Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#46813 - 05/11/2003 14:25 Re: Expekt.com [5]
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/12/2002
Ale gdybyś nie zareagował to byłbyś kolejnym oszukanym. Po prostu Expekt to totalna AMATORSZCZYZNA !!

Do góry
Bonus: Unibet
#46814 - 05/11/2003 15:16 Re: Expekt.com [5]
Anonymous
Unregistered

U mnie przynajmniej raz w tygodniu sie myla, badz na moja korzysc, badz na swoja. Zawsze jednak czekam cierpliwie i zawsze jak dotad po kilku godzinach poprawiali wynik na wlasciwy. Jest to raczej przejaw burdelu w ich systemie, bo nie wierze, zeby chcieli w tak prymitywny sposob oszukiwac.

Do góry
#46815 - 05/11/2003 16:42 Re: Expekt.com [5]
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/12/2002
Ale czy burdel nie świadczy o amatorskim podejściu do klienta ?

Do góry
#46816 - 05/11/2003 19:44 Re: Expekt.com [5]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Już nie chodzi nawet o zwykłą amatorszczyznę, ale Expekt to po prostu złodzieje.

Wejście na nasz rynek to był "strzał w 10", bo tylko u nas mogą znaleźć tyle naiwnych ludzi, którzy koniecznie muszą na własnej skórze sprawdzić, że rozgrzanej patelni się nie dotyka.

P.S. Arturo, czy tumany z Expektu odpisali już? Ciekawe czy zwrócą Ci to co ukradli czy powtórzy się znane na zachodzie hasło 'Don't Expekt your money'.

uke: Expekt.

Do góry
#46817 - 05/11/2003 20:16 Re: Expekt.com [5]
Anonymous
Unregistered

Czesc wszystkim po raz pierwszy :-)

Kilka tygodni zajelo mi zapoznawanie sie z tematami na tym forum, troche tego jest (uff), dlatego tez nie zakladam nowego tematu, tylko pisze (chyba) we wlasciwym, otoz interesuje mnie w jaki sposob expekt kogos oszukal, ja jestem klientem zarowno expektu jak i unibetu od mniej wiecej 2 lat, nie spotkalo mnie jak dotad zadne oszustwo z ich strony, dlatego tez prosilbym Was o wypowiedz w tym temacie w jaki sposob ktos stracil pieniadze, gdyz nie chce stracic rowniez swoich, choc jak na razie nic takiego sie nie stalo.

Conrad bardzo na nich najezdzasz, wiec wnioskuje ze posiadasz dowody na to, ze komus odebrali pieniadze, czytalem rowniez Twoja wypowiedz, ze gdyby takie cos stalo sie w Anglii, straciliby licencje - expekt ma licencje wydana w UK, a nic sie takiego nie stalo - nikt im nie odebral licencji. Czytalem w jednym z poprzednich postow, ze na skokach ucierpieli klienci z Austrii, bylem w Austrii w jednym z punktow bukmacherskich Expektu (cos takiego jak u nas STS, tylko ze wypas) i nie widzialem braku zainteresowania czy tez szykan, rozmawialem tez z kuzynem ktory na stale mieszka w Austrii i tez korzysta z netowych bukow, on nie slyszal nic aby expekt zrobil jakis walek. Nie wiem, byc moze ktos ucierpial wskutek jakis numerow, ja jednak jak na razie jestem zadowolony ze wspolpracy z tymi dwoma bukami, dlatego tez prosilbym o jakies namacalne dowody przekretow ze strony expektu czy tez unibetu, bo z tego co czytalem na forum, to najpierw byli polecani przez mecz.pl, pozniej nie, zas teraz sa szykanowani, co mnie nieco dziwi, gdyz expekt jak i Unibet maja dobra renome w Europie, jezeli expekt jest zly, to czemu tylu ludzi z niego korzysta? Tego nie potrafie zrozumiec, caly czas tylko mozna przeczytac jak wszyscy narzekaja na expekt i od czasu do czasu na Unibet, ale jakos wciaz korzystaja z tych bukow, wiec chyba jest to jakies nieporozumienie, wypada teraz oczekiwac na zmiane podejscia do gamebookers, bo biorac pod uwage bieg wypadkow - och, ach nad Unibet i expekt a pozniej uke: , to nalezy oczekiwac tego samego od mocno promowanego na tym forum gb, to takie juz moje osobiste zdanie na koniec odnosnie tradycji forum - najpierw chwalimy, pozniej gnoimy

