Mialem juz isc spac ale jakos nie moge zasnac.
Do rzeczy
Panie !
Wiem ze to Pan czyta. (Nicku nie pamietam i szukac w historii forum mi sie nie chce bo juz pozna godzina.)
Troche kultury w listach wypadaloby zachowac Pisalem do "support - Poland" raptem kilka listow w blahych sprawach ale odpowiedzi ktore dostaje sa w takiej formie jakbym Was okradal. Tu chyba chodzi o to kto jest lepszy, ja czy Wy.
Wiem ze moge zrezygnowc z waszych uslug jak mi sie nie podoba, ale mi sie podoba

dopoki ciekawe kursy wystawiacie na rozne rzeczy i nie musze doplacac do interesu. Oferta w niektorych pozycjach wrecz rewelacyjana, wyplaty sa OK szybko itd. I chcialbym aby tak zostalo.
Tylko forma w jakiej Pan ( dobrze ze tak juz do mnie sie tez zwracacie a nie przez "ty" jak bylo na poczatku

) troszke mi nie odpowiada. I chyba nie jestem sam jak widze tu kopie listow jakie inni otrzymali.
Troche kultury w listach wypadaloby zachowac Uczcie sie od wiekszych. Niepowiem ktorych, zeby nie bylo.
Wiem ze mozecie mi konto zablokowac. Mozecie ( znajac wasza firme

) napisac tu co, kiedy i za ile gralem. I ze tak powiem nie wstydze sie, bo i nie ma czego.
W sumie macie
Ponad 200.000 zadowolonych klientów i jeden mniej czy wiecej nie roznica. Choc musze przyznac ze akurat zadowolny.
Pisze to tu bo pewnie jeszcze pare listow od Was otrzymam i chcialbym zeby one choc pozory dobrego tonu mialy.
Pozdrawiam
I ide spac choc moze lepiej by bylo jakbym to zrobil wczesniej i tu nic nie pisal

Ale tak raz na rok "biały" czlowiek moze nie wytrzymac.