Z calym szacunkiem do Ciebie Panie Biszop. Ale nie masz pojecia w ogole o czym piszesz ! Nie znasz klimatow, ludzi,otoczki calej ! Nie wiesz kim sa i co soba reprezentuja a pisanie o "mięso armatnie, nie maja mózgów zbyt rozwinietych" jest po prostu zalosne tak jak Twoja cala wypowiedz . NIE WIESZ NIE PISZ !! a nie snujesz swoje domysly i podsycasz atmosfere zeby kazdy byl tak jak ty nastawiony ANTY !
Panie Tombal, z całym szacunkiem oczywiście, nie oceniam Ciebie.
Domysły to Ty snujesz na mój temat, ja na Twój nawet nie próbuję, piszę o tym co widzę, już wiele razy pisałem, sporą część życia spędziłem w okolicach Bułgarskiej, jak ja szykowałem oprawy to Ty, jak mniemam, skakałeś pomiędzy piaskownicą, a zjeżdżalnią więc nie lictujmy się bo nie ma sensu i to wcale nie dlatego że uważam się za lepszego czy lepiej zorientowanego, po prostu mi nie zarzucaj że snuję domysły.
Ja pamiętam i bijatyki i jak na mecz przychodziło tyle ludzi że siedzieli prawie przy liniach, i nie pamietam tego co widziałem w telewizji tylko sam tam byłem.
Mam porównanie, wiem że piłka w Polsce potrzebuje swoich "kiboli" i to mi nie przeszkadza, niech robią co uważają byle w granicach rozsądku, ale jak demolują stadion to mam prawo napisać co o tym sądzę, a sądzę dokładnie tak jak napisałem wcześniej.
Możesz Ty czy inny Kura po mnie "jechać" i próbować w ten czy inny sposób zdyskredytować moją wypowiedź, spływa to po mnie, tylko co chcesz mi udowodnić?
że ci o których mówię to normalni ludzie?
Może mamy odmienne postrzeganie normalności, normalne może być stanie tylem do murawy i rytmiczne skakanie - nikumu krzywda się nie dzieje, wcześniej źle użyłem tego przykładu
ale normalne, przynajmniej dla mnie, nie będzie rozpierdalania stadionu i pozniej narzekanie że ktoś próbuje coś z tym zrobić, kwestia jak ten ktoś próbuje, to inna kwestia, z tym się zgodzę.
Ale wszelkie formy bandytyzmu jako takiego kazałbym tępić do bólu,
choć tak jak ktoś tu napisał, przy okazji oberwie się części dookoła.
Bez odbioru.