Dopoki mnie nic zlego nie spotkalo, to bede z tych bukow korzystal, jednak raz jeszcze prosze o przeslanie dowodow na przekret, byc moze to ja mam klapki na oczach :rolleyes:

cheeeeeers iwo:

Do góry
#46818 - 05/11/2003 21:02 Re: Expekt.com [5]
ANTOŚ FIDUK Offline
enthusiast

Meldunek: 30/07/2003
Jaki jest kod swift do banku WBK???

Do góry
#46819 - 05/11/2003 21:46 Re: Expekt.com [5]
Anonymous
Unregistered

Zauwazylem, ze myla sie tylko w przypadku zakladow under/over. Mnie osobiscie to nie przeszkadza, poniewaz dosc szybko poprawiaja pomylke, a kilka godzin poslizgu na zamkniecie jakiegos zakladu to nie jest duzo, jesli brac pod uwage stacjonarnych bukow, gdzie kase mozna odebrac dopiero na nastepny dzien. Wlasciwie jest to jedyny minus, jaki moge przypisac expektowi.
I podobnie jak "v70v" jestem naprawde zadowolony z tego buka - szczegolnie ze sprawnosci przelewu kasiory miedzy kontem w expekcie, a zwyklym bankowym (w obie strony rzecz jasna)

Do góry
#46820 - 05/11/2003 22:28 Re: Expekt.com [5]
SR Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
Odnośnie obrotów kasą z z banku na konto i z konta na expekt do bankowego to ja mam złe zdanie.Wpłacalem w czwartek tydzien temu kase i jeszcze jej nie mam na koncie .Nie wiem cy podlozyc bombe w tej placowce czy miec pretensje do expektu.Dzisiaj skombinowalem sobie skaner dzieki czemu sprawa pojdzie o krok do przodu al:

Do góry
#46821 - 05/11/2003 22:38 Re: Expekt.com [5]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
v70v, pracujesz może na Malcie?

Po pierwsze, Expekt zrobił wałkę z regulaminem na skoki... A) zmieniając regulamin w trakcie trwania zakładów -oraz- B) nie uwzględniając np. regulaminu po niemiecki, i w ten sposób złodzieje z Malty okradli mojego znajomego z Austrii. Były też inne przypadki anulowania zakładów, nawet po ich zakończeniu. Co tu dużo mówić, zaufanie do Expektu mam prawie zerowe. A do tego dochodzi chamskia obsługa klienta (jeszcze jeden trademark Expektu... :rolleyes: ) oraz ujawnianie informacji o klientach. Totalna żenada, totalny kibel z tego Expektu.

Po drugie nie wiem czy się orientujesz w tym czy nie, ale licensja w Anglii w tym wypadku nic nie znaczy bo... zakłady z Polski idą przez office w Malcie skąd Expekt może sobie robić takie wałki jakie chce.

Na dodatek, samo posiadanie licensji w Anglii się prawie z niczym nie wiąże. Wchodzisz, wypełniasz papierek, i tyle. W Anglii każdy zwykły obywatel może zostać w ten sposób jednoosobowym bukiem.

Na zakończenie, sam odpowiedziałeś na jedno ze swoich pytań... "...jezeli expekt jest zly, to czemu tylu ludzi z niego korzysta? Tego nie potrafie zrozumiec..."

...i sam napisałeś...

Dopoki mnie nic zlego nie spotkalo, to bede z tych bukow korzystal.

I w tym właśnie sedno sprawy. iwo:

Don't Expekt your money!

