010 Charlton - Arsenal (1) 3.95
W Arsenalu nie zagrają tacy piłkarze jak Henry, Van Persie, Reyes, Cole, Clichy więc ni rade stawiać na Arsenal a wręcz odwrotnie na Charlton. Grają w najmocniejszym składzie. Można zaryzykować mniejszą kase.
12 Liverool - Newcastle (1) 1.60
Ile to juz meczy Liverpoolu bez straty gola? Jest ich około mnóstwo :P (chyba 10) W Newcastle zabraknie rozgwywającego Emre i to jest duże osłabienie. Jak dla mnie można ten mecz zagrac za mniejszą stawke.
016 Sunderland - Bolton (2) 1.95
Mecz dość ciekawey jak dla mnie. Moim zdaniem jest dość pewny. Oto moje argumenty. Sunderland jak narazie dostaje baty pokolei od każdego z kim gra, i u siebie i na wyjeździe:
(
http://betandwin.enetpulse.com/?g=s&...=60&a_id=88 )
Bolton ostatnio przegrał ale w pucharze z Wiganem ale grał w rezerwach. Wcześniej wygrał 4:0 z Evertonem i wcześniej z Arsenalem 2:0 i Tottenhamem 1:0 więc nie sa słabi. Zajmują 5 pozycje w lidze natomians Sunderland dla mnie już spadł z ligi. 5 pkt w 9 meczach i bilans 0-2-7 to totalna porażka tej drużyny. W drużynie Sunderland nie zagrają tacy piłkarze jak Gray, Brown, Miller, Stubbs, Elliott, Arca, Wright, Kyle, Healy, McCartney to aż 10 piłkarzy!! W Boltonie nie zagrają tylko Gardner i Pedersen. Jak dla mnie mecz bardzi pewny i zagram tu czyste 2