#47284 - 27/10/2003 01:41
Jaki bukmacher lepszy ?
|
Anonymous
Unregistered
|
Co sadzicie: jaki bukmacher jest lepszy ?
Expekt Gamebookers Betandwin ????
zamierzam wplacic kase do jednego z nich . co mi doradzicie ??? czekam na wasze opinie i czy sa jeszcze jakies lepsze firmy bukmacherskie ???
|
Do góry
|
|
|
|
#47285 - 27/10/2003 02:56
Re: Jaki bukmacher lepszy ?
|
Anonymous
Unregistered
|
Ja mam konta w Expekt oraz Gamebookers. Bardziej polecam GB.
|
Do góry
|
|
|
|
#47286 - 27/10/2003 03:02
|
enthusiast
Meldunek: 26/02/2001
|
Witam Z Tych 3 najlepszy Gamebookers. Pozdrawiam P.S Może ktos zna wynik Fenix vs. Juventud ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#47290 - 27/10/2003 17:30
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
GB - szeroka oferta (handicapy , correct score, itd- chociaż nie na wszystkie ligi), ale nie mają takich baboli jak Betandwin  i reagują szybko na plotki i spadki kursów Unibet ma szeroką ofertę głównie na ligi skandynawskie (wygląda na to że ich grupą docelową są chyba głównie bogaci Skandynawowie). Szkoda że o nas nie dbają tak bardzo. scottie
|
Do góry
|
|
|
|
#47292 - 27/10/2003 18:58
|
member
Meldunek: 08/09/2003
|
A ja mam na przyklad bardzo dobre zdanie o expekcie nigdy nie mialem z nimi zadnego problemu i tak na prawde jedyna rzecza ktora mnie tam drazni to zbyt pozno wystawiane kursy na zdarzenia.Kazdy ma jakies swoje upodobania i wybor bukmachera jest takze zalezny od tego co nas interesuje.dlatego na Twoim miejscu zapoznalbym sie z oferta kazdego z bukow i sam podjal decyzje!!!Najwazniejsze zebys byl do przodu:)a gdzie to juz mniej wazne.pozdro for all
|
Do góry
|
|
|
|
#47295 - 27/10/2003 19:51
|
enthusiast
Meldunek: 19/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Kilka problemów: jeśli zamierzasz wygrywać bądź korzystać z okazyjnych kursów to Betandwin Cię wywali dość szybko.
Expekt natomiast kiedyś okradł ludzi i do niego zaufanie mam autentycznie zerowe. Do tego beznadziejne zaplecze techniczne (padający serwer, albo może połączenie?) i chamską obsługę klienta (Mankiet podał nawet przykładowy list). Po prostu jedno wielkie zero. Jeśli znasz angielski na tyle by się poruszać po stronie GB to omijaj Expekt z daleka...[/qb][/QUOTE]Zdecydowanie polecam Expekt, bardzo szybko dochodzace wyplaty, najnizsza marza z tych trzech bukow, szeroka oferta sportow zimowych. Ponadto polska wersja jezykowa oraz polski support daja do zrozumienia, ze zalezy im na polskich klientach. Ja sie nigdy nie zawiodlem na Expekcie nie wiem dlaczego na forum jest takie negatywne nastawienie do tego buka. PS. Stronka GB bardzo czesto pada, a ponadto slyszalem o ich nie najlepszej kondycji finansowej.
|
Do góry
|
|
|
|
#47296 - 27/10/2003 19:53
|
enthusiast
|
Zapomnialem dodac, ze jako jedyny z tych trzech wymienionych bukow Expekt posiada mozliwosc grania w PLN, co jest niezmiernie istotne, przy wplatach.(nie traci sie na wymianie walutowej)
|
Do góry
|
|
|
|
#47297 - 27/10/2003 20:05
|
member
Meldunek: 07/05/2003
|
z tych trzech
Gamebookers i dodam jeszcze Wiliam Hill moim zdaniem najlepszy.