Do góry
#46822 - 05/11/2003 22:55 Re: Expekt.com [5]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Tych co Expekt "oszukał" zawsze będą najeżdżać na tą firme, a Ci co nie spotkali się z niczym podejrzanym będą mieć dobre zdanie. Sęk w tym, ze tych drugich jest conajmniej 80% ze wszystkich co mają/mieli tam konta. Mnie w niczym ta firma nie podpadła, dlatego mówię, że spokojnie można tam grać i wpłacać pieniądze. Proste i logiczne.

Do góry
#46823 - 05/11/2003 23:12 Re: Expekt.com [5]
Anonymous
Unregistered

Witam,

Widze ze moderator wlasnie mnie powital :rolleyes:
v70v, pracujesz może na Malcie?

Nie, ale kieruje wobec tego pytanie do Ciebie, pracujesz moze w pieknej okolicy Antiqua & Barbuda?

Po pierwsze, Expekt zrobił wałkę z regulaminem na skoki... A) zmieniając regulamin w trakcie trwania zakładów

Czy moglbys podac konkretny przyklad? Jest to bardzo interesujace z mojego punktu widzenia, ale ja tutaj nie widze konkretnego przykladu, oprocz Twoich slow, a chcialbym nieco wiecej anizeli slowa, np. kopie zakladu ktory zostal najpierw uznany za wygrany, a nastepnie przegrany, gdyz w ten sposob rozumiem postapil expekt ze skokami, tak?

-oraz- B) nie uwzględniając np. regulaminu po niemiecki, i w ten sposób złodzieje z Malty okradli mojego znajomego z Austrii.

O ile mi wiadomo, regulaminy wszystkich bukow za wiazace podaja swoje wersje angielskie, jest to spowodowane mozliwa bledna interpetacja (tlumaczeniem) regulaminu na dany jezyk, znam to z autopsji, gdyz kiedys mialem problem z regulaminem u buka w innym jezyku, wyprostowano mnie, ze obowiazuje wersja angielska, tak wiec jezeli zmienili wersje regulaminu nie uwzgledniajac angileskiego, to jest to ewidentny dowod, pytanie jednak czy Twoj kolega ten dowod posiada, bo jak nadmienilem w poprzednim poscie (moim pierwszym na forum al: ) oprocz Twoich slow o koledz, nie ma nic innego, a to raczej nie dowod niestety

Były też inne przypadki anulowania zakładów, nawet po ich zakończeniu.

No i o to mi chodzi, skoro byly, to ktos przeciez musi miec w historii swojego konta te zaklady - dlaczego nikt ich nie pokaze tutaj na Forum?

Co tu dużo mówić, zaufanie do Expektu mam prawie zerowe.

Ok, szanuje Twoje zdanie, ale ja bym chcial otrzymac konkrety, a nie Twoja opinie

A do tego dochodzi chamskia obsługa klienta (jeszcze jeden trademark Expektu... ) oraz ujawnianie informacji o klientach. Totalna żenada, totalny kibel z tego Expektu.

Nie spotkalem sie jak na razie z czyms takim, wle bede to miec na uwadze.

Po drugie nie wiem czy się orientujesz w tym czy nie, ale licensja w Anglii w tym wypadku nic nie znaczy bo... zakłady z Polski idą przez office w Malcie skąd Expekt może sobie robić takie wałki jakie chce.

Tutaj sie z Toba nie zgodze, gdyz licencja tak jak zostala przyznana, tak moze zostac odebrana i nie ma tutaj nic do tego, ze zaklady sa zawierane na Malcie czy tez gdziekolwiek indziej.

Na dodatek, samo posiadanie licensji w Anglii się prawie z niczym nie wiąże. Wchodzisz, wypełniasz papierek, i tyle. W Anglii każdy zwykły obywatel może zostać w ten sposób jednoosobowym bukiem.

No coz, moim zdaniem sie mylisz, wiaze sie i to bardzo, zwlaszcza ze wszystkie szanujace sie firmy posiadaja licencje w Wielkiej Brytanii, w takim razie te slowa przecza Twoim poprzednim wyrazonym w jednym z tematow "gdyby to bylo w Anglii..."

Na zakończenie, sam odpowiedziałeś na jedno ze swoich pytań... "...jezeli expekt jest zly, to czemu tylu ludzi z niego korzysta? Tego nie potrafie zrozumiec..."

To nie bylo moje pytanie, to bylo stwierdzenie faktu w nawiazaniu do narzekan, jednak nie jest to odpowiedz.

...i sam napisałeś...

Dopoki mnie nic zlego nie spotkalo, to bede z tych bukow korzystal.

I w tym właśnie sedno sprawy.

Don't Expekt your money!

Tutaj sie rowniez z Toba nie zgodze, gdyz jak na razie wszystkie wyplaty docieraja bezproblemowo, co niestety nie zawsze mozna powiedziec o innych bukach, zwlaszcza jak sie czeka kilka tygodni na wyplate, ktora w druga strone dociera w przypadku przelewu maks. po 4 dniach, w przypadku expektu zas po 1-2 dniach, unibetu 4-5, dla mnie to ma kolosalne znaczenie, zwlaszcza kiedy chce zagrac nieco grubiej gdzie indziej, nie naruszajac wlasnych oszczednosci.

Dzieki za odpowiedz Conrad, ale nie przekonaly mnie jak na razie slowa nie poparte dowodami, dlatego tez prosze zamiast slow o przedstawienie namacalnego dowodu, przeciez skoro zrobili tyle walkow, musi ktos miec na to potwierdzenie w postaci anulowanego i niewyplaconego slusznie kuponu, prawda? Chetnie przesle taki kupon do ich supportu z zadaniem wyjasnienia, wtedy bede ciekaw ich odpowiedzi.

Tymczasem pozdrawiam, lece na "Rewolucje" Matrixowe iwo:

Do góry
#46824 - 06/11/2003 00:28 Re: Expekt.com [5]
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SR:
[qb]Odnośnie obrotów kasą z z banku na konto i z konta na expekt do bankowego to ja mam złe zdanie.Wpłacalem w czwartek tydzien temu kase i jeszcze jej nie mam na koncie .Nie wiem cy podlozyc bombe w tej placowce czy miec pretensje do expektu.Dzisiaj skombinowalem sobie skaner dzieki czemu sprawa pojdzie o krok do przodu al: [/qb][/QUOTE]Jezeli wplacales zwyklym przelewem, to musisz liczyc sie z 5 dniami bankowymi (bez sobot i niedziel). Kiedys wplacalem z poczty i czekalem ok. tygodnia na zaksiegowanie pieniedzy. Teraz dzieki karcie Visa po 2 sek. juz moge obstawiac. A wyplate (co prawda niewielka) mialem po dwoch dniach na koncie bankowym.

Do góry
#46825 - 06/11/2003 00:45 Re: Expekt.com [5]
Anonymous
Unregistered

Witam
Czy pieniadze za bonus partnerski, mozna odrazu wyplacic, czy trzeba je jeszcze jakos obrucic???

Do góry
#46826 - 06/11/2003 01:10 Re: Expekt.com [5]
SR Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Snorg:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SR:
[qb]Odnośnie obrotów kasą z z banku na konto i z konta na expekt do bankowego to ja mam złe zdanie.Wpłacalem w czwartek tydzien temu kase i jeszcze jej nie mam na koncie .Nie wiem cy podlozyc bombe w tej placowce czy miec pretensje do expektu.Dzisiaj skombinowalem sobie skaner dzieki czemu sprawa pojdzie o krok do przodu al: [/qb][/QUOTE]Jezeli wplacales zwyklym przelewem, to musisz liczyc sie z 5 dniami bankowymi (bez sobot i niedziel). Kiedys wplacalem z poczty i czekalem ok. tygodnia na zaksiegowanie pieniedzy. Teraz dzieki karcie Visa po 2 sek. juz moge obstawiac. A wyplate (co prawda niewielka) mialem po dwoch dniach na koncie bankowym.[/qb][/QUOTE]czekam juz wlasnie ten piaty dzien dlatego po wplacie kasy trzeba tak nia grac aby nie bylo po co wplacac jeszcze raz iwo:

