Witam,
Widze ze moderator wlasnie mnie powital :rolleyes:
v70v, pracujesz może na Malcie?
Nie, ale kieruje wobec tego pytanie do Ciebie, pracujesz moze w pieknej okolicy Antiqua & Barbuda?
Po pierwsze, Expekt zrobił wałkę z regulaminem na skoki... A) zmieniając regulamin w trakcie trwania zakładów
Czy moglbys podac konkretny przyklad? Jest to bardzo interesujace z mojego punktu widzenia, ale ja tutaj nie widze konkretnego przykladu, oprocz Twoich slow, a chcialbym nieco wiecej anizeli slowa, np. kopie zakladu ktory zostal najpierw uznany za wygrany, a nastepnie przegrany, gdyz w ten sposob rozumiem postapil expekt ze skokami, tak?
-oraz- B) nie uwzględniając np. regulaminu po niemiecki, i w ten sposób złodzieje z Malty okradli mojego znajomego z Austrii.
O ile mi wiadomo, regulaminy wszystkich bukow za wiazace podaja swoje wersje angielskie, jest to spowodowane mozliwa bledna interpetacja (tlumaczeniem) regulaminu na dany jezyk, znam to z autopsji, gdyz kiedys mialem problem z regulaminem u buka w innym jezyku, wyprostowano mnie, ze obowiazuje wersja angielska, tak wiec jezeli zmienili wersje regulaminu nie uwzgledniajac angileskiego, to jest to ewidentny dowod, pytanie jednak czy Twoj kolega ten dowod posiada, bo jak nadmienilem w poprzednim poscie (moim pierwszym na forum

al: ) oprocz Twoich slow o koledz, nie ma nic innego, a to raczej nie dowod niestety
Były też inne przypadki anulowania zakładów, nawet po ich zakończeniu.
No i o to mi chodzi, skoro byly, to ktos przeciez musi miec w historii swojego konta te zaklady - dlaczego nikt ich nie pokaze tutaj na Forum?
Co tu dużo mówić, zaufanie do Expektu mam prawie zerowe.
Ok, szanuje Twoje zdanie, ale ja bym chcial otrzymac konkrety, a nie Twoja opinie
A do tego dochodzi chamskia obsługa klienta (jeszcze jeden trademark Expektu... ) oraz ujawnianie informacji o klientach. Totalna żenada, totalny kibel z tego Expektu.
Nie spotkalem sie jak na razie z czyms takim, wle bede to miec na uwadze.
Po drugie nie wiem czy się orientujesz w tym czy nie, ale licensja w Anglii w tym wypadku nic nie znaczy bo... zakłady z Polski idą przez office w Malcie skąd Expekt może sobie robić takie wałki jakie chce.
Tutaj sie z Toba nie zgodze, gdyz licencja tak jak zostala przyznana, tak moze zostac odebrana i nie ma tutaj nic do tego, ze zaklady sa zawierane na Malcie czy tez gdziekolwiek indziej.
Na dodatek, samo posiadanie licensji w Anglii się prawie z niczym nie wiąże. Wchodzisz, wypełniasz papierek, i tyle. W Anglii każdy zwykły obywatel może zostać w ten sposób jednoosobowym bukiem.
No coz, moim zdaniem sie mylisz, wiaze sie i to bardzo, zwlaszcza ze wszystkie szanujace sie firmy posiadaja licencje w Wielkiej Brytanii, w takim razie te slowa przecza Twoim poprzednim wyrazonym w jednym z tematow "gdyby to bylo w Anglii..."
Na zakończenie, sam odpowiedziałeś na jedno ze swoich pytań... "...jezeli expekt jest zly, to czemu tylu ludzi z niego korzysta? Tego nie potrafie zrozumiec..."
To nie bylo moje pytanie, to bylo stwierdzenie faktu

w nawiazaniu do narzekan, jednak nie jest to odpowiedz.
...i sam napisałeś...
Dopoki mnie nic zlego nie spotkalo, to bede z tych bukow korzystal.
I w tym właśnie sedno sprawy.
Don't Expekt your money!
Tutaj sie rowniez z Toba nie zgodze, gdyz jak na razie wszystkie wyplaty docieraja bezproblemowo, co niestety nie zawsze mozna powiedziec o innych bukach, zwlaszcza jak sie czeka kilka tygodni na wyplate, ktora w druga strone dociera w przypadku przelewu maks. po 4 dniach, w przypadku expektu zas po 1-2 dniach, unibetu 4-5, dla mnie to ma kolosalne znaczenie, zwlaszcza kiedy chce zagrac nieco grubiej gdzie indziej, nie naruszajac wlasnych oszczednosci.
Dzieki za odpowiedz Conrad, ale nie przekonaly mnie jak na razie slowa nie poparte dowodami, dlatego tez prosze zamiast slow o przedstawienie namacalnego dowodu, przeciez skoro zrobili tyle walkow, musi ktos miec na to potwierdzenie w postaci anulowanego i niewyplaconego slusznie kuponu, prawda? Chetnie przesle taki kupon do ich supportu z zadaniem wyjasnienia, wtedy bede ciekaw ich odpowiedzi.
Tymczasem pozdrawiam, lece na "Rewolucje" Matrixowe

iwo: