu nie zostanie zarzucone ani odebrane. W razie czego piszcie do mnie na priv

.
Pozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska