Meldunek: 08/11/2005
jak wybierzesz "to risk" to wpisujesz kwote, ktora ryzykujesz, czyli za ile chcesz postawic kupon, a jak wybierzesz "to win" to wtedy wpisujesz kwote, ktora chcesz wygrac z tego kuponu, chyba zrozumiale to napisalem:)
Mr Joke
old hand
Meldunek: 11/10/2003
Quote: dostać dostaniesz, ale nie wypłacisz zresztą zapytaj na chatcie
Hmm 9$ to cieniutko ale dla zabawy.... przed rejestracją zagadałem do niejakiego Sama na livie i on upewnił mnie że do tej promocji nie ma restrykcji co do kraju, mówił ze zaprasza Polaków jak najbardziej, obowiazuję tylko 10x obrót przed wypłatą. Pozdrawiam
A przepraszam ze spytam z ktorego linka nalezy zalozyc konto bo zalozylem z tego pierwszego i lipa nic nie dostalem, pewno z tego drugiego? No chyba ze to jest free bet i teego nie widac.
Quote: A przepraszam ze spytam z ktorego linka nalezy zalozyc konto bo zalozylem z tego pierwszego i lipa nic nie dostalem, pewno z tego drugiego? No chyba ze to jest free bet i teego nie widac.
Zagadaj z kims na live czacie podasz promo code: santa05 i powinni bez problemu przyznac
kurde jak tam sie stawia.??daje soccer-eu lines i co trzeba zrobic zeby posatwic po w wolne pola jak wpisze stawke i daje continue to wywala cos na czerwono prosze mi wytalumczyc na jakims przykładzie dzieki
Quote: kurde jak tam sie stawia.??daje soccer-eu lines i co trzeba zrobic zeby posatwic po w wolne pola jak wpisze stawke i daje continue to wywala cos na czerwono prosze mi wytalumczyc na jakims przykładzie dzieki
Z tego co zrozumiałem, wygrana na kuponie musi wynosić min. 2 $$
domin
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
Nie wypłacą ale można ten bonus przeznaczyć jako wirtualną kasę do szkolenia warsztatu. Człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach więc taka wirtualna kasą wbrew pozorom może się okazać bardzo przydatna. Jedyny minus to taki, że gdy zrobimy z tych 9$ kilka tysiaków to się będziemy przez kilka dobrych dni wpieprzać ze to wirtualna a nie realna kasa
Quote: Nie wypłacą ale można ten bonus przeznaczyć jako wirtualną kasę do szkolenia warsztatu. Człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach więc taka wirtualna kasą wbrew pozorom może się okazać bardzo przydatna. Jedyny minus to taki, że gdy zrobimy z tych 9$ kilka tysiaków to się będziemy przez kilka dobrych dni wpieprzać ze to wirtualna a nie realna kasa
Co tej kasy nie można wypłacać To niewiem po co takie promocje robią co za gówno