|
Do góry
|
|
|
|
#47298 - 27/10/2003 20:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/05/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tOOmeq: [QB PS. Stronka GB bardzo czesto pada, a ponadto slyszalem o ich nie najlepszej kondycji finansowej.[/QB][/QUOTE]Hehe, a Expekt nie pada?  Ja z GB nie mam zadnych problemow a ich strona nie ladowala mi sie moze raz czy dwa a gram juz u nich dosyc dlugo. Co do Expektu to tak jak juz wczesniej mowilem - stronka pada regularnie przynajmniej raz w tygodniu i akurat na weekend kiedy kazdy chce cos postawic i nic nie robia w tym celu zeby to poprawic. Support maja beznadziejny, trzeba uwazac co sie do nich pisze bo sie zaraz obrazaja i blokuja konta (paranoja!) Jak kiedys im wyslalem maila w ktorym napisalem pare wykrzyknikow to odrazu sie oburzyli ze sie na nich wydzieram.
|
Do góry
|
|
|
|
#47299 - 27/10/2003 20:26
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tOOmeq: [qb]Ponadto polska wersja jezykowa oraz polski support daja do zrozumienia, ze zalezy im na polskich klientach. Ja sie nigdy nie zawiodlem na Expekcie nie wiem dlaczego na forum jest takie negatywne nastawienie do tego buka.[/qb][/QUOTE]Support Expektu jest po prostu chamski, totalna beznadzieja: list do Mankieta. Oprócz tego to strona Expektu tak często pada, że jest chyba rekordzistą pod tym względem. Betandwin oraz GB są pod tym względem bardzo solidni. Ale najgorsze jest to, że Expekt okradł ludzi, i tutaj nie ma już wytłumaczenia. Na dodatek jest to jedyny buk, którego pracownik publicznie ujawnił na forum poufne informacje o kliencie. Aż  uke: się chce...
|
Do góry
|
|
|
|
#47300 - 27/10/2003 20:39
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tOOmeq: [qb]...jako jedyny z tych trzech wymienionych bukow Expekt posiada mozliwosc grania w PLN...[/qb][/QUOTE]Hmm, wydaje mi się, że tak nie jest. Z tego co wiem to Unibet też otwiera konta w PLN i ma konto bankowe w Polsce do przelewów. Na dodatek jeśli się nie mylę to Unibet jako jedyny posiada w Polsce bezpłatną infolinię (00 800 461 12 25).
|
Do góry
|
|
|
|
#47301 - 27/10/2003 20:47
|
enthusiast
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tOOmeq: [qb]qb][/QUOTE]Hmm, wydaje mi się, że tak nie jest. Z tego co wiem to Unibet też otwiera konta w PLN i ma konto bankowe w Polsce do przelewów. Na dodatek jeśli się nie mylę to Unibet jako jedyny posiada w Polsce bezpłatną infolinię (00 800 461 12 25).[/qb][/QUOTE]Zauwaz, ze w tym temacie byla prosba o wyrazenie opini na temat jedno z trzech bukow: Baw; Gb; expekt. Dla mnie Expekt jest najlepszym bukiem z tych trzech wymienionych, i swojego zdania na razie nie zmieniam.
|
Do góry
|
|
|
|
#47302 - 27/10/2003 21:01
|
old hand
Meldunek: 18/05/2003
|
Ja osobiscie mialem doswiadczenia i z Expektem i z Gb i musze powiedziec ze na + expektu przemawiaja TYLKO(!) szybkie wyplaty, nic wiecej. Marna oferta,problemy ze strona...mozna by tak dalej ciagnac, a o tym ze kogos tam oszukali, to slyszalem juz naprawde duzo razy. O Gb nie slyszalem takich opinii, strona dziala rewelacyjnie jak dla mnie, naprawde niezla oferta...jak dla mnie duuuzo lepszy buk (dodam swoja droga, ze juz nie gram w expekcie  )
|
Do góry
|
|
|
|
#47303 - 27/10/2003 22:28
|
old hand
Meldunek: 27/06/2003
|
Odnosnie ofert, to w GB moze faktycznie jest nieco szersza niż w Expekcie, ale realnie wg.mnie ma to małe znaczenie, bo granie, w której połowie bedzie więcej bramek,pierwszy korner, ilości kartek itp. jest mało warte i trudne do przewidzenia ( tzn. przypomina to raczej ruletke niż bukmacherkę), datego parametr "ofertowy" obu buków jest, nie licząc kursów, podobny. Pozdr.  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|