#3652960 - 27/01/2010 07:20
Re: BETDAQ.com
[Re: oli]
|
veteran
Meldunek: 05/11/2009
|
Na jaki adres wysyłaliście dokumenty?
helpdesk@betdaq.com? Dokumenty ostatecznie wysłałem na memberservices@betdaq.com. Maila zwrotnego, że wszystko ok dostałem po 15-tu minutach, ale nie mogę się zalogować. Sprawdzę jutro, czy coś się zmieni.
|
Do góry
|
|
|
|
#3655175 - 28/01/2010 08:28
[Re: Pawcias]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2003
|
Po kolejnych mailach konto aktywne. Rzekomo logowałem się przez betdaq.co.uk, co niby powodowało błąd w systemie. Anyway wszystko gra, fajny kontakt z supportem przedstawiającym się, w przeciwieństwie do supportu Betfair, z imienia i nazwiska, co traktuję jako spory plus. Support bf przedstawia się z imienia i nazwiska  Przynajmniej angielski, nie wiem, jak polski
|
Do góry
|
|
|
|
#3664337 - 01/02/2010 08:54
|
newbie
Meldunek: 24/12/2008
|
Sorki że spamuję temat, ale to chyba ciekawe. Oprócz omijania PC na Betfair, Betdaq to fajna opcja do surebetów. Zastanawiam się jeszcze, czy mają też tyle nieplanowanych upgrade'ów strony co Betfair (że tak sobie pozwolę głośniej pomyśleć). Po doszkalaniu na bf zamierzam zainwestować większy kapitał, tylko po tym co ostatnio sie u nich dzieje poważnie zastanawiam się czy jest sens dalszej gry na betfair, zastanawiam się nad właśnie betdaq, stad tez pytanie do graczy ktorzy graja na tej giełdzie jakiś czas, czy często tak jak na bf występują problemy z ich strona ? I jak mam np. otwarta pozycje to w razie awarii stronki nastepuje zwrot czy kasa w bloto ? dzieki za odp.
|
Do góry
|
|
|
|
#3673821 - 05/02/2010 10:28
[Re: Van23]
|
veteran
|
Betfair rok temu miało podobne problemy co teraz (styczeń/luty). Ciężko powiedzieć z czego to wynika, być może zależy od temperatury i ciśnienia atmosferycznego na zachodzie Europy  . Prawda jest taka, że Betfair jednak rządzi i póki co Betdaq'a można traktować jedynie jako uzupełniacz. Wartościowy uzupełniacz. Ja mimo wszystko zostaję z Betfair, a Betdaq'a traktuję jako deser, alternatywę, czasem wyjście awaryjne. Van23 - "I jak mam np. otwarta pozycje to w razie awarii stronki nastepuje zwrot czy kasa w bloto ? dzieki za odp." - Z jakiej okazji ktoś miałby Ci zwracać stratę w przypadku Twojego braku możliwości zamknięcia pozycji? To jest Twoje ryzyko i musisz się z tym pogodzić.
|
Do góry
|
|
|
|
#3673829 - 05/02/2010 10:47
|
veteran
|
Nie mogę edytować ostatniej wiadomości, więc piszę kolejną, spamując ponownie, cóż... Zapomniałem dodać, że jedną z przyczyn założenia sobie przeze mnie konta na Betdaq była ewentualność zamykania pozycji w przypadku awarii Betfair, ale nie to jest najważniejsze. Dodatkowo grając na przykład na rynku to be placed Lay 1,23 na Betfair za stawkę 100% i Back 1,25 na Betdaq po stawce 95%, oprócz oczywistego surebeciaka, zmieniam swoją strukturę prowizyjną na Betfair (zwiększam stosunek Total Charges/Gross PL), czyli mówiąc wprost Premium Charge mówię ewidentne  .
|
Do góry
|
|
|
|
#4624801 - 26/04/2011 16:30
[Re: Rysio Ochudzki]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Czas najwyzszy odkurzyc temat  Na bq oferta coraz ciekawsza .Wiecej niz wczesniej rynkow in play.Takze wchodzac ostatnio do Nich (czytaj, kolejna awaria BF  )bylem naprawde mile zaskoczony. Dodam tylko ,ze w dzsiejszym meczu M.City obrot na MO wyniosl 800k (bf ok 3mln) akurat grałem ten mecz na BF i łacznie na wszystkie rynki widziałem obrót ponad 7 mln funtów  Rysio nie pij tyle w tym samym czasie Tipsarevic-Nisikhori BF około 2.5 mln euro Betdaq w granicach 80 tysi funtów cały czas lata swietlne do BF 
|
Do góry
|
|
|
|
#4626219 - 27/04/2011 02:40
[Re: Rysio Ochudzki]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Agassi na kacu czytanie ze zrozumieniem wychodzi Ci kiepsko.Rynek MO na bq 800 ,bf 3mln.Zrozumiales ,czy jeszcze raz napisac? Wiadomo,ze przepasc jest wielka ,ale... jezeli w momencie jakze czestych awarii ukochanej BF, mam mozliwosc skontrowania w bq to jest to dla mnie sprawa kluczowa,a jezeli geniusze z bf wpadli na pomysl zamykania lite( "dla wyrownania szans") to w takiej sytuacji mozliwosc zamkniecia na bq jest niczym zbawienie. Rysio dalej Ci się cyferki jebią nie 3 mln a ponad 5 mln an Match Odds jak już Ja rozumiem dobrze to Tobie się fakty pierdolą ps. Schalke-MU ht MO BD 686 000 funtów BF 8 milionów euro a blisko 2 mln na ov\un 1.5 i 2.5 co juz daje 10 mln lol
|
Do góry
|
|
|
|
|
|