#455678 - 06/01/2006 22:59
Re: Expekt [27]
|
member
Meldunek: 23/12/2005
|
Quote:
Wypłacając w Expekcie trzeba podać scan dowodu ?
Tak.
|
Do góry
|
|
|
|
#455679 - 06/01/2006 23:15
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
Quote:
Quote:
Wypłacając w Expekcie trzeba podać scan dowodu ?
Tak.
no właśnie, zauważyłem, że często ktoś pisze, że do wypłaty potrzebny jest skan dowodu. Ja kilka razy wypłacałem od nich pieniądze, nigdy nie wysyłałem skanu dowodu, a kasa zawsze była w jeden dzień na koncie ;/ Także nie wiem, chyba wam nie ufają 
|
Do góry
|
|
|
|
#455683 - 07/01/2006 07:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
Aby dokonac wyplaty srodkow z konta gracza nalezy dokonac inwestycji na laczna sume rowna trzykrotnosci kwoty bonusa i depozytu, a wiec na kwote 600 PLN, w dowolnych konfiguracjach zakladow i stawek, w dowolnym czasie.
Pierwszy zawarty za stawke 100 PLN zaklad takze wliczany jest w wymagany obrot.
Zasady dotyczące wypłaty bonusu, oraz promocji:
• Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu wraz z depozytem trzykrotnie, inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim. • Gra w Kasynie, Supertoto, Grach, lub Pokerze, nie wlicza się w trzykrotny obrót bonusu. • Jeżeli dokonasz wypłaty z konta gracza przed dokonaniem obrotu, tracisz prawo do bonusu. Z promocji nie może skorzystać kolejna osoba z tego samego domostwa, lub korzystająca z tego samego komputera (IP). • Expekt.com zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta gracza klientom, którzy łamią zasady promocji, oraz wstrzymania promocji w każdej chwili, bez podania przyczyny. • Główne przepisy Expekt.com obowiązują wszystkich klientów w czasie trwania promocji.
ktos pisal ze pozna grac i po 1zl byle za 500 zl obrot (+100 na poczatku) ale na stronie expekta pisze wyraznie "obrocic bonus wraz z depozytem trzykrotnie!!!"
|
Do góry
|
|
|
|
#455684 - 07/01/2006 08:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Quote:
ktos pisal ze pozna grac i po 1zl byle za 500 zl obrot (+100 na poczatku) ale na stronie expekta pisze wyraznie "obrocic bonus wraz z depozytem trzykrotnie!!!"
No widzę, puta madre, że będziemy temat wałkować jednak.
"Aby dokonac wyplaty srodkow z konta gracza nalezy dokonac inwestycji na laczna sume rowna trzykrotnosci kwoty bonusa i depozytu, a wiec na kwote 600 PLN, w dowolnych konfiguracjach zakladow i stawek, w dowolnym czasie."
Dowolna konfiguracja stawek, jak już pisalem wcześniej, nie dotyczy pierwszego zakładu, ktory musi być wniesiony za 100zł. Natomiast suma równa trzykrotnosci bonusa i depozytu nie oznacza tejże konfiguracji, lecz koncową sume.
-- pzdr.bcn1899 *som la gent blaugrana*
|
Do góry
|
|
|
|
#455685 - 07/01/2006 08:14
|
Carpal Tunnel
|
BTW, jeśli czegos nie jestesmy pewni to najprosciej i najpewniej jest poszukac informacji u zrodla, a nie zdawac sie na samodzielne interpretacje. Przynajmniej do tego tematu ta rada wydaje sie sensowna.
-- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
Do góry
|
|
|
|
#455687 - 07/01/2006 09:07
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
[quote "Aby dokonac wyplaty srodkow z konta gracza nalezy dokonac inwestycji na laczna sume rowna trzykrotnosci kwoty bonusa i depozytu, a wiec na kwote 600 PLN, w dowolnych konfiguracjach zakladow i stawek, w dowolnym czasie."
Quote:
jesli chodzi o ten bonus to pisze wyraznie
Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu wraz z depozytem trzykrotnie , inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim.
KUERTEN, robisz sobie ze mnie jaja czy piszesz poważnie? ;-)
Jako "ojciec dzieciom" jestem uzbrojony w cierpliwość, ale czy naprawdę nie rozumiesz zdan: "na laczna sume rowna trzykrotnosci kwoty bonusa i depozytu" oraz "w dowolnych konfiguracjach zakladow i stawek"
To nie jest moja interpretacja, tylko informacja "ze źródła" właśnie.
-- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#455689 - 07/01/2006 09:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
Quote:
[quote "Aby dokonac wyplaty srodkow z konta gracza nalezy dokonac inwestycji na laczna sume rowna trzykrotnosci kwoty bonusa i depozytu, a wiec na kwote 600 PLN, w dowolnych konfiguracjach zakladow i stawek, w dowolnym czasie."
Quote:
jesli chodzi o ten bonus to pisze wyraznie
Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu wraz z depozytem trzykrotnie , inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim.
KUERTEN, robisz sobie ze mnie jaja czy piszesz poważnie? ;-)
Jako "ojciec dzieciom" jestem uzbrojony w cierpliwość, ale czy naprawdę nie rozumiesz zdan: "na laczna sume rowna trzykrotnosci kwoty bonusa i depozytu" oraz "w dowolnych konfiguracjach zakladow i stawek"
-------------------------------------------------------- JUZ MNIE to zaczyna wkurzac wejdz na strone expekt.com zobacz bonus kliknij PRZECZYTAJ DALEJ i tam jest wyraznie napisane Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu wraz z depozytem trzykrotnie , inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim.
WYSTARCZY PRZECZYTAC a to co Ty piszesz to nie wiem skad to wziales moze z bonusa sprzed roku ?
|
Do góry
|
|
|
|
#455690 - 07/01/2006 09:40
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
JUZ MNIE to zaczyna wkurzac wejdz na strone expekt.com zobacz bonus kliknij PRZECZYTAJ DALEJ i tam jest wyraznie napisane Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu wraz z depozytem trzykrotnie , inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim.
WYSTARCZY PRZECZYTAC a to co Ty piszesz to nie wiem skad to wziales moze z bonusa sprzed roku ?
Ok, temat uważam za zamknięty. Od złośliwości z trudem się powstrzymuję. Na pożegnanie sugeruję kontakt z supportem zanim zaczniesz wypowiadać się na forum.
Pozdrawiam,
-- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
Do góry
|
|
|
|
#455693 - 07/01/2006 10:19
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
Quote:
w zasadzie czytajac posty odnosnie promocji dochodze do wniosku ze najlepiej udac sie do pszedszkola tam wszytkim to wyjasnia!!! co za arogancja i buta ze strony niektorych userow -mysla ze pozjadali wszelkie rozumy !!!ale sa tu osoby ktore dopiero co raczkuja w tych tematach i mysle ze sensownie byloby wyjasnic im jak to dziala a nie wymadrzac sie!!!!!!!!!!!
GREMLIN, ja nigdy nie zbeszczeszczam nowych userów, ale sam spójrz co teraz wymyśla Kuerten, co wczoraj wypisywali ci co ze mną "walczyli" a wcześniej przeczytaj sobie cały temat o tej konkretnej promocji (bonusie ). Ręce opadają ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|