Do góry
#46827 - 06/11/2003 02:11 Re: Expekt.com [5]
arturo Offline
enthusiast

Meldunek: 18/12/2001
Conrad
Wysłałem wczoraj maila do nich i dzisiaj rano miałem kupon juz wygrany ale odpowiedzi do tej pory od nich nie otrzymałem.
Pozdrawiam arturo

Do góry
#46828 - 06/11/2003 02:41 Re: Expekt.com [5]
KacMa Offline
enthusiast

Meldunek: 11/09/2001
czy ktoś zgłaszał uwagę do Expekta odnośnie samego GUI ?? a dokładnie to prezentowania zakończonych zakładów - w przypadku obstawień 1X, 12 lub X2 w kolumnie rezultatnie nie widać jaki był wynik i czy się wygrało czy nie. Zresztą drobnych błędów mają sporo.

ale wracając do pytania - czy ktoś zgłaszał uwagi odnośnie wyglądu i czy dostał odpowiedź i jaką.
I czy nie była to odpowiedź jak w moim przypadku: "jeszcze nikt cześniej nie zgłosił nam uwagi tego typ .... "

Do góry
#46829 - 06/11/2003 02:49 Re: Expekt.com [5]
lucAs Offline
veteran

Meldunek: 02/02/2003
dziala wam teraz exp.

Do góry
#46830 - 06/11/2003 02:49 Re: Expekt.com [5]
Latajacy Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/04/2003
Co do Expektu, to jeszcze mi kasy nie zwinęli. Ale mam inny problem: nie przysyłają wszystkich potwierdzeń wygranych/lub przegranych kuponów. Zapytałem się grzecznie, co jest z tymi potwierdzeniami - dlaczego nie wszystkie dochodzą. A oni na to, że to nie ich wina tylko poczty (a dokładniej konfiguracji). Więc co z tego wynika? Listonosz kradnie, czy kto inny do cholery? Jak coś nie tak to zawsze zwala się na Pocztę Polską
Outlooka mam dobrze skonfigurowanego, więc to ich wina...nie wysyłają wszystkich potwierdzeń. Zamiast powiedzieć: Przepraszamy, postaramy się tym zająć, to wypierają się...mimo tego, że ja wiem i oni, że wciskają kit.

Do góry
#46831 - 06/11/2003 03:36 Re: Expekt.com [5]
verseau Offline
veteran

Meldunek: 02/11/2002
Ja tez mialem podobny problem tylko,ze z smsami z wynikami w Expekcie.Na poczatku wszystkie dochodzily regularnie i bez zastrzezen a pozniej nie bylo juz wogole,chociaz pieniadze pobierali z konta.Napisalem do nich w tej sprawie to zaczeli sie tlumaczyc,ze to nie ich wina tylko operatora i zeby tam interweniowac.I jeszcze jedna fajna rzecz mi napisali,ze skoro jestem Polakiem to smsy powinny przychodzic mi na nr.telefonu polskiej sieci komorkowej a nie francuskiej.No to juz przesada z ich strony .
Zauwazylem,ze Expekt szuka dziury w calym i bardzo ciezko jest im sie przyznac do bledu.

Pozdrawiam.

Do góry
#46832 - 06/11/2003 05:51 Re: Expekt.com [5]
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał v70v:
[qb]Tutaj sie z Toba nie zgodze, gdyz licencja tak jak zostala przyznana, tak moze zostac odebrana i nie ma tutaj nic do tego, ze zaklady sa zawierane na Malcie czy tez gdziekolwiek indziej.[/qb][/QUOTE]Ma duże znaczenie, gdyż zawierasz zakłady z Expekt Malta i ewentualny problem nie podlega angielskiej jurysdykcji. Podobnie jest z Gamebookers i być może Sportingbet.

Do góry
Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08